ListeleBakalım Özgün kanalım ve İlk Videom

• Kullanıcı Backhoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Backhoe

Kayıtlı Üye
Listele Bakalım Nedir?
Adından da anlaşılacağı gibi düzenli olarak Özgün liste içeriği üreten bir youtube kanalı.

Daha önce "Biraz Bilim" adı altında başka bir kanaldan bir kaç liste videosu yüklemiştim ancak liste işini ayrı bir kanala taşımak istedim.
Merak ettiğiniz soruları yorum olarak sorarsanız,hemen cevaplanacaktır.

Abone olarak hem destek,hem de videoları kaçırmamış olursunuz.

İlk Videosu :

Kanal veya Video hakkında yorumlarınızı atmanız benim için çok önemli.
Videoyu HD olarak izlemezseniz büyük ihtimal sorunlar yaşarsınız bu yüzden HD İzleyiniz.

Video oyunları son 20 yılda dünyanın her yerinde popülerleşti.
Modern oyunların üretim maliyetleri çoğu filmden daha yüksektir.
Büyük açık dünyalar,Çevrimiçi oynanabilirlik,Alternatif hikayeler ile video oyunları eşsiz bir deneyim sunuyor.

Burada büyük üretim bütçeleri var ve işte karşınızda bugüne kadar en fazla üretim bütçesi harcanmış 10 oyun ;

http://youtu.be/Pf-iz9y1mWY

Moralini bozmak gibi olmasın ama olmamış. Kullandığın programı değiştir. Proshow gold kullanabilirsin öneririm. Bu tarzda o kadar fazla kanal varki, yanlış kategoriden başlamışsın. :) Ayrıca hayal ettiğin paraları bu tarz bir Türkçe kanaldan kazanamazsın. Bu tarzda 3 senelik bir kanalım var, aboneside hatrı sayılır ama kazançlar berbat.. Daha başka bir kategoriye yoğunlaşırsan vakit kaybı yaşamazsın..

Moralini bozmak gibi olmasın ama olmamış. Kullandığın programı değiştir. Proshow gold kullanabilirsin öneririm. Bu tarzda o kadar fazla kanal varki, yanlış kategoriden başlamışsın. :) Ayrıca hayal ettiğin paraları bu tarz bir Türkçe kanaldan kazanamazsın. Bu tarzda 3 senelik bir kanalım var, aboneside hatrı sayılır ama kazançlar berbat.. Daha başka bir kategoriye yoğunlaşırsan vakit kaybı yaşamazsın..

Hayal ettiğim paraları kazanmak gibi bir derdim pek yok :)
Kullandığım program ile daha önce çok daha iyi videolar yapmışlığım var.
Bu biraz aceleye geldi.Video içeriğini bul,fiyatları bul,fiyatları tek tek TL'ye çevir,Fotoğrafları düzenle,Video haline getir falan tam bir günümü aldı.
Video haline getirirken artık bugüne yetişsin bitsin de yeni videoya başlıyayım gibi düşünmeye başlamıştım :)

Teşekkürler,yorumunuz için.
Kanalımın ilk videosu maruz görün,kategori konusunda da memnunum ya :) Severek yapayım da varsın kazandırmasın.

Hayal ettiğim paraları kazanmak gibi bir derdim pek yok :)
Kullandığım program ile daha önce çok daha iyi videolar yapmışlığım var.
Bu biraz aceleye geldi.Video içeriğini bul,fiyatları bul,fiyatları tek tek TL'ye çevir,Fotoğrafları düzenle,Video haline getir falan tam bir günümü aldı.
Video haline getirirken artık bugüne yetişsin bitsin de yeni videoya başlıyayım gibi düşünmeye başlamıştım :)

Teşekkürler,yorumunuz için.
Kanalımın ilk videosu maruz görün,kategori konusunda da memnunum ya :) Severek yapayım da varsın kazandırmasın.

Kazanmak için değilde tamamen zevk için yapıyorsan ona bir şey diyemem. :) Hayırlısı olsun..

resimlerde neden blur efekti var? hiç birşey gözükmüyor.

resimlerde neden blur efekti var? hiç birşey gözükmüyor.

Eski kanalımdan alışkanlık,sürekli böyle çalışmayı seviyorum.
Yazıları ön plana çıkarmak için :) blur oranını ayarlıyorum oyunlar gayet anlaşılıyor bakınca sanıyorum.

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 19:51 ----------

Vakit öldürmek için yapıyorsan kazanırsın emin ol :)

Teşekkürler hocam Yorum için :)
Günde 1 video atsam yeterli olur sanırsam.

bu kategoride her saniye 5 kanal piyasaya çıkıyor.Bu emeği başka bir alan verin derim

bu kategoride her saniye 5 kanal piyasaya çıkıyor.Bu emeği başka bir alan verin derim

Bu alanda kendime güveniyorum,işimi düzgün ve geliştirerek yaparsam sorun yaşamam diye düşünüyorum hocam :)

Aklınızda başka bir alan var ise o alanda da kanal açabilirim.

Bu alanda kendime güveniyorum,işimi düzgün ve geliştirerek yaparsam sorun yaşamam diye düşünüyorum hocam :)

Aklınızda başka bir alan var ise o alanda da kanal açabilirim.

yeteneklerine bağlı bu çocuklara yönelik animasyon kanalı, vlog kanalı (özelikle bu alanda müthiş bir boşluk var günün dolu dolu geçiyorsa kesinlikle tek geçerim) resime dair, spora dair bir sürü kategori var.

yeteneklerine bağlı bu çocuklara yönelik animasyon kanalı, vlog kanalı (özelikle bu alanda müthiş bir boşluk var günün dolu dolu geçiyorsa kesinlikle tek geçerim) resime dair, spora dair bir sürü kategori var.

Vlog zor olur diye düşünüyorum ancak Çocuk animasyon kanalı olabilir.
Bunu bir düşüneyim hocam,teşekkürler :)
Bu kanal ile bir adet animasyon kanalını aynı anda yürütebilirim sanırsam.

Resimleri bulanık olmasa, yukarı köşelerdeki üçgenler, oyun isimleri ve maliyetlerinin yazı rengi yada yazı tipi farklı olsa benim için daha iyi olurdu neticede çoğu insan resimleri görmek ister benim gibi.

seslendirme eklesen daha orjınal olur

İlerleyen zamanlarda eklenebilir teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 20:33 ---------- Önceki Mesaj 20:32 ----------

Resimleri bulanık olmasa, yukarı köşelerdeki üçgenler, oyun isimleri ve maliyetlerinin yazı rengi yada yazı tipi farklı olsa benim için daha iyi olurdu neticede çoğu insan resimleri görmek ister benim gibi.

Yorum için teşekkürler,bundan sonra blur çalışmıyorum öyleyse :)
Teşekkürler,düşündüm de haklısınız.

Ben de önerimi sunayım:
Ya kendin seslendirme yap ya da sesine güvenmiyorsan metin seslendirme sitelerinden seslendir o yazıları. Ben girdim videoya baktım 20 saniye çıktım, niye? Video izlerken benim ve çoğunluğun amacı ses ve görüntüyü algılamakken, sen yazı okutturuyorsun. Bir de bence İngilizce olarak çalış, hem daha geniş bir kitleye hitap edersin hem de izlenim başına gelirin artar.

bence görselleri bulanıklaştırma insanlar görsellere bakmak ister. şahsen ilk görselde zelda mı zezla mı yazıyor okuyamadım. sonra videoyu kapattım.(gözüm bozulacak :D)

Ben de önerimi sunayım:
Ya kendin seslendirme yap ya da sesine güvenmiyorsan metin seslendirme sitelerinden seslendir o yazıları. Ben girdim videoya baktım 20 saniye çıktım, niye? Video izlerken benim ve çoğunluğun amacı ses ve görüntüyü algılamakken, sen yazı okutturuyorsun. Bir de bence İngilizce olarak çalış, hem daha geniş bir kitleye hitap edersin hem de izlenim başına gelirin artar.

Peki,seslendirme işini ilerleyen dönemlerde yapacağım karar verdim :)
Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 20:35 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

özgün olunca tbm ne oluyor
spam kafasıyla videolar en az 15 dk olacak diyoruz malum
5 dk lık bu tarz bilgi kanalları özgün olduğu için yine 1000 izlenime en azından 1 dolar getirir mi ?

Bu ücretler konusunda hiç bir fikrim yok hocam,ilgilenmiyorum açıkcası :)

bence fena olmamış tabi daha iyiside olabilir zamanla hangi prog. kullanıyosun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri