Life Network

17 dolar ateşlemişler bana da

Son düzenleme:
Normalde ay sonu yapardı Life ödemeleri hayırdır inşallah. Daha bana bişey gelmedi.

kapanan kanalların parasını ay ay mı öderler , yoksa toplu içerde ne kadar vardıysa hepsini birden mi öderler ?
( öderlerse :D )

Kapanan film kanallarinin parasini oderlrt mi ki hocam life?

Tamamen sans isi. Parani sorunsuzda alabilirsin, belkide hic odemezler. Sikayet falan aldiysa ornegin sikayet alan videolardan kazandigin miktarlari cikartip gerisinide odeyebilirler. Haziranin 2sine kadar falan odeme gelmemis olursa mail atip sorman gerek.

kardeşim life networke bugün alt kanal ile başvurmayı denedim de ana kanalım kapanmıştı fakat ana kanalın dashboard ına mı geliyor davetiye otomatik olarak ? Çünkü alt kanalın dash a gelmedi ? Nasıl yapacaz tamamlayamadım o yüzden başvuruyu kardeşim. Öyle bir uyarı yazıyordu çünkü plus bağlantısı olan yönetici paneline mi geliyor ne nisandan beri böyle bir uygulama falan başlamış biraz açıklar mısın ?

22 Dolar :D Nerden geldiğini anlamadım önce sonra ismini google aratınca buldum :) Bu arada spamdan kapanan kanalın ödemesini yapmışlar haberiniz olsun

Şu sorunun sebebi nedir acaba sayfayı sürekli yeniliyorum ama hep aynı hatayı veriryor

Kanal alt kanal

Son düzenleme:
davet yollamışlar.bu adrese girin ve daveti kabul edin.
http://www.youtube.com/dashboard?o=U

.ödeme konusunda banada bişey gelmedi 2500+ dolar bekliyorum.ödemelere ufaktan başlıyorlar.en son biz alırız kanımca.

davetiye yokhocam acaba ana kanalı geliyor yoksa oraya girerken yazdıgım hmail kanalınamı
son zamanlarda alt kanal sokan oldumu acaba hiç networke

davetiye yokhocam acaba ana kanalı geliyor yoksa oraya girerken yazdıgım hmail kanalınamı
son zamanlarda alt kanal sokan oldumu acaba hiç networke

alt kanal olduğuna emin misin? girerken yetki verdiğin kanal alt kanal mı ana kanal mı.kanal seçerken alt kanalı seç.

Bu network 'ten gelen ödemeden neden paypal kesinti yapıyor. Alışveriş ödemesi olarak gönderildiğinden dolayımı acep ?

alt kanal olduğuna emin misin? girerken yetki verdiğin kanal alt kanal mı ana kanal mı.kanal seçerken alt kanalı seç.

hocam önclikle youtube den direk alt kanal maili ve sşifresi ile girdim sonra life basvurdum yani muhtemelen alt kanal olması lazım basvuran kanal adresinin sadece bilgileri isterken e amilime sürekli kullandıgım kanalın mail adreini verdim ama o sadece iletişim içinde galiba

banada bugun 26 $ gelmis kedoo entairment jlt yaziyor acaba life olabilirmi

Hocam bende yaklaşık 10-15 dk önce kabul ettirdim. dashboard da daveti de kabul ettim. Fakat bende de bu sayfada öylece kaldı. Varmı bilgisi olan yardımcı olabilecek...

gmailine bak
sözleşme metni gelmesi lazım
imza atcaksın
ordaki sayfaların altında imza atmak için bi yer var
birine attın mı hepsine atmış sayılırsın
onu yaptıktan sonra bu kaldığın yerden contunie bas devam et.

gmailine bak
sözleşme metni gelmesi lazım
imza atcaksın
ordaki sayfaların altında imza atmak için bi yer var
birine attın mı hepsine atmış sayılırsın
onu yaptıktan sonra bu kaldığın yerden contunie bas devam et.

hocam davetiye alt kanal dashboardına gelmiyor mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri