Link Kisaltma + Partner Gelirli (icinde bakiye var) + Ozgun ve Aboneli Kanal Satista

Ege Beşe

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : nasil yapilir-oyun
Kanal Dili : turkce
Kanal'a ilk Video Ekleme tarihi : 1 yil once
Abone Sayisi : 626 - gunluk 1/10 arasi artiyor
izlenim Sayisi : 236bin
Kanalinizda UYARI Varmi : yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : degisken ama ortalama 0.50$
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
o61mWb.jpg

Kanal Satis Fiyatiniz : 300$ (enpara) - odemeyi aldiktan sonra islem yapicam simdiden soyluyorum, uyarsa ona gore yazin.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz: nasil yapilir tarzi videolar ile yurudu. Eger icerik uretmeye devam etmek isterseniz gayet kolay. Ya da ucret karsiligi ben sizin icin

Onun dislnda kanal fiyatinon bu kadar yuksek olmasinin sebebi aylik 5$ partnerden geliyor ayni zamanda ayda 15-20 dolar civarinda link kisaltma sitesinden geliyor. Aciklamalardaki linkleri degistirerek siz de kazanabilirsiniz burdan.

Link kisaltma hesabini vermiyorum ama- sadece link kisaltmadan da gelir edildigi icin o kazanci da ekliyorum. Video aciklamalarindaki linklerin hedef linklerini kisaltarak gelir elde edebilirsiniz.

POgVZ5.jpg

g9BGJ5.jpg

Ve partnerde cekilmeye hazir bi sekilde 67$ duruyor.

Direkt olarak epostayi vericem, tum kontrol sizde olacak. Yan kanallarda bi tane aboneli ama para kazanmasi kapali bi kanal var isterseniz kullanirsiniz.

Konusmak isteyen arkadaslar skype: egebese / pm atmayin bakamam.

Bazi gorseller:

https://i.hizliresim.com/POgVW9.jpg

https://i.hizliresim.com/g9BG03.png

https://i.hizliresim.com/ZO0qBG.jpg

Son düzenleme:
bc.vc için isim ve banka hesabı değiştiliyor mu

bc.vc için isim ve banka hesabı değiştiliyor mu
Bc.vc hesabını vermeyeceğini belirtmiş konuda. Alan kişi kendisi videoların altındaki linkleri değiştircek sanırın.
Kaç link var hocam değiştirelecek bu şekilde?
Hayırlı satışlar.

Arkadaslar akliniza takilan bir sey olursa sorabilirsiniz.

Link kısaltma sitesi gereksiz spam reklamlar çıkarıyor mu?

Link kısaltma sitesi gereksiz spam reklamlar çıkarıyor mu?

Hocam bc vc kullaniyorum, 5 saniye sayiyor, 1 adet popup aciliyor sonra linke gidiyor. Reklam sayfasi da indirme reklami gibi bi sey.

Ama link tl gibi 5 sn diyip 15sn uzatmyor. Odemeler duzenli, ellemiylrsunuz bile.

bu bc.vc yi youtube da kullanmak sıkıntı yaratırmı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri