Life Network

Hocam finansbankın bir genel switf kodu var: Swift code : FNNBTRIS

Bir de az önce baktım şubenin swift kodu varmış: FNNBTRISOPS (Bütün şubelerin swift kodları aynı)

Swift kodu olarak hangisini göndermeliyiz?

Banka adresi olarak sadece ili yazmamız yeterli mi? Açık adrese gerek yok mu?

adrese hiç gerek yok ne yazdığın önemsiz ama istersen bul finansbank merkezinin adresini onu yaz.

finansla çalışmadım hiç yanlış bilgi vermek istemem ama ikisinden birini yazsan sorun olmaz diye düşünüyorum,zaten IBAN numarasında gerekli bütün veri var banka adı-ülke-şube-hesap no olarak

adrese hiç gerek yok ne yazdığın önemsiz ama istersen bul finansbank merkezinin adresini onu yaz.

finansla çalışmadım hiç yanlış bilgi vermek istemem ama ikisinden birini yazsan sorun olmaz diye düşünüyorum,zaten IBAN numarasında gerekli bütün veri var banka adı-ülke-şube-hesap no olarak

Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
Bo kazançlar.

Hello guys

Due some problems with agreement service, we've improved our registration form: now you have to passed only one step and wait for our reviewing. If all is ok with your channel, we will send you an agreement in 48 hours (usually 24).

Thanks for understanding.

PS:

One more thing: soon we will launch our dashboard (around July). The first screen for you, guys, for all the ytpara members exclusively.

Screenshot by Lightshot

Ovvv Dashboard geliyor diyor adam.ek olarak oto davetiye kaldırılmış zannedersem,1-2 gün içinde davetiye gelir diyor.

Sent from my iPad using Tapatalk

Son düzenleme:
başvuru ekranı burda kaldı - kontrol panelinden kabul ettim

Screenshot by Lightshot

ne yapmam gerekiyor illaki mail mi atip beklemem gerekiyor

Hocam kanalınızda kontrol panelinize girin orda davetiye yi göreceksiniz life tan gelen. Onu kabul edin sonra tekrar resimdeki sayfaya dönün aşağıya doğru indirin sayfayı altta continue yazan yere tıklayarak devam edin.

Hocam kanalınızda kontrol panelinize girin orda davetiye yi göreceksiniz life tan gelen. Onu kabul edin sonra tekrar resimdeki sayfaya dönün aşağıya doğru indirin sayfayı altta continue yazan yere tıklayarak devam edin.

Yazdigimi okumadn galiba hocam kabuk ettim zaten ;)

LG-D802TR cihazımdan gönderildi

Eyvallah ciğerim. Sadece bizim için dashboard'dan ilk görüntüyü atmış. Temmuz'da gelecek diyor.

Hello guys

Due some problems with agreement service, we've improved our registration form: now you have to passed only one step and wait for our reviewing. If all is ok with your channel, we will send you an agreement in 48 hours (usually 24).

PS:

One more thing: soon we will launch our dashboard (around July). The first screen for you, guys, for all the ytpara members exclusively.

Screenshot by Lightshot

We look forward panel .. thank you

Hello guys

PS:

Screenshot by Lightshot

Dude that's good.all channel in one dashboard am i right?

iPad'dan gönderildi .

Arkadaslar kanalim topluluktan kapandi bugun. Arkadaslar sizce odeme yaparlar mi?

Bir soruda ben sorayım 3 Teliften dün kanal kapandı ancak telifin birine itiraz etmiştim.Birini geri çekmiş youtube ama life atmış parnerden dashboard boş gözüküyor yaklaşık bu ayın 15'ine kadar 450$ birikmişti.Ödeme durumu ne olur sizde arkadaşlar ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri