Life Sayfada Donup Kalıyor

• Kullanıcı asperger25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

asperger25

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu hafta içerisinde 10-15 e yakın kanal açtım HEPSİ spamdan kapandı.
Gerekli önlemleri almıştım.

Kapanmayan eski birkaç kanalımı life'a sokucam şu sayfada kalıyorum ilerlenmiyor:

WHAlUdK.png

Sorun var bu sabah kanal sokulmuyor, düzeltirler kısa sürede inş

geçmiş olsun :) bu tür konulara alışacaz artık.. sistemleri günde 2k kanal sokulmasını kaldırmıyordur..

bende dün yaşadım aynı sorunu, bekliyordum açıkçası :)

geçmiş olsun :) bu tür konulara alışacaz artık.. sistemleri günde 2k kanal sokulmasını kaldırmıyordur..

Yüzsüzler abi yüzsüz. 100 tane kanal sokuyorlar bizi de mağdur ediyorlar sanki kanalların hepsi ayakta kalıyor.

Kim olduğunu bilsek zaten sağlam küfredecez. Ama var öyle utanmaz arlanmazlar. Allah gözlerini doyursun ağır konuşacam forumdayım...
hocam o şekilde yapan var mıdır bilemem ancak bu forumda yaklaşık 300 kişi life kullansa ve her biri 10 kanal bağlasa direk 3k yapar.. ki bu oranlar daha da fazla olduğunu göz önüne alırsak.. :)

ne bekliyordunuz ki, mn boş kanal alıyor da ne oluyor millet yüzlerce kanal sokuyor, life da bu şekilde olmaya mahkum

Kim olduğunu bilsek zaten sağlam küfredecez. Ama var öyle utanmaz arlanmazlar. Allah gözlerini doyursun ağır konuşacam forumdayım...

Kim olduğunu bilmiyorsan atıp tutmayacaksın hocam iyi forumlar.

---------- Spam Engelliyici 11:48 ---------- Önceki Mesaj 11:47 ----------

ne bekliyordunuz ki, mn boş kanal alıyor da ne oluyor millet yüzlerce kanal sokuyor, life da bu şekilde olmaya mahkum

MN niyeti sahtekarlık kardeşim,Life yolundan şaşmaz boş kanal alsa da :)

hocam o şekilde yapan var mıdır bilemem ancak bu forumda yaklaşık 300 kişi life kullansa ve her biri 10 kanal bağlasa direk 3k yapar.. ki bu oranlar daha da fazla olduğunu göz önüne alırsak.. :)

Hocam 1 kanal bile sokamadım ya 1 kanal :D Zaten geç haberim oldu haberim olduğu gün de life çökmüş :))

---------- Spam Engelliyici 11:50 ---------- Önceki Mesaj 11:49 ----------

Kim olduğunu bilmiyorsan atıp tutmayacaksın hocam iyi forumlar.

Sana mı soracam ?
Sen kimsin ya ?

Düzelince yazın beyler, kanallar izleniyor sokamadık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri