Liste DIşı Yayında Para Kazanılır mı?

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

suhatuna

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar çok iyi izlenen bir X içerigimiz var diyelim , ama eşleşen , engel vsss ne yapsak ondan kazanamıyoruz :D

Başka bir içerigimiz daha var , render alıp yukleyebılıyoruz , içerik sahıbınden degıl ama Fl** muhabbetı yuzunden , çekemeyeneler yuzunden açık açık yayınlayamıyoruz ;)

Bu X videomuza KARTLAR dan yönlendırme yapsak , diger RENDER ALDIGIMIZ orjınal videomuza LİSTE DIŞI olarak yonlendırsek (Reklamları Açsak) yine de kazanc saglayabılıyormuyuz?

Deneyen var mı hiç? Liste dısının bır zararı var mı?

İzlenım alıp acmayacagım , direk X kanalda çok izlenen 10 videoyu yada 20 videoyu Y kanaldaki liste dısı tek videoya yönlendırıcem :)

kazanırsın hocam bi farkı yok genel videodan

Kazanılıyor diye biliyorum
Ama para kazanmayı açarken genele al videoyu.
Önce genele al para kazanmayı açtıktan sonra lisedışı yaparsın.
Listedışı para kazanma açılmıyor diye biliyorum...

Sorun olmaz hatta bir site aç orada paylaş dahada iyi olur popads falanda eklersin :)

Kazanılıyor diye biliyorum
Ama para kazanmayı açarken genele al videoyu.
Önce genele al para kazanmayı açtıktan sonra lisedışı yaparsın.
Listedışı para kazanma açılmıyor diye biliyorum...

Hocam müsaitsen bi skype ye gelsen hele :D

Şu Camtasia nın ''TOPLU RENDER'' project muhabbetini bi daha göstersen :(

---------- Spam Engelliyici 16:08 ---------- Önceki Mesaj 16:07 ----------

Sorun olmaz hatta bir site aç orada paylaş dahada iyi olur popads falanda eklersin :)

Nasıl yanı? :D

Çok izlenennen için mi???

Hangisini youtube'da yayınlayabiliyorsan o videoların açıklama kısmından link verebilirsin.

Kazanırsın ama f..gdan telifden kaçış yine uzun sürmez, sonuçta izleyenler kendi oynatma listelerine ekleyebiliyor ve o oynatma listesini görenlerde bir şekilde videoya ulaşmış oluyor.

Hatta videoyu daily e at, bloggera embedle ekle
Yt den de yönlendir ziyaretçileri bloga, hem daily den, hem popads tan, hemde yt den kazan :D

Skype geçtiğimde bakarız hocam, müsait olunca.

Son düzenleme:
Kazanırsın ama f..gdan telifden kaçış yine uzun sürmez, sonuçta izleyenler kendi oynatma listelerine ekleyebiliyor ve o o oynatma listesini görenlerde bir şekilde videoya ulaşmış oluyor.

Süreçi uzatırız hocam :)

Kabak gibi ismini yazdıgında ortaya çıkması var , birde izleyen kişilerden beğenecek , yorum yapacak , vss sonucunda görulmesı var :)

---------- Spam Engelliyici 16:16 ---------- Önceki Mesaj 16:14 ----------

Hatta videoyu daily e at, bloggera embedle ekle
Yt den de yönlendir ziyaretçileri bloga, hem daily den, hemde popads tan hemde yt den kazan :D

Skype geçtiğimde bakarız hocam, müsait olunca.

Doğru dıyorsun :) Daily hiç duusnmedım içerik acaba Daily de gecermı dıcem ama yutupta cok hassassa ordan da RED yer ama deneyecegım , ne kaybederız kı en fazla 1 kanal :D

Tamam hocam gectııgınde yazarsan sevınrıım :)

Süreçi uzatırız hocam :)

Kabak gibi ismini yazdıgında ortaya çıkması var , birde izleyen kişilerden beğenecek , yorum yapacak , vss sonucunda görulmesı var :)

Birde videonun adını kendine göre kodla biraz daha uzun ömürlü olur, atıyorum kurtlar vadisi 25. bölüm yerine 11001101KKG gibi rastgele kodlama yap, neticede sen zaten youtube aramalarından izleme çekmeyeceksin site üzerinden oynatacaksın.

Birde videonun adını kendine göre kodla biraz daha uzun ömürlü olur, atıyorum kurtlar vadisi 25. bölüm yerine 11001101KKG gibi rastgele kodlama yap, neticede sen zaten youtube aramalarından izleme çekmeyeceksin site üzerinden oynatacaksın.

Aynen hocam , bu da mantıklı , teşekkurler :)
Ben onları sımdı bı kodlarım :D

FRLenCxBRuX5Wy4r5fF4
YQ8hC4V7dcxFqa3YqNUq
5Aa7a5D4dakC4bm8g3yY
V2943AMQqGTGenmG2SuL
2eFDBuzKNRnz8BxWa82W

şeklinde ben bile çözemem :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri