Youtube2014
Yasaklanmış
Tesekkürler mercurial. Ayin sonuda geldi su ödemeleri yapsalar artik.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
suanda cizgifilm kanalin var ve 3-5 gun sonra atildi, onun parasini aliyorsun. su saatten sonra bi sekilde kanal sokup ardindan icerigi cizgifilme cevirirsen odemeyedebilirler.
Dude i have tv series channels And i have just one Copyright issue, not Hollywood series. Fake Copyright .can i get my money? I have more than 10+ channel in your partner .
ama şu saatten sonra yüklemeyein ağdan çıkarırız dedi ödeme konusunda sorun yok demedi mi
I think, it's ok
Sir paid maybe today?
Benim kanalımı eşleşenden atmışlardı 11k $ vardı. Paranın üstüne mi yatacaksınız diye sordum adamlara bana eşleşenleri çıkarıp 2k $ civarında ödeme yapacaklarını tahmin ettiklerini söylediler. Bakalım ne kadar yapacaklar![]()
Sir paid maybe today?
Şubat ödemelerinden bahsediyorsunuz değil mi arkadaşlar.
Şubat ödemelerinden bahsediyorsunuz değil mi arkadaşlar.
Mart, subat zaten odendi
Life a bagli kanalimin linki bu sekil: YCLAW3MkJoYbUZy469nLhjA
Bu linki icerige uygun degistirsem sorun olur mu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.