Life Partner Kanal Satışına Başlasak Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pars Yazılım

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar konuyu emin olamadığımdan dolayı açıyorum kusura bakmayın yanlış yerde veya gereksiz konu ise özür diliyorum.

Eskiden Quiz satışım vardı bırakmak zorunda kaldık.Bu konuyu asla reklam yapmak vs. vs. için açmadım Life,Quiz satışına başlamayı düşünüyorum tekrardan fakat Quiz satmak biraz zor olur :) Quiz'in satışını en iyi şekilde yapan hocamız var o yetiyor Quiz satışlarına :) Bende Life satışı yapsam nasıl olur beni tanıyan tanır çok satış yaptım forumda usa onaylı,onaysız Quiz Güven konusunda bilen de bilir :)

Benim sorum Life Partner Kanal satışına başlasak forumda alanlar olurmu genelde Quiz çalışıyor herkes bu yüzden bu konuyu açtım.Herkesin kararlarını bekliyorum teşekkür ederim şimdiden hepinize

Hocam yapın ancak ciddi miktarda kanal satmayın. Life çöp olursa bu işten sizde kazanamazsınız, biz de.

Hocam yapın ancak ciddi miktarda kanal satmayın. Life çöp olursa bu işten sizde kazanamazsınız, biz de.

Yok hocam ciddi miktarda satış yapmakta değil gözüm. Günlük 5 olur 3 olur bazen 7-8 olur. Fazla parada falan gözüm yok benim allaha şükür :)

şu sıra satışı yapılabilecek 2 partner var zaten forumda,life ve quiz.sen konu aç,satmaya başla hocam.elinde kalırsa ucuz yoldan ben alırım satılmayanları :D

Life satış yapılmasına karşı. Yani Satış yapmaya başladığınız an başka bir çare bulabilirler buna

birileri gene mail atarak izlenimi 0 a çektirir hocam ;)

Bence Kimse bildirmese Life a hiç bir şekilde sorun çıkmaz burada güzel güzel geçiniriz, iyi olur hocam teşekkürler iyi çalışmalar...

Çok iyi olur hocam sizde kampanyali yapabilirseniz aliriz neden olmasin

Bitirin bitirin partnerlerinde işini bitirin..

paşa kardeşim öncelikle kolay gelsin . tek soru tek cevap sen forumda kendini tek mi sanııosun :S ben sizin güncel güncel dmenizden forumu okuyamıodum bi ara . bence ne yapmak istiosann yaparsın sonucuu görürsün . herkeste rızkını yer cok zorlamamak lazım ok

@Pars Yazılım keşke direk satışına başlasaydın.. insanların fikirlerini almak her türlü fikre açık olmanı gerektirir.. burada %50 sat der %50 satma der.. satma diyenlerin %80 i de aç gözlülükten ve kıskançlıktan ve insanın rızkını aramasını anlamamalarından kaynaklanmaktadır. Bu forumda 5-10 kişi var kafası sadece fesatlığa çalışan onlar olduğu sürece illaki huzur olmayacaktır ama çokta takmaman gerek.. alıcılar memnunsa başka kimseyi alakadar etmez bu durum. istemiyorlarsa almazlar olur biter.. bunlar sadece seni baltalar o kadar.. o yüzden aç konunu dene şansını olursa olur olmazsa olmaz zaten.. insan evladı kendi rızkını arar, başkalarının rızıklarıyla oynamaz.. hayırlı satışlar..

kimse bir partner kanala 10 tl verip çöp etmez emek vererek yükleme yapar ve bu da partnerler açısından çok önemli bir müşteri kazancıdır ve onlarda mutlu olur..

Boşuna açmışsın konuyu izlenimi aldır 1 k olarak yada 2 k olarak sat isteyen istediği partnere bağlasın sen 10 20 tane life kanal satınca partnerin batıcağını düşünenler bile var sormaya ne gerek var :)

@Pars Yazılım keşke direk satışına başlasaydın.. insanların fikirlerini almak her türlü fikre açık olmanı gerektirir.. burada %50 sat der %50 satma der.. satma diyenlerin %80 i de aç gözlülükten ve kıskançlıktan ve insanın rızkını aramasını anlamamalarından kaynaklanmaktadır. Bu forumda 5-10 kişi var kafası sadece fesatlığa çalışan onlar olduğu sürece illaki huzur olmayacaktır ama çokta takmaman gerek.. alıcılar memnunsa başka kimseyi alakadar etmez bu durum. istemiyorlarsa almazlar olur biter.. bunlar sadece seni baltalar o kadar.. o yüzden aç konunu dene şansını olursa olur olmazsa olmaz zaten.. insan evladı kendi rızkını arar, başkalarının rızıklarıyla oynamaz.. hayırlı satışlar..

kimse bir partner kanala 10 tl verip çöp etmez emek vererek yükleme yapar ve bu da partnerler açısından çok önemli bir müşteri kazancıdır ve onlarda mutlu olur..

Satma hocam hayır olmaz .;) Ben satacam satışa başlarsan kapalı tehditlere hazır ol diyim sana ben. Bu alemde barındırmayık seni başlarsan satışa çünkü bi kaç güne ben başlıycam life satışına, karışmam

Boşuna açmışsın konuyu izlenimi aldır 1 k olarak yada 2 k olarak sat isteyen istediği partnere bağlasın sen 10 20 tane life kanal satınca partnerin batıcağını düşünenler bile var sormaya ne gerek var :)

Çok doğru söylüyorsunuz hocam bunu düşünüceğim partner yerine böyle kanal satışlarına başlayabilirim :) Teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 15:35 ---------- Önceki Mesaj 15:34 ----------

Herkese teşekkürler. [MENTION=12623]zack[/MENTION] Konu Kilit Lütfen

[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] hala soruyon hocam hemen başla satışa ya ne soruyosun millete devam et sağdan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri