Life Network

Normalde göndermiş olmaları lazım 5-6 kanal soktum önce davetiye gönderip daha sonra continue demene izin veriyorlardı.Hocam hiç mail falan gelmiş mi?

yok hocam mailde yok. diyoki eğer davetiyeyi göremiyorsanız ya kanalınızın para kazanma telif bilmem ne durumları iyi değildir yada başka partnere bağlısınızdır diyo ama 2 durumda bende yok. ne iş anlamadım

yok hocam mailde yok. diyoki eğer davetiyeyi göremiyorsanız ya kanalınızın para kazanma telif bilmem ne durumları iyi değildir yada başka partnere bağlısınızdır diyo ama 2 durumda bende yok. ne iş anlamadım

Hocam herhalde siteden kaynaklı çerez problemi oldu sizde çerezleri temizleyip dener misiniz.Çünkü direk gönderiyorlardı ya sistemlerinde sorun var yada sitelerinde

Life ile ilgili başka bir partnere başvuru yapmış olabilir misiniz?

Life ile ilgili başka bir partnere başvuru yapmış olabilir misiniz?

dün bu partnere denedim olmayınca quize başvurmuştum ama aynı anda 2 partnere başvuru yapabilirsin demişlerdi biraz önce sormuştum ama

---------- Mesaj saat 15:00:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:59:47 civarında gönderildi. ----------

Hocam herhalde siteden kaynaklı çerez problemi oldu sizde çerezleri temizleyip dener misiniz.Çünkü direk gönderiyorlardı ya sistemlerinde sorun var yada sitelerinde

baştan mı bilgileri doldurmam gerekecek temizleyince yoksa direk gleir mi ?

dün bu partnere denedim olmayınca quize başvurmuştum ama aynı anda 2 partnere başvuru yapabilirsin demişlerdi biraz önce sormuştum ama

---------- Mesaj saat 15:00:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:59:47 civarında gönderildi. ----------

baştan mı bilgileri doldurmam gerekecek temizleyince yoksa direk gleir mi ?

Bildiğim kadarıyla baştan doldurmanız gerekecek hocam

bide öyle deneyim inş bu sefer başarırım :D

---------- Mesaj saat 15:10:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:03:29 civarında gönderildi. ----------

sonuç aynı hocam çerezleri sildim ıp fln değiştim yine aynı.

Hocam Life Network bildiğim kadarıyla QuizGroup'un sub-networkü bu durumda QuizGroup kanalınızı kabul etmiş ama henüz davetiye göndermediğinden siz bilmemenize rağmen sistemlerinde zaten kayıtlı olduğunuz gözüktüğü için Life girişinizi engelliyor.Emin değilim ama sadece tahmin çünkü başka açıklama gelmiyor aklıma sorunsuz sistemleri vardı daha dün 2 tane kanal soktum

Hocam Life Network bildiğim kadarıyla QuizGroup'un sub-networkü bu durumda QuizGroup kanalınızı kabul etmiş ama henüz davetiye göndermediğinden siz bilmemenize rağmen sistemlerinde zaten kayıtlı olduğunuz gözüktüğü için Life girişinizi engelliyor.Emin değilim ama sadece tahmin çünkü başka açıklama gelmiyor aklıma sorunsuz sistemleri vardı daha dün 2 tane kanal soktum

hee anladım hocam quize evet dün başvuru yaptım ne zaman davetiye gelirki acaba ondan ?

Kanalınız iyiyse hemen cevap veriyorlar bana 12 saat içinde cevap vermişlerdi size de bugün yarın gelir büyük ihtimalle

inş bakalım hocam 100 abone 80 90k da izlenim var işte, quizde dünya engeli fln gelmiyor demi videolarda bazılarında artık yakalanıyormuşda ?

inş bakalım hocam 100 abone 80 90k da izlenim var işte, quizde dünya engeli fln gelmiyor demi videolarda bazılarında artık yakalanıyormuşda ?

Hepsinde geliyor hocam dünya engelini geçtim en basit eşleşmeleri bile yediremiyoruz artık

Yakinda o albeniside gidecek affiliated partnerler icin :D Network sirketleri mayis ayi gibi diyolar ama bakalim umarim bu yilin sonuna kadar olmaz :)

Tam 5K abone günlük 10K izlenim yakaladım bu sefer Gmail'i kapattılar. :D Vallahi ben 10 gün içerisinde tüm kanallarımı bitirip Mayıs ayının gelmesini beklemeyi düşünüyorum eğer yüklediklerim Mayıs ayında ünleme düşerse yüksek aboneli kanallardan 2 3 tanesini özgüne çevirip öyle devam edeceğim :)

Tam 5K abone günlük 10K izlenim yakaladım bu sefer Gmail'i kapattılar. :D Vallahi ben 10 gün içerisinde tüm kanallarımı bitirip Mayıs ayının gelmesini beklemeyi düşünüyorum eğer yüklediklerim Mayıs ayında ünleme düşerse yüksek aboneli kanallardan 2 3 tanesini özgüne çevirip öyle devam edeceğim :)

Soylenen oyle iste bakalim bekleyip gorucez 1 ay kaldi Mayis'a :D Umarim gelmezde su partnerleri bi sure daha kullanabiliriz. Ondan sonra ekstra bi yanlari kalmayacak cunku managed olmadigin surece.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri