Life'tan cevap var

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Katip

Kayıtlı Üye
25/03/2015

PayPal February has been paid (non blocked channels). If you didn't receive anything, check your payment account and change it if it's required (better to WMZ). The second attempt will be in 2-3 days.

Bloke olmayan kanalların Şubat ödemeleri PayPal için tamamlandı. Eğer ödemelerinizi almadıysanız dashboardınızı kontrol ediniz ve ödeme yöntemlerinizi Webmoneye çevirebilirsiniz. 2-3 gün içerisinde ikinci kez kontrol edilip ödemeleri yapılmayanların ödemeleri yapılacaktır

Son düzenleme:
kesinliklu bu 10 abone olayı çok saçma gereksiz yere uğraştırıyor mail mesaj atmakta fayda var

Ben Life a tüm kanallarımın ödemesini webmoneye taşımak istediğimi söyledim ancak dashboard aktiftir oradan yapabilirsiniz dedi.. Ben de bunun üzerine bir sürü kanal var tek tek hepsine yapılması çok zor ve bu nedenle tüm kanallarımı tek dashboarda toplayın dedim.. Onlar da bu cevabı verdi umarım ayın 10 una kadar bitirirler;

We are working on it, but we need time, sorry.

Best regards

Your LIFE NETWORK support

Ayrıca arkadaşlar herkes Life a mail atsın ve 10 abone şartının gereksiz olduğunu ve kaldırılmasını istediğinizi belirtin.. ben facebook üzerinden yazdım ancak düşüneceğim diye gereksiz bir cevap verdi.. eğer baskı oluşursa Quiz deki 10 abone şartı kalkacaktır diye düşünüyorum..
bu şekilde yazmıştım pls only need 1k views or 2k views for join.. 10 subscribe unnecessary ..

buraya bu şekilde mail atmanız yeterli olacaktır; [email protected]

Zaten 10 abone ve 1000 izlenim şartınıda kaldıran ve tekrar aktif eden biziz kardeş.

10 abonesi olmayan kanal sokmasın daha fazla çöp olmasın kaldırılmaması çok daha mantıklı bence.

10 abonesi olmayan kanal sokmasın daha fazla çöp olmasın kaldırılmaması çok daha mantıklı bence.

ama şu tezatlık var 1k izlenime 10 abone hiç bir zaman gelmez.. o zaman giriş şartını 5 k veya 10 k yapsınlar anca dengeliyor 10 aboneyi.. yani ya hep kaldırsınlar ya şartları ağırlaştırsınlar :)

10 abone kalmalı ben katılmıyorum Gürhan sana :D Kesinlikle kalmalı. İş zorlaşmalı. 1k 10 abone iyidir..

5k veya 10k izlenim olması çok kötü olur 10 abone iyidir :D 1k izlenime normal 10 abone

10 abone kalmalı ben katılmıyorum Gürhan sana :D Kesinlikle kalmalı. İş zorlaşmalı. 1k 10 abone iyidir..

o zaman 5 k olsun ki abone işi dengelensin ya :) benim derdim kolaylaşması değil de biraz mantıklı olması..

Aynen 10 abone olayı bence de fazlasıyla gereksiz. Abone kasmak gerçekten zor bizi alt kanallarla abone olmaya uğraştırmasınlar. Bende mail atacağım. Teşekkürler [MENTION=15171]Katip[/MENTION]

18/02/2015

Arkadaşlar tekrar konu açmamak için güncelliyorum bu konumu..
Life tüm dashboardların birleşmesi için çalışmalara başladı sanrım
Life kanallarınızdan birisine girin ve profil ayarlarından
Priority dashboard seçeneğini seçerek Unite Dashboards deyin.
bunun mantığı bu kanalımı ana kanal yapmak istiyorum demektir..
ona göre sağlam kanalınızı seçin.. isteğiniz gönderildi diye uyarı verecektir bundan sonra ne zaman birleşecek görecez.. zaten isteği gönderirken ödeme yöntemi soracak size o eskisi gibi kalsın çünkü tüm eski kayıtlarınız aynı ödeme yöntemi olduğu için o şekilde birleşecektir diye düşünüyorum

edit şöyle de bir not var ingilizcesi iyi olan bunu da çevirirse sevinirim
To unite all your dashboards please activate the "Priority dashboard" option. Your current (opened) dashboard will be considered to be a priority dashboard for all your channels. Please note after uniting all the united channels will have one and the same profile and payment method/ account. If you would like to change the payment method/ account of one your channels, please use the "Detach" option in the Channels section of your dashboard.

Son düzenleme:
ama şu tezatlık var 1k izlenime 10 abone hiç bir zaman gelmez.. o zaman giriş şartını 5 k veya 10 k yapsınlar anca dengeliyor 10 aboneyi.. yani ya hep kaldırsınlar ya şartları ağırlaştırsınlar :)

Kategoriye göre ve uğraşmana göre değişir benim şu an bir kanal 500 izlenme 15 abone oldu. :)

18/02/2015

edit şöyle de bir not var ingilizcesi iyi olan bunu da çevirirse sevinirim
To unite all your dashboards please activate the "Priority dashboard" option. Your current (opened) dashboard will be considered to be a priority dashboard for all your channels. Please note after uniting all the united channels will have one and the same profile and payment method/ account. If you would like to change the payment method/ account of one your channels, please use the "Detach" option in the Channels section of your dashboard.

Tüm dashboardlarınızın birleştirilmesi icin lutfen 'priority dashboard' secenegini aktifleştirin
Mevcut(acık)dashboardlarınız icin bir önceki dashboard kabul edilecektir.
Birleştirilen butun kanallar aynı profilin ödeme yöntemine gore hesaba gecicektir.
Eger bir kanalınızın odeme yontemini degiştirmek istiyorsanız dashboardunuzdan 'detach' secenegini
seciniz.Gurhan hocam hemen hemen böyle bişey diyor orda.

Tüm dashboardlarınızın birleştirilmesi icin lutfen 'priority dashboard' secenegini aktifleştirin
Mevcut(acık)dashboardlarınız icin bir önceki dashboard kabul edilecektir.
Birleştirilen butun kanallar aynı profilin ödeme yöntemine gore hesaba gecicektir.
Eger bir kanalınızın odeme yontemini degiştirmek istiyorsanız dashboardunuzdan 'detach' secenegini
seciniz.Gurhan hocam hemen hemen böyle bişey diyor orda.

dediğim gibi hangisini ana dashboard istiyorsak o kanalda bu işlemi yapmamız yeterli olacak sanırım.. yoksa hepsine girmeliyiz acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri