Lig Tv Affetmez :D :D

bayburt16

Kayıtlı Üye

yayını bir dakika sonra kapattılar. gerçek sanırım ? :)

arkadaşa temiz don atlet hazırlayalım şimdiden :D

Elemana geçmiş olsun :D Benim izlediğimde sıkıntı yok :D

Vallaha Lig Tv Yapar Geçen Bi Atayım Dedim 3 Tane Telif Göndermişler Anında Şip Şak :D

sopcast yayını yapan ataCASTıda yakaladılar galiba :D

Pascal da yayını izliyormuş :D

Hocam yakınlarından birine söyle hangi cezaevine gittiğini bana pm olarak yazsın eğer metrise yatarsan arkadaşımda orda ona ziyarete gidiyorum 2 ayda bir sana da uğrarım.2012'de o da ligtvden ceza yedi 5 yıl.

Sanmıyorum 5 Yıl cezası olan bir şeyi bu kadar kişinin açıp yayın yapacağını

Benim de digiturk hesabim var, isim olarak sallama bir isim yazdim.
Muhtemelen bu vatandasin ismi de gercek degildir.

Aklı olan bu yayını yurt dışından yapar Türkiye'den yapan zaten sonuçları baştan kabullenmiştir

Aklı olan bu yayını yurt dışından yapar Türkiye'den yapan zaten sonuçları baştan kabullenmiştir

zaten yurt dışından yapıyorlar genelde ama her hesaba gelen ekranda barkod tarzı birşey var (bizim göremediğimiz) ondan sistem yakalıyor diye tahmin ediyorum. İsim olarak çözmesi anca böyle olur.

ooo acımazlar.

ben digiturk çağrı merkezinde çalıştım bikaç ay, herifler bu konuda çok katı :)

bu işi yapan adamları pek koymuyor bunlar bi ara okumuştum bu işin yapan birinin yazısı genelde ölmüş kişilerinlerin adına mı ne alıyorlarmış :D o yüzden pek sıkıntıya girmiyorlar

Bildiğim kadarıyla yayını izleyen kişi başına 30 lira gibi bir ücret çıkar 1000 kişi izliyosa 30 bin TL para yapar. O ücreti oderse hapis durumu yok ama ödemezse icra ve hapis gelebilir

Mac aninda çikan kodlardan buluyorlar ama adamlarda 10 sn goruntuyu geriden verip kod cikinca sansur uyguluyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri