Life Network

xxxx haneli ödemem gelmiş benim de. Life da hayat var :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu ödeme alan arkadaşların içerikler dizi,çizgi film,filmmi acaba bi ara döküyodular bu kategorileride ondan soruyorum

Kanali life a soktuktan 5 gun sonra falan yemistim sadece 1 telif vardi 35-40 gun partnerde kaldi sonra attilar

telif yemişmiydin hocam telif gelmese dahi şutluyolarmı acaba merak ettiğim bu?

evet çizgifilmleri telif olmasa dahi birkaç günde atıyorlar. sanırım eskiden eklenen çizgifilmlere dokunmamışlar ama yeni eklenenleri atıyorlar hemen. zsten adam çizgifilmle falan gelmeyin diye açıklama yaptı geçenlerde.

Sansinizi zorlamayin bence hala cizgifilm, dizi tarzi icerikleri sokup 3-5 gunde kazansam kar mantigiyla calisarak. En sonunda bunlarda awe yada cn gibi olursa dogru duzgun para alacak yerde bulamiycaz.

Sansinizi zorlamayin bence hala cizgifilm, dizi tarzi icerikleri sokup 3-5 gunde kazansam kar mantigiyla calisarak. En sonunda bunlarda awe yada cn gibi olursa dogru duzgun para alacak yerde bulamiycaz.

yok hocam daha sokmadımda telifsiz bir dizi olsada sıkıntı çıkar diyorsanız bulaşmayalım :cool:

dizi film çizgifilmciler unutsun bu network'u :) bazen nihatlık yapasım geliyor.Şeysini çıkarıyorsunuz iyice.

Herkese hayırlı olsun arkadaşlar ,

3Teliften kapanan kanalın , 4,8 haneli 2. Ay ödemesi yapıldı az önce

dizi film çizgifilmciler unutsun bu network'u :) bazen nihatlık yapasım geliyor.Şeysini çıkarıyorsunuz iyice.

Sorma :D Bazen bende hak vermiyorum degil hani. Izliyodur kesin burda yazilanlari, el sallayalim nihata :p

yok hocam daha sokmadımda telifsiz bir dizi olsada sıkıntı çıkar diyorsanız bulaşmayalım :cool:

Telifli olup olmamasi farketmiyor, gordukleri anda atiyorlar. Zaten direkt olarak dizi icerigiyle basvurursan 2 gune atarlar. Sonradan degistirirsende gorduklerinde atarlar oda fazla bi vakit almaz. Bos yere zamanini bosa harcama yani. Yuklenebilecek tonlarca farkli icerik var. Adamlar sadece cizgifilm, dizi, film, muzik ve futbol maclariyla gelmeyin dedi o kadar.

okadar Dürüst Partnerki Önceden Çizgi film dizi vs gibi kanallardan para kazananların Parasını Ödemesini yaptı ve Güzelce uyardı Bundan sonra Almıcaklarınıda Kimsenin hakkınıda yememiş oldular Tebrikler@Life partner

benimde daha 1 tanesini yapmıslar onuda kredi kartı ile ödemişler bir sürü kesinti yapmıs paypal saçmalık resmen

benimde daha 1 tanesini yapmıslar onuda kredi kartı ile ödemişler bir sürü kesinti yapmıs paypal saçmalık resmen

Kesinti herkese yapilan odemelerden oluyor. Ornegin bende 440 kusur dolar aldim 20 dolar kesinti olmus. Niye o sekilde odeme yapiyolar anlamis degilim bende. BAE'de bunlarin sirketi, belki onla bi alakasi vardir.

Kesinti herkese yapilan odemelerden oluyor. Ornegin bende 440 kusur dolar aldim 20 dolar kesinti olmus. Niye o sekilde odeme yapiyolar anlamis degilim bende. BAE'de bunlarin sirketi, belki onla bi alakasi vardir.
o kesintiyi bize yansıtmaları çok sacma işte kredi kartı ile ödeme yapılınca pp kesinti yapıyor aldıgım miktara göre değişen bi kesinti paypal bakiyesinden atınca kesinti olmuyor

@Life_Network Why do you make your payments via credit card on paypal? When you do it that way, paypal get cut from the money you send. People are wondering about that.

arkadaşlar bana da gelmiş ödeme lakin bir sorum var.
ödemeler ay sonunda yapılmıyor muydu?

1. ay sonundaki ödeme erken mi yapıldı?
2. bu ödemeler sadece kapanan kanalların mıydı?

yani ay sonunda bi daha ödeme alacaz mı?

arkadaşlar bana da gelmiş ödeme lakin bir sorum var.
ödemeler ay sonunda yapılmıyor muydu?

1. ay sonundaki ödeme erken mi yapıldı?
2. bu ödemeler sadece kapanan kanalların mıydı?

yani ay sonunda bi daha ödeme alacaz mı?

Nisan ayinin odemeleriydi iste bunlar. Parasini alamadigin kanal varsa acele etme henuz ay sonuna vakit var. Bu ay biraz erken odemeye basladilar o kadar.

arkadaşlar life bağlı bir kanalımdan nisan ayı ödemem geldi :)

herkese bol kazançlar Mutlu bir pazartesi oldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri