Ligtv tecrübelileri bir baksın

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadadaşlar merhaba
Süper lig maç hakkında bilgisi olanlar, digiturk denetimcileri hangi saate telif atıyor genelde ? Bir standartı varmı mesela sabah olmadan kaldırsak denk gelirmiyiz genede ?

Arkadadaşlar merhaba
Süper lig maç hakkında bilgisi olanlar, digiturk denetimcileri hangi saate telif atıyor genelde ? Bir standartı varmı mesela sabah olmadan kaldırsak denk gelirmiyiz genede ?

Uğraşma,emeklerine yazık. Boşver. Git kendin oturduğun bölgedeki amatör takım maçlarını çek koy özgün olsun hiç olmassa

Youtube a yaz şu şu maçın özeti var mı diye yoktur.Özet işine gireceksen hiç girme.

Youtube a yaz şu şu maçın özeti var mı diye yoktur.Özet işine gireceksen hiç girme.

Üstad, ben vur kaçtan bahsediyorum, özet bırakmaya niyetim yok, videoyu patlatır kaçarım daha önce yaptım başka liglerde, ama ligtvde denetim sıklığını sormak istedim.

Uğraşma,emeklerine yazık. Boşver. Git kendin oturduğun bölgedeki amatör takım maçlarını çek koy özgün olsun hiç olmassa

hocam ya siz çok şanssızdınız,yada bu kategoriye hiç girmediniz duyduklarınızla yorum yapıyorsunuz,uzun süredir maç özeti işindeyim,doğrudur telif geliyor ama düzgünce yaparsan kanalında kapanmıyor sağlam kazançda kazanıyosun,haftasonları maçını yüklüyosun,neredeyse bütün kanallarımda 2 ihtar ve hepsi en az 30 dünya engeli,eşleşen falan almıştır,aldığı zaman hemen siliyorum,2 ihtar olduğu zaman diğer kanala geçiyorum,ne adsensem kapandı nede kanalım,bence düzgün yapıldığı taktirde,en kısa zamanda en çok kazancı spor kategorisi sağlıyor :)
iyi günler yorumum yanlış anlaşılmasın,sadece görüş bildirdim hocam :)

hocam ya siz çok şanssızdınız,yada bu kategoriye hiç girmediniz duyduklarınızla yorum yapıyorsunuz,uzun süredir maç özeti işindeyim,doğrudur telif geliyor ama düzgünce yaparsan kanalında kapanmıyor sağlam kazançda kazanıyosun,haftasonları maçını yüklüyosun,neredeyse bütün kanallarımda 2 ihtar ve hepsi en az 30 dünya engeli,eşleşen falan almıştır,aldığı zaman hemen siliyorum,2 ihtar olduğu zaman diğer kanala geçiyorum,ne adsensem kapandı nede kanalım,bence düzgün yapıldığı taktirde,en kısa zamanda en çok kazancı spor kategorisi sağlıyor :)
iyi günler yorumum yanlış anlaşılmasın,sadece görüş bildirdim hocam :)

Youtube bir dünya ve ben bu dünyada sadece lig tv ye sıkışmak istemiyorum. Ufkunu dar tutarsan geleceğini daraltırsın. Lafım sana değil yanlış anlama. Evet belki çok iyi para geitriyodur ancak, acaba telif geldimi acaba 3.taraf içerği geldimi diye düşünmek istemiyorum :)

Youtube bir dünya ve ben bu dünyada sadece lig tv ye sıkışmak istemiyorum. Ufkunu dar tutarsan geleceğini daraltırsın. Lafım sana değil yanlış anlama. Evet belki çok iyi para geitriyodur ancak, acaba telif geldimi acaba 3.taraf içerği geldimi diye düşünmek istemiyorum :)

anlıyorum hocam,sizde görüşünü bildiriyorsunuz bende hiçbir sorun yok :)
iyi geceler

anlıyorum hocam,sizde görüşünü bildiriyorsunuz bende hiçbir sorun yok :)
iyi geceler

Üstad benim sorumada cevap verirmisin.
Denetim saatleri hakkında söylemiştim, genelde ne zaman maçı koyarsın ve telifi ne zaman yersin belli bir standart varmı ?

Üstad benim sorumada cevap verirmisin.
Denetim saatleri hakkında söylemiştim, genelde ne zaman maçı koyarsın ve telifi ne zaman yersin belli bir standart varmı ?

vallaha maçı,maç bittikten hemen sonra koyuyorum :) ,genelde akşam oynanıyor zaten LigTv yi kastetiyorsan koyduktan 10 dakika sonra gelmediyse birde sabah uyandığında bak yine gelmezse o video sana kazandırır hocam izleniyorsa eğer :)

Lig TV gördüğü videoya telif atar.İlk gün telif almadıysa ikinc igün kesinlikle yollar.
Telifin gelmesi 1 saat kadar sürüyor.Benim tecrübem bu şekilde.

Tamam hocam , bu kadar kısa sürelere risk alamam.Uzak durmak mantıklı :)

Arkadaşlar iyi hoşta özetlerin dolarlarını bi yakamadım gitti videonun sesinide kaldırsam görüntüsüylede oynasam para kazanmayı aktif edemiyorum varmı bunun bir yolu

sitesınde 20bın dolarlık bı ceza yaptırımı dıe ıbare var dikkat gerek yok bence baska ıslere bak

Sesi kessek , logoyu kapatsak..Yine de telif gelme ihtimali varmıdır acaba ? Sonuç olarak ortaya saman gibi bir video çıkıyor lakin yinede kısa sürede fazla izlenim alacağını düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı?

arkadaşlarında dediği gibi 1 saate geliyor telif .bu adamlar uyumuyormu bu saatte başka işleri yok nelerle uğraşıyorlar:) Elbet bi çözümü vardır deneyin bulabilirsiniz.

Sesi kessek , logoyu kapatsak..Yine de telif gelme ihtimali varmıdır acaba ? Sonuç olarak ortaya saman gibi bir video çıkıyor lakin yinede kısa sürede fazla izlenim alacağını düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı?

Gelir, bi yetkili düşün harıl harıl ligtv videosu arıyor ve gördüğünü affetmiyor, sesli sessiz farketmez.
Bu arada 1 saat için hiç ama hiç risk almaya değmez.

Gerçekten ucuz yırttım arkadaşlar , fener maçının özetini birisinden spamlayıp atmıştım.Logo ve ses kapatılmıştı.. Buradan da sizinle konuşuyorduk.10 dakka evvel spam yaptığım adamın kaç izlenimi var diye kontrol ettim izlenmemişti, benimki 301+ kalmıştı.Siz durum böyle olsa bile telif atar dediğiniz an özele aldım videoyu.Şimdi adamın linkine baktım durum bu: YouTube
Hemen sildim, henüz acemilik safhasındayım körpeyim , hiç telif yemediğim için nasıl bir duygu onuda tatmadım henüz ama ucuz yırttım gerçekten :) sağolun tekrar..

cevap veren herkese teşekkürler.
QUOTE=KondansatoR;193137]Benim siyah ekran videoma bile atmışlardı.İsme bakıyorlar.Videoyu incelemiyorlar.[/QUOTE]
bende aynı şekilde tespit edildiğini düşünüyorum.yaptığım araştırmalara göre youtube bu vidoların tespiti için telif sahiplerine özel bir panel veriyormuş.yani aslında videyu tespit eden youutube değil de ligtv elemaları.Ben de videoya farklı isimler(hatta bulabilirsem niche kelimeler) verip öyle koyacağım sonra sosyal medya aracılığı ile paylaşmayı düşünüyorum.tabiyki sadece bir deneme

Bir sorum daha var,Bu futbol da telif olayı tüm ülkelerde var mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri