Lise nakli

silentspy

Kayıtlı Üye
Meslek lisesi okuyorum arkadaşlar İHL'de. Son sınıfım. Öğretmenlik için hazırlanıyorum bilenler bilir; her gün Dil ve Anlatım, coğrafya,tarihi oydu şuydu buydu ingilizce kelime ezberi falan derken zaman kalmıyor. Bugün çok kötü bir haksızlığa uğradım okulda kelimelerle anlatamam ama ağzımdan küfür düşmüyor adaletini sevdiğimin dünyasında (!). hiç bir şey takan birisi değilim ama bu kimsenin kaldıramıyacağı kadar ağır bir şey öğretmen ile ilgili.

Asıl soruma geçiyorum; düz liseye geçme şansım var mı ?

Puan ve kaçıncı sınıf olduğun durumuna göre değişir.

O kadar büyük bir hakarete uğradıysan önce o öğretmen hakkında milli eğitime şikayet yollamalısın. Sen niye okul değiştiriyosun ki öğretmen değiştirsin okulunu.. Valla güzel kardeşim benim zamanımda meslekten düz liseye geçme şansı yoktu belki değişmiştir..

Puan ve kaçıncı sınıf olduğun durumuna göre değişir.

12.sınıfım. SBS vardı zamanımda o zaman 400 puana yakın almıştım.. Puanda sorun yok çoğu liseyi tutuyor sağlık meslek falan hariç. onada gitmek istemiyorum zaten. Önemli olan şansım var mı yok mu

O kadar büyük bir hakarete uğradıysan önce o öğretmen hakkında milli eğitime şikayet yollamalısın. Sen niye okul değiştiriyosun ki öğretmen değiştirsin okulunu.. Valla güzel kardeşim benim zamanımda meslekten düz liseye geçme şansı yoktu belki değişmiştir..

hakaret demeyelim de haksızlık diyelim biz ona. Ben hayatımda bu kadar ******** adilik bir şey görmedim. Bütün üniversite sınav notlarımı her şeyimi ders çalışma düzenimi etkileyecek Allah'tan bulsunlar inşaAllah

12.sınıfım. SBS vardı zamanımda o zaman 400 puana yakın almıştım.. Puanda sorun yok çoğu liseyi tutuyor sağlık meslek falan hariç. onada gitmek istemiyorum zaten. Önemli olan şansım var mı yok mu

hakaret demeyelim de haksızlık diyelim biz ona. Ben hayatımda bu kadar ******** adilik bir şey görmedim. Bütün üniversite sınav notlarımı her şeyimi ders çalışma düzenimi etkileyecek Allah'tan bulsunlar inşaAllah

O zaman haksızlığı şikayet edeceksin :)

O zaman haksızlığı şikayet edeceksin :)

Bir sürü bahane bulurlar dostum inan bana.. O kadar adaletsiz bir eğitim sistemi var ki gördüklerimi görsen çeker gidersin, sırf onca emeğim var diye, sırf onca babamın emeği var diye susuyorum sabrediyorum ama birine acımam artık..

Kardeşim tamam sende susma diyorum haksızlığa. Devir değişti artık bizim zamanımızda susup kalıyorduk haksızlığa karşı. Çünkü herşey öğretmenlerden yanaydı. Şuan öyle değil ki. Sana haksızlık yapılıyorsa o öğretmeni şikayet et önce. Ondan sonra okulunu değiştirmek istersen değiştir tabi. Burada öğretmenleri kötülemiyorum çok öğretmen arkadaşım var ama eğer haksızlık varsa gerekeni yapmalısın. Hakkını aramayan hak bulamaz..

Anadolu lisesine bile geçersin şuan meb o kadar saçmaladıki okulum benim girdiğim seneden 100 puan düşük bu diğer liseler içinde geçerli yani istediğin yere geçersin

hocam 12 sınıfa gelmişsin geçiş yapamassın meslek lisesi olduğun için geçiş yaparsan 2 den almaya başlarsın okulu bildiğim buydu ama değiştirmiş olabilirler

Kardeşim tamam sende susma diyorum haksızlığa. Devir değişti artık bizim zamanımızda susup kalıyorduk haksızlığa karşı. Çünkü herşey öğretmenlerden yanaydı. Şuan öyle değil ki. Sana haksızlık yapılıyorsa o öğretmeni şikayet et önce. Ondan sonra okulunu değiştirmek istersen değiştir tabi. Burada öğretmenleri kötülemiyorum çok öğretmen arkadaşım var ama eğer haksızlık varsa gerekeni yapmalısın. Hakkını aramayan hak bulamaz..

Hocam zaten yarın veya pazartesi günü babam ile gideceğim okul değiştirmek için. Ya adam bir sürü bahane bulur hiç merak etmeyin benim sıkıntım ödev ile ilgili ve baraj ders adam başkalarına 2 dakka netten bakıp yazmalık ödev vermiş bana gelip 1 sayfa ödev vermiş, o sayfayı da arapça yazıp mealini tefsir yapmamı istemiş. Ben bütün gün ygs,lys sınavına yoğunlaşmışken o kadar ingilizce kelime ezberlemeye çalışırken ve sınava 4 ay gibi bir süre kalmışken onu nasıl yapacağım Allah aşkına bütün herkese ezber vermiş olsa Allah şahidim ki sesimi çıkarmam ama bu haksızlık resmen.

Anadolu lisesine bile geçersin şuan meb o kadar saçmaladıki okulum benim girdiğim seneden 100 puan düşük bu diğer liseler içinde geçerli yani istediğin yere geçersin

Hocam meslek lisesi olarak geçiyor bizim okul.. Anadolu İHL ama işte bende eskiden ailemin zoruyla geldim.

hocam 12 sınıfa gelmişsin geçiş yapamassın meslek lisesi olduğun için geçiş yaparsan 2 den almaya başlarsın okulu bildiğim buydu ama değiştirmiş olabilirler

bilemiyorum hocam sağolun yinede pazartesi veya yarın konuşucaz..

bu saatten sonra geçiş filan yapamazsın.Şurda liseyi bitirmene zaten 6,7 ay kalmış bu saatten sonra geçiş filan olmaz.Sen şikayetini et,yok etmiyorsan da dişini sık sabret öss ye çalış üniv için.Başkada yapacağın birşey yok.

bu saatten sonra geçiş filan yapamazsın.Şurda liseyi bitirmene zaten 6,7 ay kalmış bu saatten sonra geçiş filan olmaz.Sen şikayetini et,yok etmiyorsan da dişini sık sabret öss ye çalış üniv için.Başkada yapacağın birşey yok.

Ya hocam sabretmesine sabredeyim kaç yıldır neler gördüm nelere sabrettim ben ama böyle haksızlığa, adaletsizliğe gelemiyorum ben ve bir ******** evladı yüzünden üniversite sınavında bana az puan gelmesine göz yumamam

Ya hocam sabretmesine sabredeyim kaç yıldır neler gördüm nelere sabrettim ben ama böyle haksızlığa, adaletsizliğe gelemiyorum ben ve bir ******** evladı yüzünden üniversite sınavında bana az puan gelmesine göz yumamam

Gelemiyorsan doğru olanı yapıp sana yapılan herneyse cezasız kalmaması için uğraşacaksın elinden ne geliyorsa yapacaksın susarsan korkarak kaçmış sayılırsın..

Meslek lisesi okuyorum arkadaşlar İHL'de. Son sınıfım. Öğretmenlik için hazırlanıyorum bilenler bilir; her gün Dil ve Anlatım, coğrafya,tarihi oydu şuydu buydu ingilizce kelime ezberi falan derken zaman kalmıyor. Bugün çok kötü bir haksızlığa uğradım okulda kelimelerle anlatamam ama ağzımdan küfür düşmüyor adaletini sevdiğimin dünyasında (!). hiç bir şey takan birisi değilim ama bu kimsenin kaldıramıyacağı kadar ağır bir şey öğretmen ile ilgili.

Asıl soruma geçiyorum; düz liseye geçme şansım var mı ?

Anadoluya bile geçme şansın var sanırım şu yeni yasayla

Gelemiyorsan doğru olanı yapıp sana yapılan herneyse cezasız kalmaması için uğraşacaksın elinden ne geliyorsa yapacaksın susarsan korkarak kaçmış sayılırsın..

hocam korktuğum falan yok hoca denilecek herifede söylendim bugün fakat adam der ben buna bu ödev vermek istiyorum bahanesi ile geçirir gider ama elimden gelen her şeyi yapıcam

Anadoluya bile geçme şansın var sanırım şu yeni yasayla

inşaAllah vardır. varsa ikinci dönem başka lisedeyim. Son senem olduğu halde hele ki çok az kalmışken bitmesine böyle bir şey olsun istemezdim ama insanı çileden çıkarttılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri