Life Network

geçen ödemişlerdi yine öderler inşallah
benim de tek telif yemiş bi kanalım var..atılmadı henüz
kıstasları ne ki böyle tuhaf

Belirli bi kistas yok. Yuklenen iceriklere bagli olarak hic telif yememis kanalida cikartabiliyolar. Gelip buraya kanali atti kepazeler demek yerine su tarzda icerik yukledigim kanal atildi deseniz en azindan sebebi belli olur. (kendi ustune alinma genele soyluyorum)

Belirli bi kistas yok. Yuklenen iceriklere bagli olarak hic telif yememis kanalida cikartabiliyolar. Gelip buraya kanali atti kepazeler demek yerine su tarzda icerik yukledigim kanal atildi deseniz en azindan sebebi belli olur. (kendi ustune alinma genele soyluyorum)

ben yazmadım kepaze ama zaten şöyle bişey var ki 10 bin de kaybetsem 1 lira da kaybetsem
attığımız içerikler belli
milyon dolarlık maliyetleri olan şeyler yüklüyoruz bazen
ve benim emeğim değil..o yüzden gelirse seviniyorum tabi de kaybedersem de çok koymuyor
artık video ortası reklam botla..para kazanmaları aç teliflileri sil botla..bunların hepsi botla kolayca yapılıyor
hal böyleyken , sıkıcı da olsa pek bişey yapmıyorken adamlara kızmak bence de yersiz

kategoriyi söyleyince kanal ortaya çıkıyor :)
daha iyisi var elemana mesaj attım sebebini yazarsa bakalım gerçi 2 telifte atılması normal ama ne tür standartı var çözemedim çünkü bu adamda şuan telifli kanalım kalmadı sadece telifsizleri tutuyor sanki

kızmamın diğer sebebi zoominden kanala davet gelmişti bende çıkmakla filan uğraşmamak için iplemedim sonuç şuan kanal kullanılamaz halde :(

bugün 3 kanalımı bağladım bakalım ne olacak...

Dun gece girdigim agdan bugun atilmisim neden olabilir acaba. Kanal yeni izlenimler 1k yi gecti

kanalları life networke bağlarken paypal adreslerini girdiydim. daha sonra ödeme almak için yapılması gereken başka birşey var mı? her ay forum doldurmamız mı gerekiyor. yoksa ilk life'ye bağlanırken yazdığımız paypala otomatik ödemeyi yaparlar mı?

ben 1 hafta önce girmşişim partnere daha yeni haberim oldu :D
ama analystic de hiç para gözükmüyo neden acaba ?

kanalları life networke bağlarken paypal adreslerini girdiydim. daha sonra ödeme almak için yapılması gereken başka birşey var mı? her ay forum doldurmamız mı gerekiyor. yoksa ilk life'ye bağlanırken yazdığımız paypala otomatik ödemeyi yaparlar mı?

eğer kaybetmediyseler yaparlar ama 30 doları geçmiş olmalısın yeni kuralı o şekil

[MENTION=3199]KondansatoR[/MENTION] hocam alt limit konusunda ilk postunu güncelle istersen..göremeyen olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri