Link TL Para Kasma

sence bilen biri yazarmı + git araştırma yap biraz insanlarlar araştırsın bulsun günlerini harcasın sonra sana burda 2 saniyede söylesin yok ya

sence bilen biri yazarmı + git araştırma yap biraz insanlarlar araştırsın bulsun günlerini harcasın sonra sana burda 2 saniyede söylesin yok ya

Kardeşim, düşüncen çok yanlış. He, o zaman bilim diye bir şey ortada olmaz. Fizikçiler araştıracak ama onlar araştırdıkları için bize söylemeyecekler, güzelmiş. Ayrıca hile ile falan uğraşmayın. İşinizi düzgünce yapın.

Kardeşim, düşüncen çok yanlış. He, o zaman bilim diye bir şey ortada olmaz. Fizikçiler araştıracak ama onlar araştırdıkları için bize söylemeyecekler, güzelmiş. Ayrıca hile ile falan uğraşmayın. İşinizi düzgünce yapın.
bak işte kafanız herşey için aynı çalışmasın bu başka o başka allahım ya nerden nereye getiriyorsunuz

bak işte kafanız herşey için aynı çalışmasın bu başka o başka allahım ya nerden nereye getiriyorsunuz

Derininden düşünürsen başka değil. Ayrıca, senin bu konu hakkında demen gereken; "Böyle şeylerle uğraşmayın" olması gerekirken "Araştıran adam neden sana söylesin. Git araştır" diyorsunuz. İşte, ona vurgu yaptım.

Derininden düşünürsen başka değil. Ayrıca, senin bu konu hakkında demen gereken; "Böyle şeylerle uğraşmayın" olması gerekirken "Araştıran adam neden sana söylesin. Git araştır" diyorsunuz. İşte, ona vurgu yaptım.
uğraşma desem sence uğraşmicakmı uğraşsın bulsun ne yapim sonrada ban yer

Kardes sen bosver ugrasma bu islerle gercekten safsin. Link tl yede guvenmeyin

Hilesi yok. Ama 5 bin tıklama varsa anca 1 sayıyorlar. bu tür kısaltma sitelerden sadece film indirme siteleri kazanyordu ama. Onlarda site salesleri kaptırdıkları için bıraktılar

Ben bundan 2-3 sene önce Youtube'ye Minecraft hakkında bir video atmıştım eklenti gibi birşeydi sanırım indirme linklerini link.tl'den kısalttıydım 10 dakikalık videoyla toplam 200TL çekmişim şuana kadar aslında mantıklı iş :)

Merhaba Arkadaşlar Ben Link tl den Para Kasmak İstiyorum Da Acaba Hilesi Felan Var mı Bilen Varsa Yazarsa Mutlu Olurum

Bu Arada Referans Linkim : Link.TL - url shortener and earn money!

Kardeşim Link tl ile felan uğraşma kazanamazsın. Yt kanalın var, kamera karşısına çıkacak cesaretin var özgün video ile kazanırsın bence git yabancı kanallardan fikirler felan edin. yt de özgün çalış

Ders çalış geleceğini şekillendir. Yemeğini kamera karşısında yeme ailenle ye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri