Life Network'lü Kanal Satılır kanal bası 12 tl

• Kullanıcı K@No
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

K@No

Yasaklanmış
ADET FİYATİ ; 12 TL
KANAL ALIRKEN :Kendi PayPal Adresiniz ;İsim ;Soyisim :
Stok : 20 Adet hemen bağlanabilir.
PaypalLife Network Hakkında Bilinmesi gerekenler :- Life network davetiye hemen gelmektedir.- Kesinti %20'dir.
İletişim: skype muruz1993

Özel mesaj atmıştım verdiğin paypal adresine ödeme yapılamıyor. Bunu belirten bir mesaj attım ve sonra tekrar mesaj attım ama herhangi bir dönüş olmadı. Özel mesaja cevap yazmadığın için buraya yazıyorum. Satış yapmak istemiyorsan neden konu açıyorsun anlamadım.

Özel mesaj atmıştım verdiğin paypal adresine ödeme yapılamıyor. Bunu belirten bir mesaj attım ve sonra tekrar mesaj attım ama herhangi bir dönüş olmadı. Özel mesaja cevap yazmadığın için buraya yazıyorum. Satış yapmak istemiyorsan neden konu açıyorsun anlamadım.
pp de sorun yok ozel mesajiniza cevap yazmisdim konuyu baltalamayin lutfen son 3 kanal kaldi hepsi satildi satis devam etmekde alan arkadaslar konuya mesaj yazsinlar
Pm attim

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

geri donusum saglandi

Bana herhangi bir mesaj gelmedi. Gönderdiğin mesaj buharlaşacak değil herhal değil mi? İlla gönderdim diyorsan bunu ispatlaman da gayet kolaydır herhalde. Paypalda sorun yok yazmışsın şimdi tekrar denedim "Bu alıcı şu anda para alamıyor." mesajı geliyor gene. Konuyu baltalamak gibi bir şeyler işim olmaz seni de tanımam etmem. Konu kapanmıştır benim için. Hayırlı satışlar sana.

tradesi olmayan yeni uyeler bi sey yazmasin adamin kanalini lifeye bagliyoruz onun pp adresini yaziyoruz yerine imza atiyoruz adam benden kanit istiyor te allahim ya eski uyelerden baska kimseye kanal satmiyorum pm falan atmayin sinirden ellerim titriyor

[19:49:50] Ufuk Çağlar - dRaCk: Selam Эльвин Гасанов, seni bir kişi olarak eklemek istiyorum. Ufuk Çağlar - dRaCk
[19:50:50] Ufuk Çağlar - dRaCk: selam
[19:50:53] Ufuk Çağlar - dRaCk: life partner satış?
[19:52:16] Ufuk Çağlar - dRaCk: Selam Эльвин Гасанов, seni bir kişi olarak eklemek istiyorum. Ufuk Çağlar - dRaCk
[19:54:55] Эльвин Гасанов: Эльвин Гасанов, kişi ayrıntılarını Ufuk Çağlar - dRaCk ile paylaştı.
[19:55:00] Эльвин Гасанов: buyrun hocam
[20:00:10] Ufuk Çağlar - dRaCk: hocam kanal nasıl
[20:00:14] Ufuk Çağlar - dRaCk: ozel url var mı
[20:00:17] Эльвин Гасанов: hayir
[20:00:18] Эльвин Гасанов: yok
[20:00:19] Ufuk Çağlar - dRaCk: video var mı ıcınde
[20:00:23] Эльвин Гасанов: 0 video
[20:00:27] Ufuk Çağlar - dRaCk: basvuru yaptınız mı
[20:00:32] Эльвин Гасанов: video var ama silip vericem
[20:00:42] Ufuk Çağlar - dRaCk: hmm sorun olmaz degıl mı
[20:00:48] Эльвин Гасанов: asla
[20:00:49] Ufuk Çağlar - dRaCk: telıflı vıdeo mu calıstınız
[20:00:56] Ufuk Çağlar - dRaCk: dünya genelı vs vs ?
[20:01:05] Ufuk Çağlar - dRaCk: bütün bilgileri verecek misiniz birde
[20:01:06] Эльвин Гасанов: yok daa
[20:01:11] Эльвин Гасанов: e tabiki
[20:01:16] Ufuk Çağlar - dRaCk: tmm ben 1 tane alayım sizden
[20:01:22] Ufuk Çağlar - dRaCk: paypal ?
[20:01:26] Эльвин Гасанов: pp
[20:01:27] Эльвин Гасанов: evet
[20:01:38] Ufuk Çağlar - dRaCk: kanal bu arada
[20:01:42] Ufuk Çağlar - dRaCk: kesın baglanır degıl mı
[20:01:53] Эльвин Гасанов: tabiki baglayip vericem
[20:02:02] Ufuk Çağlar - dRaCk: tmm beklıyorm
[20:02:13] Ufuk Çağlar - dRaCk: paypalda alayım
[20:02:29] Эльвин Гасанов: [19:14] Эльвин Гасанов:

<<< [email protected]
[20:02:38] Эльвин Гасанов: paypal odeme gecin lutfen
[20:03:59] Ufuk Çağlar - dRaCk: gönderdim
[20:04:07] Ufuk Çağlar - dRaCk: ufuk çağlar, 12,00 TL tutarını uğur özğan hedefine gönderdiniz.
[20:04:27] Эльвин Гасанов: 1 san kontrol ediyorum
[20:06:30] Эльвин Гасанов: isim soy isim paypal adresinizi ve kullandiginiz mail adresini yazin
[20:06:58] Эльвин Гасанов: siz yazin ben bi sigara icip geliyorum
[20:08:50] Ufuk Çağlar - dRaCk: ufuk caglar
xxx paypal
xxx mailim
[20:09:17] Эльвин Гасанов: tamam hall ediyorum beklemede kalin bir yere ayrilmayin imzalamaniz gereken belge olacak
[20:10:37] Ufuk Çağlar - dRaCk: ok
[20:21:45] Ufuk Çağlar - dRaCk: noldu hocam son durum
[20:22:00] Эльвин Гасанов: hazir son1 dakika
[20:31:25] Ufuk Çağlar - dRaCk: baya meşakatli hocam galiba :D
[20:31:37] Эльвин Гасанов: evet
[20:31:48] Эльвин Гасанов: ip ile spam yapmak istemiyorum
[20:31:52] Эльвин Гасанов: sonra sorun olmasin diye
[20:31:59] Эльвин Гасанов: ip degistirmeye calisiyorum
[20:34:52] Эльвин Гасанов: hocam k bakma
[20:35:03] Эльвин Гасанов: seni 15 dakika kadar bekletmek zorundayim
[20:37:01] Ufuk Çağlar - dRaCk: nıye hocam
[20:37:03] Ufuk Çağlar - dRaCk: hayırdır
[20:38:23] Эльвин Гасанов: hesapdaki videolarimin backupunu cikariyorumda
[20:38:33] Эльвин Гасанов: + ip degistirmem lazimki sonra sende sorun olmasin
[20:39:12] Эльвин Гасанов: bi yere ayrilma
[20:40:05] Ufuk Çağlar - dRaCk: ok ok
[20:58:47] Ufuk Çağlar - dRaCk: hazır mı hocam
[20:59:02] Эльвин Гасанов: 1 san
[21:04:48] Эльвин Гасанов: girceginiz ozel url varmi hocam ?
[21:05:04] Ufuk Çağlar - dRaCk: ben gireyim onu mumkunse
[21:05:10] Ufuk Çağlar - dRaCk: kafamdaki kategorı bellı degıl daha
[21:05:36] Эльвин Гасанов: girersinizde url olmadn almiyor demin aldi baska kanalda ama 2 hesap deniyorum olmuyor
[21:06:14] Ufuk Çağlar - dRaCk: TheUSAnewsChannel yada channel yerine Blog yazın
[21:07:04] Эльвин Гасанов: https://www.youtube.com/user/xxx
[21:07:07] Эльвин Гасанов: url hazir
[21:07:28] Ufuk Çağlar - dRaCk: ok eyv
[21:12:52] Эльвин Гасанов: tamamdir
[21:13:29] Ufuk Çağlar - dRaCk: tmm hocam bilgileride alayım sağolasın
[21:13:36] Эльвин Гасанов: login [email protected] parola xxx
[21:15:17] Эльвин Гасанов: life partner ile
[21:15:21] Эльвин Гасанов: olan butun sorunlarini
[21:15:21] Эльвин Гасанов: Life Network
[21:15:31] Эльвин Гасанов: sitesinde bulunan skype ile cozebilirsin
[21:15:55] Эльвин Гасанов: trade atar ve konuya yorum yazarsan sevinirim
[21:17:54] Ufuk Çağlar - dRaCk: imza dosyası nıye
[21:17:56] Ufuk Çağlar - dRaCk: gelmedi hocam
[21:18:05] Эльвин Гасанов: kendi mailimle imzaladim
[21:18:09] Эльвин Гасанов: sorun yoktur
[21:18:43] Ufuk Çağlar - dRaCk: öyle sey mı olur hocam benden maıl ıstemedın mı sen acbaa
[21:19:02] Эльвин Гасанов: istedim o maili paypala yazdim
[21:19:15] Ufuk Çağlar - dRaCk: ee size ben kullandıgım mailide attım
[21:19:26] Эльвин Гасанов: atddin da o maili kabul etmedi
[21:19:28] Ufuk Çağlar - dRaCk: dosyayı bana atarmısın pdf
[21:19:30] Эльвин Гасанов: fark etmiyor
[21:19:41] Эльвин Гасанов: 1 san mail adresime girip atiyorum
[21:22:35] Эльвин Гасанов:

Dear Partner, ufuk caglar

Thank you for your registration with LIFE NETWORK. We would like to take this opportunity to welcome you!

You can check your Ad Revenues (80%) from the YouTube Analytics («estimated earnings» section) within your channel guide.
Payments to you shall be sent by LIFE within thirty (30) days after the end of any calendar month, provided that your earned balance is $30
or more. When your monthly earned balance is less than $30, there will be no payment and the balance will accumulate until it exceeds $30,
at which time it will be paid to you in accordance with the preceding sentence.

LIFE shall not be liable to make any payments to you based on:

(angel) invalid queries, invalid impressions, or invalid clicks on ads, generated by any person, bot, automated program or similar device, including, without
limitation, through any clicks or impressions: (I) originating from your IP addresses or computers under your control; or (II) solicited by payment of money, false representation or request for end users to click on ads;
(beer) ads delivered to end users whose browsers have JavaScript disabled;
(coffee) ads benefiting charitable organizations and other placeholder or transparent ads that Google may deliver;
(d) if we get notifications about any copyright violations (including copyright strike), we reserve the right to make payment adjustment according the total sum for violated content;

LIFE NETWORK

If you have any questions or need assistance, our customer service team
is here to help. Please send us your queries at [email protected].
[21:22:41] Эльвин Гасанов: bi tek bu kalmis
[21:22:44] Эльвин Гасанов: silmisim pdf yi
[21:22:52] Эльвин Гасанов: kanal ile ilgili sikintin olursa burdayim yazarsin
[21:23:02] Ufuk Çağlar - dRaCk: hocam öyle sey olmaz
[21:23:07] Ufuk Çağlar - dRaCk: benım paypal adresım nerde
[21:23:08] Ufuk Çağlar - dRaCk: yazıyor
[21:23:19] Эльвин Гасанов: hocam cildirtmak niyetindemisin beni
[21:23:24] Эльвин Гасанов: 2 saatdir cene yapiyorum sana
[21:23:27] Ufuk Çağlar - dRaCk: yapacaksın
[21:23:29] Ufuk Çağlar - dRaCk: gerekırsek
[21:23:33] Ufuk Çağlar - dRaCk: 2 gun yapacaksın hocam
[21:23:38] Ufuk Çağlar - dRaCk: sen bır urun satıyorsan
[21:23:40] Ufuk Çağlar - dRaCk: mail istiosan
[21:23:46] Ufuk Çağlar - dRaCk: o ımzayı ben atarım
[21:23:47] Ufuk Çağlar - dRaCk: siz değil
[21:23:50] Эльвин Гасанов: xxx
[21:23:55] Эльвин Гасанов: paypal adresin bu bu adrese ayarlandi
[21:24:07] Эльвин Гасанов: imzayi ben atdim
[21:24:12] Эльвин Гасанов: formda
[21:24:15] Эльвин Гасанов: kano nikim
[21:24:22] Ufuk Çağlar - dRaCk: benımde forumda nıckım belli
[21:24:23] Эльвин Гасанов: ve uzun zamandir calismakatayim
[21:24:29] Ufuk Çağlar - dRaCk: bende dRaCk
[21:24:34] Эльвин Гасанов: alllahima sukur hic kimseye yanlisimiz olmadi
[21:24:38] Ufuk Çağlar - dRaCk: forumun basından berı varım
[21:24:50] Эльвин Гасанов: belli nasil oldugun
[21:25:14] Ufuk Çağlar - dRaCk: ne demeye calısıyorsun sen
[21:25:15] Ufuk Çağlar - dRaCk: hayırdır
[21:25:32] Ufuk Çağlar - dRaCk: 12 tl ıcın dusme bu kadar
[21:25:35] Эльвин Гасанов: e kardesim ben sana imzaladim senin pp adresini yazdigimi soyluyorum
[21:25:35] Ufuk Çağlar - dRaCk: hakarete gıreceksen
[21:25:37] Ufuk Çağlar - dRaCk: al kanalınıda
[21:25:40] Ufuk Çağlar - dRaCk: ne yapıyorsan yap
[21:25:41] Ufuk Çağlar - dRaCk: kardesım
[21:25:43] Ufuk Çağlar - dRaCk: ayıp ya
[21:25:47] Эльвин Гасанов: kanalina sokiyim emi
[21:25:55] Ufuk Çağlar - dRaCk: foruma yazalım bu kufurunu
[21:26:16] Эльвин Гасанов: yaz ne halin varsa gor allah allah ben senden pp adresini istedim pp adresini de yazdim
[21:26:30] Ufuk Çağlar - dRaCk: kanıtın nerde
[21:26:31] Ufuk Çağlar - dRaCk: arkadas
[21:26:36] Ufuk Çağlar - dRaCk: pdf sen nasıl sılersın
[21:26:46] Ufuk Çağlar - dRaCk: nerden bılecem yazdıgını benım yerıme ımza
[21:26:48] Ufuk Çağlar - dRaCk: atıyorsun sen
[21:27:00] Эльвин Гасанов: kardes kolayi var
[21:27:00] Ufuk Çağlar - dRaCk: neyse ekran alıntısı yapıp foruma yazıyorum
[21:27:01] Эльвин Гасанов: life
[21:27:07] Эльвин Гасанов: at bende atiyorum
[21:27:28] Ufuk Çağlar - dRaCk: istediğini
[21:27:31] Ufuk Çağlar - dRaCk: at neyi atacan ya
[21:27:34] Ufuk Çağlar - dRaCk: kaç yasındasın sen
[21:27:37] Ufuk Çağlar - dRaCk: küfreden sensn
[21:27:39] Ufuk Çağlar - dRaCk: birde atacan mı :D
[21:27:57] Эльвин Гасанов: iyi yapiyorum kardes hak ediyorsun ben sana etmedim kanala etdim bir ikincisi
[21:28:16] Эльвин Гасанов: belamsiin kardesim imzaladim pp adresini yazdim diyorum 2 saat kafa utuluyorsun 12 tl lik sey icin
[21:28:34] Ufuk Çağlar - dRaCk: bak bılader
[21:28:36] Ufuk Çağlar - dRaCk: sen benım yerıme
[21:28:45] Ufuk Çağlar - dRaCk: ımza atamazsın oraya benden mail istedin verdım
[21:28:50] Ufuk Çağlar - dRaCk: 1 dk dedin 30 dk gelmedin
[21:28:55] Ufuk Çağlar - dRaCk: ve küfür ediyorsun
[21:28:59] Ufuk Çağlar - dRaCk: sen kıme kufredıyorsun ?
[21:29:19] Ufuk Çağlar - dRaCk: pdf sılmıssın
[21:29:19] Эльвин Гасанов: kardes ben senin iyiligin icin
[21:29:24] Эльвин Гасанов: yapiyorum
[21:29:25] Ufuk Çağlar - dRaCk: nerden bılecem benım paypal yazdıgını

bu arkadas bana nasıl küfredebilir? hayırdır 12 tl ıcın bu mudur? arkadasa güzellikle sordu maili gönderdim... gitmiş kendi mailini girmiş bende diyorum böyle sey olmaz.. benım paypal girdiğini nerden bılecem.. 2 ay sonra ılk ödeme sırasında bu forumda olup olmayacağı belli değilken pdf istedim ve adam pdf sildm diyor gelmiş bana küfrediyor...
Gerekli işlerin yapılmasını ıstıyorum 12 alsın kendı kullansın!!!! gerekırse ekran alıntısı koyarım!

[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

hayır sen saka mısın? sana paranı gonderdım 1 dk dedın 30 40dk bekledım ben mı dolandırıcı oldum? ilk defa duyuyorum böyle dolandırma seklini... Sen nasıl modsun forumda kufredıyorsun birde!!!
sana bir sey demiyorum kardes Allah sahidimdir bilenler bilir cok kisi de tanir nasil biri oldugumu 7 mesajin var durmus burda benle tartisiyorsun kabahat bende senin gibi birine satis yapiyorum
yavute sana kanal satdim kendi mailinle imzalatdim bu arkadasin kendi mailini life kabul etmedi bende kendi mailimle imzalayip sildim maili sonra arkadas ikna olmayinca life partnerden sor dedim 3 lu konusma ekledim gene olmadi daha ben ne diyeyim gelde sana nasil satdiysam kardes burda aciklama yap
Youtuber1903 kaldi ki sana lifeden sora bilirsin hangi pp ye ayarlandigini + multi uyelik yapiyorsun kural ilhal ediyorsun benim nasil mod oldugumuda bilenler bilir kimlere yardim yaptigimdia gizliden bir cok arkadasa kanal bot vs vs verdigimide senin 12 tl ne kalmadim kaldiki kufure ben sana formdan kufur etmedim bu 1 ikincisi lifeyle konus bakalim hangi pp yazilmis

3 cu su http://www.ytpara.com/36/drack.html niki ile uye olmusun nikin ban yemis yeni nik acmissin

Arkadaş'dan bende life partner kanal aldım. Ödemeyi yaptık'dan sonra gerekli ayarlamaları sen yaparmısın dedi. Bende sen yap dedim. İsimi soyisim mail PP mail verdikten sonra Arkadaş ayarladı mailime imza formunu yolladı benim paypal adresim yazılıydı imzaladım.Benim açımdan sorunsuz geçti.

İyi Akşamlar.

sana bir sey demiyorum kardes Allah sahidimdir bilenler bilir cok kisi de tanir nasil biri oldugumu 7 mesajin var durmus burda benle tartisiyorsun kabahat bende senin gibi birine satis yapiyorum
yavute sana kanal satdim kendi mailinle imzalatdim bu arkadasin kendi mailini life kabul etmedi bende kendi mailimle imzalayip sildim maili sonra arkadas ikna olmayinca life partnerden sor dedim 3 lu konusma ekledim gene olmadi daha ben ne diyeyim gelde sana nasil satdiysam kardes burda aciklama yap
Youtuber1903 kaldi ki sana lifeden sora bilirsin hangi pp ye ayarlandigini + multi uyelik yapiyorsun kural ilhal ediyorsun benim nasil mod oldugumuda bilenler bilir kimlere yardim yaptigimdia gizliden bir cok arkadasa kanal bot vs vs verdigimide senin 12 tl ne kalmadim kaldiki kufure ben sana formdan kufur etmedim bu 1 ikincisi lifeyle konus bakalim hangi pp yazilmis

3 cu su Profil bilgileri: dRaCk - YouTube Kazanç Ve Adsense Destek Forumu niki ile uye olmusun nikin ban yemis yeni nik acmissin

3 gun banım var evet.. ban konuma bakarsan orsa ÖZÜR DİLEDİM BİR ARKADASTAN HERKES GÖRSÜN DİYE ORAYA ACTIM O YÜZDEN BAN YEDİM..! ADAMLIĞIMI SENINLE TARTISMAM BILE BURDAN!!!

evet yavute satmıssın ve kendı ımzasını atmıs
W20yZP.png
bak burda arkadasta söyledi zaten

ee o imzasını kendi atıyorsa bende kendım atarım sen benım yerıme evrak ımzalayamazsın bu sahteciliğe girer... 1 saat skypeta beklettın beni sorsaydın 1 sanıyenı ayırıp kabul etmedı baska maıl ver diye? aa yoksa öyle birsey olmadı mı?

ayrıca sen forumda yada skypeda bana kufredemezsın hem de satıs konun uzerınden skype konusması yaparken yasın 21 ama olmamıssın sen daha!!

PDF 2 saniyede sildin galiba? 3lü konusmaya almısmıs adam cvp bile vermedı nerde 3lu konusma? forumda adalet varsa bu arkadasın ceza almasını ıstıyorum!

[MENTION=7392]Youtuber1903[/MENTION] Ufuk multiden banlıyorum bu üyeliği.Facebooktan dön bana.

Arkadaş'dan bende life partner kanal aldım. Ödemeyi yaptık'dan sonra gerekli ayarlamaları sen yaparmısın dedi. Bende sen yap dedim. İsimi soyisim mail PP mail verdikten sonra Arkadaş ayarladı mailime imza formunu yolladı benim paypal adresim yazılıydı imzaladım.Benim açımdan sorunsuz geçti.

İyi Akşamlar.

Kod:

buyur mail satan arkadas.. konusmalarda asıkar neden sen benım ayarlarımı kendın yaptın... Yavute arkadasa sen yapar mısın dıye sormussun hayırdır bana soramadın mı? @K@No

buyur mail satan arkadas.. konusmalarda asıkar neden sen benım ayarlarımı kendın yaptın... Yavute arkadasa sen yapar mısın dıye sormussun hayırdır bana soramadın mı? @K@No
Allahim Sen bana sabir ve yar rabbim kardesim guzel abim senin maili kabul etmedi bende boyle yaptim sorun varsa ben burdayim life partner skypede sor ne nasilmis ondan sonra gel burda istedigini ac yalnisim varsa kendim kendimi banlarim sorun yok satislar devam etmekde konu guncel

5 tradeden 100 mesajdan az mesaji olan kisilere hesap satmiyorum tradesi ve mesaj sayisi az olanlar bosuna pm atmasinlar

kanoyu bu formda herkesden iyi ben tanirim 5000 10000 $ lik para transferleri oldu aramizda ve sorunsuz sekilde 12 tl icin boyle yapacagini hic ama hic sanmiyorum bol kazanclar iyi satislar

arkadaşdan 1 adet satın alınmıştır çok ilgi gösterdi güvenilir bir arkadaş herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri