Link Kısaltma Olarak Hangisini Kullanıyorsunuz

• Kullanıcı mosyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

mosyo

Kayıtlı Üye
facebook fan sayfası devir alıcam , aktif bir sayfa , bu sayfadaki url leri link kısaltma olarak ek bir kazanc getirmesini saglıyacagım , fakat hangisi daha mantıklı bilemedim , bu konuda yardımcı olabilicek daha once denemiş birisi varsa çok sevinirim , hangisini tavsiye edersiniz

önceden web sitemde bc vc link tl kullanıyordum ödemelerini yapıyordu sayım falan nasıl dersen tüm firmalar eksik sayıyor düzgününü bulamazsın. ama bu 2 si ödeme konusunda iyiler.

1. bc.vc 2. olarak hangisi hocam , bc.vc de tc kimlik istemesi beni hayrete düşürdü biraz

Adf.ly

Mobil olarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.

Link kısaltma ile kazanç sağlamanızı tavsiye etmem genelde Facebook'ta link kısaltarak paylaşan sayfaları beğenmekten vazgeçiyorum, çoğu kişi öyle yani spam sayfa olarak görüyor. Goo.gl kullanabilirsin güven veriyor insana. Ama kazanç yok :)

Adf.ly

şuan adf.ly deniyorum, genelde bunun duyduugm iicn denedim , güzel görünüyor ,ama sonuç ödemelere gelince cayar mı orasnı bilmiyorum , cünkü çok aşırı bir ragbet var şuan benim kısalttıgım linklere

---------- Spam Engelliyici 14:36 ---------- Önceki Mesaj 14:35 ----------

Link kısaltma ile kazanç sağlamanızı tavsiye etmem genelde Facebook'ta link kısaltarak paylaşan sayfaları beğenmekten vazgeçiyorum, çoğu kişi öyle yani spam sayfa olarak görüyor. Goo.gl kullanabilirsin güven veriyor insana. Ama kazanç yok :)

çok haklısınız hocam , benim başka türlü :D zannetmiyorum sıkılacaklarını :D biraz fantastik diyebilirm

Dünya çapında en meşhur linl kısaltma sitelerinden birisidir. Kurallara uyulduğu takdirde ödemede sorun çıkartmıyor yalnız ödeme alamadan banlananıda gördüm. Yalnız kural ihlali yaptıklarını düşünüyorum.

şuan adf.ly deniyorum, genelde bunun duyduugm iicn denedim , güzel görünüyor ,ama sonuç ödemelere gelince cayar mı orasnı bilmiyorum , cünkü çok aşırı bir ragbet var şuan benim kısalttıgım linklere

adf.ly kullanma 10.000 gösterime şaka gibi para veriyorlar.

kısaltacağın linki al shorte.st de kısalt kısalan linki al bit.ly de geçici olarak kısalt geçici linki al bc.vc de kısalt bc.vc linkini de goo.gl de kısalt yapıştır :D

kısaltacağın linki al shorte.st de kısalt kısalan linki al bit.ly de geçici olarak kısalt geçici linki al bc.vc de kısalt bc.vc linkini de goo.gl de kısalt yapıştır :D
hey maşallah :D

Ben BC.VC ile Link.im kullanıyorum. Link.im'ye güvenim sonsuz çünkü istediğim zaman ulaşabiliyorum kurucusu olan Yusuf beye. BC.VC'ye de güvenim sonsuz çünkü 3-4 kere ödeme yapan devamını da yapar diye düşünmekteyim

bunu sakın yapmayın çok dehşet rahmet okurlar size :D en son link bir de turbobit linki ise değme keyfine :D

goo.gl evet güzel anında sayıyor tıklanımları ama , kazanç muhabbetini göremedim bunda =)

En guzeli ADF linke geç`e tıklayınca reklam vermiyor.Öbur linkler geç diyince reklam açıyor buda kullaniciyi rahatsiz ediyor.Uyeler yabanciysa Adf kullan turk`se bc.vc kullanabilirsin.Link.tl zamanında kullandim bazen exe indirtiyor hoşuma gitmemişti zaten link.tl facede banliydi yayinlayamiyorsun kalktimi bilmiyorum.Kurallara uyduğun sürece parayi yollarlar.Bide eskiden iyi kazandiriyordu post lar çok kişiye erişim oluyordu şimdi öle değil az kullaniciya erişim gidiyor

Son düzenleme:
bc.vc öneririm daha önce ödeme de aldım sıkıntısı yok yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri