bursalee
Yasaklanmış
Tüm çevreyle aradım konusuyorum cok kararsız kaldım , yardım edin abiler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Meslek lisesinden bilgisayar mühendisi mi çıkar yea![]()
TEKNİK Lise side hocam okulunonuda goz onune alın oraya geçme imkanımda var
elektrik-elektronik bölümü oku ben lisede bilişim teknolojileri okudum aha lise bitti ünide bitti elde var kocaman bir sıfır elektrik oku kendini geliştirirsin teknolojik aletler felan konusunda kendini daha iyi geliştirirsen bilgisayarı da su gibi içersin zaten ama endüstri olarak okuma Anadolu Teknik veya düz teknik olarak oku liseye tekrar başlama gibi bir imkanım olsa ve şimdiki aklım olsa ben elektrik elektronik bölümü okurdum
elektrik elektronik mi ?
eminol 2 yıllığı dahi geçemezsin bu dalda üniversite bitiren %10
lise diploması ilede sadece tedaşda çalışabilirsin ( asgari ücret )
azim edip çalışırsan herşeye sahip olursun![]()
SelamunAleykum Abiler,Arkadaşlar , Bu sene lise 1 (9) .cu sınıfı bitirdim şimdi sıra geldi alan seçimlerine, bursada oturuyorum buna gore bir degerlendirme yapmak istiyorum, ben BİLİŞİM bölümünü seçme taraftarıyım ancak babam bunu soyle karşılıyor , bir iş yerinde en fazla 2-3 pc oluyor bunlarda muhasabe vs. ve bana şunu tavsiye ediyor makina okursan muhendis çıkarsın ve bursa'da birçok iş imkanın var , bunun yanı sıra birde motor bolumu var bu ikisini tavsiye ediyor , benim aklımda olan ise hala BİLİŞİM , bana birazda olsa yardımcı olabilirmisiniz aramızda birçok bursalı var Bilişim'in bursa'daki rolu iş olanakları iki kotu yorumlarınızı bekliyorum ..
Furkan ;
Sayisal bolumune gec kafan rahat olacak emin ol
DN:yorumlari okumadim
SelamunAleykum Abiler,Arkadaşlar , Bu sene lise 1 (9) .cu sınıfı bitirdim şimdi sıra geldi alan seçimlerine, bursada oturuyorum buna gore bir degerlendirme yapmak istiyorum, ben BİLİŞİM bölümünü seçme taraftarıyım ancak babam bunu soyle karşılıyor , bir iş yerinde en fazla 2-3 pc oluyor bunlarda muhasabe vs. ve bana şunu tavsiye ediyor makina okursan muhendis çıkarsın ve bursa'da birçok iş imkanın var , bunun yanı sıra birde motor bolumu var bu ikisini tavsiye ediyor , benim aklımda olan ise hala BİLİŞİM , bana birazda olsa yardımcı olabilirmisiniz aramızda birçok bursalı var Bilişim'in bursa'daki rolu iş olanakları iki kotu yorumlarınızı bekliyorum ..
Furkan ;
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.