Linux format atmak

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar bir pc var birde laptop.PC de virüs var.Laptop ta 15 dakika da 1 kapanıyor.Windowsu silip Türkçe linux yüklemek istiyorum nasıl format atıp yüklerim?

Arkadaşlar bir pc var birde laptop.PC de virüs var.Laptop ta 15 dakika da 1 kapanıyor.Windowsu silip Türkçe linux yüklemek istiyorum nasıl format atıp yüklerim?

Hocam bu forumda 1 - 2 kişiyi zar zor bulursun. Aşağıdaki birine ya da ikisine üye olarak ve ya wiki sayfalarını karıştırarak istediğin bilgileri edinebilirsin.

Ubuntu, Mint

Hocam bu forumda 1 - 2 kişiyi zar zor bulursun. Aşağıdaki birine ya da ikisine üye olarak ve ya wiki sayfalarını karıştırarak istediğin bilgileri edinebilirsin.

Ubuntu, Mint

Sağol hocamda şimdi windowsa format atarken usb dvd tools programını indirip onla yapıyodum.Linux ya da Ubuntu için hangisini kullanmalıyım?

Skype ekle yardımcı olayım elimden geldiğince skype : volvo0112

Skype ekle yardımcı olayım elimden geldiğince skype : volvo0112

Kusura bakma hocam iki kere açmayı denedim laptopta mavi ekran çıktı tekrar başladı anlıcağın kafayı yedi laptop :(

Son düzenleme:
Aşırı ısındığından dolayı kapanıyordur. Isınma varmı laptopta

Varda aşırı olduğunu sanmıyorum.Pcde de virüs var.Az önce laptopa 32 bit ubuntu indirdim hocam bu arada şu pcye format atayım diyorum unetbootingi de daha önceden indirmiştim.Şimdi ne yapmalıyım(laptop heran kapanabilir cevap yazamazsam kusura bakma.Tekrar açmam için aradan 20 dk falan geçmesi gerekiyor.tekrar açmaya kalkınca sürekli tekrar başlıyor :( )

Hocam sonunda yaptım şu anda Ubuntu kullanıyorum virüs falan kalmadı güzelmiş basit ama işimi görüyor en azından sağol
Ben birşey yapmadım ki hocam siz yaptiniz :) bu arada pardus ta güzeldir türk işi :)

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben birşey yapmadım ki hocam siz yaptiniz :) bu arada pardus ta güzeldir türk işi :)

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağol yazdım çünkü en azından yardım etmek istemiştin :) skype linuxta çalışır umarım daha bişey yüklemedim ama en azından şu windowstaki reklam virüsünden kurtuldum.

Bu arada kimse oyun crack i indirmesin 2 kez indirdim ikisinde de windowsa format atmak zorunda kaldım.Hepsi virüslü çünkü.

Edit:Bilseydim böyle olacağını yazmazdım kendi kendine kapandı :(

Son düzenleme:
hocam linuxu kullanabilecekseniz yükleyin :D ben bi ara yükledimde yeminle googleye zor giriyordum :D girsende verim alamıyorsun çok değişik bir sistem windowsa alışan insan için çok zor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri