Yahu fiyatı belli, alacağınız hizmet belli, izleyeceğiniz maç belli. Adam herşeyi yazmış daha neyin kavgasındasınız kardeşim. Yok GS nin durumu belli, yok lig tatsız bilmemne, foruma yeni üye olmuşsun attığın mesajlara bak. Adam kişilere bir seçenek sunuyor, eğer sadece GS maçlarını izlemek istersen uygun fiyattan faydalanırsın, pahalı geldiyse de izleme olsun bitsin konuya yorum yazarak olayı başka boyuta çekmek neyin nesidir. Anladığım kadarıyla IQ sıkıntısı çekiyorsun. Bence şansını çok zorlama, insanlar forumdan bilgi alabilmek için üye olabilmek için yırtınıyorlar. Bak işine gücüne boş yere banlanma.
Sana bedava verse zıplayarak istersin, fiyat pahalı gelince auwww
senin platin üye olman, benim üye olmam sana beni yargılama hakkı vermiyor bu 1, senin benim iq'mu değerlendirebilmen için az buçuk tanımak gerekiyor bu 2, benim digiturkplayim de var, digiturkum de var satın almayı düşünen varsa diye fikirlerimi paylaşıyorum bu 3, yasal olarak hesapların kiralanması, ortak kullanılması gibi şeyler yasak bu 4, kimseyle kişisel bir tartışmaya girmek, laf sokmak gibi bir amacım ve egom yok bu da 5, eğer banlanacak bir şey yaptıysam; hakaret, aşağılama, küfür adminler zaten banlar bu da 6 yüksek iq'lu arkadaşım daha iyi anlayasın diye tek tek söyledim ...