Life'tan cevap var

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
diğerleeriyle girersin.. sanırım birleştirmek amacıyla öyle bişey soruyor.. tüm bilgileri o kanaldaki bilgilere göre esas allıp birleştirecek

Hocam Onuda Sorma Şansınız Varmı Emin Olalım Ana Kanal Yaptığımız Kanal Kapanırsa Diğerleriyle Girebilecekmiyiz Diye Bir Mail Falan Atsak

birde bu paypalda sıkıntı çıkınca ödeme yöntemini web money yaptık aynı cüzdanı farklı panele kabul etmeyince her kanala farkı cüzdan açtık o yüzden kayıtlı maile görede birleştirebilsek daha iyi olur gibi bir mail iletsek

Son düzenleme:
Lifetan cevap var;
Guys, don't forget, today is a last day when you can change your payment details for the February payments. Again, I strongly recomend to use WebMoney system, it's much faster and very convenient.

Bugün ödeme yöntemini değiştirmek için son günmüş.. Webmoney sistemini yapmanız daha hızlı ve iyi olacaktır diyor

Ödeme yöntemini değiştirmek için mail attım panele giremediğimi söyledim. Şu ödeme yöntemini yapmak istiyorum dedim webmoney cüzdanını gönderdim adamlar sadece bi link göndermiş.

https://join.quizgroup.com/block_account

buraya girincede bilgileri hata veriyo buradan yapabilen var mı ?

Bi cevap daha var.
Important news: unfortunately, all BANK payments less than $ 100 is not possible to transfer (only applies to LIFE partners). Our Dubai Bank returns them back. The minimum amount for a BANK transfer = $ 300. We apologize for this.

Now our thresholds: for Bank - 300$, PayPal - 10$, WebMonet - 1$ (!),
Önemli Haberler: ne yazık ki, tüm banka ödemeleri daha az $ 100 aktarmak mümkün değildir (hayat Ortaklar için geçerlidir). Dubai Bankamız geri gönderir. BANKA havalesi için en az 300 $ =. Bunun için özür dileriz.

Şimdi bizim eşikleri: banka - 300$, PayPal - 10$, WebMonet - 1$ (!),

Translateden çevirdim. Anlasilir umarim ;)

Edit : Kısaca banka limiti 300$ , webmoney 1$, paypal 10$ olmuş

Son düzenleme:
11/03/2015

If you want to use LIFE support, in such case add your new channels under your existing LIFE dashboard using ADD NEW CHANNEL function.

Eğer Life ın desteğini almak istiyorsanız ekleyeceğiniz kanalları Life a bağlı kanallarınızda bulunan "add new channel" özelliğini kullanın diyor..

25/03/2015

PayPal February has been paid (non blocked channels). If you didn't receive anything, check your payment account and change it if it's required (better to WMZ). The second attempt will be in 2-3 days.

Bloke olmayan kanalların Şubat ödemeleri PayPal için tamamlandı. Eğer ödemelerinizi almadıysanız dashboardınızı kontrol ediniz ve ödeme yöntemlerinizi Webmoneye çevirebilirsiniz. 2-3 gün içerisinde ikinci kez kontrol edilip ödemeleri yapılmayanların ödemeleri yapılacaktır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri