Life ödeme yöntemi değişikliği hakkında

• Kullanıcı ugr17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ugr17

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar..Lifeda bir kanalımın paypal adresini değişmek istiyorum. Bildiğiniz gibi şuan quiz üzerinden giriş yapıyoruz fakat ödeme bilgisi haricinde diğer kişisel bilgilerimiz panelde görünmüyor. Sizce dashboard üzerinden mi değiştireyim yoksa mail atmam daha mı iyi olur ?

mail at life zaten hemen cevap veriyor. Dashboard gir derse ordan yaparsın.

Merhaba arkadaşlar..Lifeda bir kanalımın paypal adresini değişmek istiyorum. Bildiğiniz gibi şuan quiz üzerinden giriş yapıyoruz fakat ödeme bilgisi haricinde diğer kişisel bilgilerimiz panelde görünmüyor. Sizce dashboard üzerinden mi değiştireyim yoksa mail atmam daha mı iyi olur ?

Life artık quiz oldu quiz dashboarddan degistirebiliyosun

Bu arada life quiz oldu falan diyoruzda adamlar alınmış açıklama yapma gereği duymuş :D Yeni bir altyapıyla uğraşmamak için ana networkleri quiz in altyapısını kullanma kararı almışlar sadece.

life şunu diyor arkadaşlar

açık kanallar için dashboarddan birleştirin
kapalı kanallar için ise mail atın halledelim diyorlar

her kanalınız ayrı dashboardda ise biraz zaman verin hepsinin birleşmesi için çalışıyoruz diyorlar ama zannetmiyorum birleştirebileceklerini Quiz bile beceremediyse..

daha 2dk önce ben yaptım bende senin gibi teredutte kaldım quizin dashboardun dan girdim değiştirdim direk mail geldi ödeme yönteminiz değişmiştir diye bi sıkıntı yok yani dashboard kullan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri