Limitless (Limit Yok) Filmine Konu Olan NZT 48 'in Satışı Artık Yasal!

Gercek olsa bu fıyatamı olur bu :) ben sahsen bu ılacın sahıbı olsam 2 saatte youtbeyı cozer mılyarlarca dolar sahıbı olurdum :D ne satıcam :D

Bir biyolog olarak araştırma ve tez hazırlarken ki edindiğin kaynaklara göre kuş gribi, grip aşıları, farklı antihistaminik(alerjen) haplar ve daha sayamayacağım ( yasal olarak sorun çıkabilir) hap ve epinefrin türeflerini de barındıran pek çok farklı uygulamalı haplarda ve sıvı dozlarda insanlar üzerinde doğrudan(fiziki), biyokimyasal, moleküler düzeyde (Kalıtsal genetik faktörleri) değişiklikleri inceleme ve test etme konusunda yapılan çalışmalara maruz bırakılan bu ve NZT( Bir çok prof.'larımıza göre ) de dahil olmak üzere çalışma ve uyum kontrolleri adı altında üretilen haplardır kullanmamanızı tavsiye ederim ve asla ama asla elimizde resmi kanıtlar bulunmamak la birlikte Antihistaminikler ve kuş gribi gibi vakalarda resmi belgeleri olan olaylar dışında resmiyette kanıtlanmış yasal ürünler olabilir ancak tavsiye etmiyorum asla bu yazdıklarım tamamiyle benim şahsi fikrimdir. Sizin sağlığınız için yazma gereği duydum..Hiç bir şekilde lekeleme ve yıpratma amacı güdülmemektedir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri