Ligtv tecrübelileri bir baksın

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
cevap veren herkese teşekkürler.
Benim siyah ekran videoma bile atmışlardı.İsme bakıyorlar.Videoyu incelemiyorlar.
Komediymiş hocam :)

oktayman
Tabiki yetkililer var onlar inceliyor gayet basit bir durum.
Popüler birçok ligde var, bazı arkadaşlar biliyorlar nerelerde yok, tabiki herkesin yöntemi kendine deneyip bulmalısınız, bende bilmiyorum çünkü cevabı.
Onun dışında tecrübelerime göre ligtvden daha hızlı telif atan Premier Lig'dir, premier lig golleri ve maç özetinden uzak durun.
Videoyu patlatın yarım saat 45 dk sonra kaçın premier ligde, zaten pek patlamıyor onuda söyleyim, daha önemli maçlar var çünkü.

emin ol o harıl harıl çalışan lig tv yetkilileri bu forumlarada bakıyordur :D

Ligtv den video yukleyip goze battigin an zaten o kanal ucar seni cekemeyenler coktan senin kanalindaki videoyu ligtv ye bildirmistir

cevap veren herkese teşekkürler.
QUOTE=KondansatoR;193137]Benim siyah ekran videoma bile atmışlardı.İsme bakıyorlar.Videoyu incelemiyorlar.
bende aynı şekilde tespit edildiğini düşünüyorum.yaptığım araştırmalara göre youtube bu vidoların tespiti için telif sahiplerine özel bir panel veriyormuş.yani aslında videyu tespit eden youutube değil de ligtv elemaları.Ben de videoya farklı isimler(hatta bulabilirsem niche kelimeler) verip öyle koyacağım sonra sosyal medya aracılığı ile paylaşmayı düşünüyorum.tabiyki sadece bir deneme

Bir sorum daha var,Bu futbol da telif olayı tüm ülkelerde var mı[/QUOTE]

Diğer futbol ligleri dünya engeli veriyor.Değmez uğraşmaya.

emin ol o harıl harıl çalışan lig tv yetkilileri bu forumlarada bakıyordur :D

İşi gücü olmayan yada çok parası olan, youtube'a lig tv spam yapacak eğlence arayan arkadaşlar aranıyor :D
Yetkililer uğraşsın o zaman :D

Ne yapayım gıcık oluyorum ligtvye, tek telifimi onlardan almıştım diken üstünde hareket ettiriyorlar beni :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri