Arkadaşlar sipariş verdik 1 saatte geldi sipariş üstelik eksik geldi parayı verdim eksik malzemeyide hemen getiririm abi dedi 45 dk oldu hala ortada kimsecikler yok Sipariş verdiğimiz yere 4 bina uzaklıkta bu yer ....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar sipariş verdik 1 saatte geldi sipariş üstelik eksik geldi parayı verdim eksik malzemeyide hemen getiririm abi dedi 45 dk oldu hala ortada kimsecikler yok Sipariş verdiğimiz yere 4 bina uzaklıkta bu yer ....
hocam içecek için hala bekliyoruz 1 saat oldu abartısız üstelik 3 apartman ötede bu yer
3 apartman ötedeyse git al sana kardeşim ne bu kadar olay yapıyorsun
Madem gidip alacaktı eve servis yapmasınlar. Bir iş yapıyorlarsa adam gibi yapmalılar.
kardeşim sen bir hizmet alıyorsun ve bu hizmet karşılığında bir ücret ödüyorsun ve bu ücretin karşılığını alman gerekmezmi 2 kere iş yapıyorlar bu kadar olay dediğiniz bu biz hakkımızı arıyoruz he desen ki bir küçük pizza bir kola için hayır adamların kendi umursamazlığı motorcu çocuk geldi şimdi çok çok özür dileriz işte restorantımızdaki elemanların suçu diye söylendi kardeşim bu 1 15 dklık yarım saatlik bir olay değildi tmm pizzalar bir saat sonra geldi ama unutulan içeek te 2 saat sonra geldi şikayet kaydını yaptılar hadi bakalım ve müşteri hizmetleride çok umursamaz ben bir daha bu firmadan alış veriş yapmam ....3 apartman ötedeyse git al sana kardeşim ne bu kadar olay yapıyorsun
Öneri içiin teşekkürlerArkadaşların dediği gibi telefon yerine yemeksepeti üzerinden verin siparişinizi. Bırakın aracı firmayla uğraşsınlar, sizle değil.
Böyle bi sıkıntı yaşamazsınız asla.
hocam içecek için hala bekliyoruz 1 saat oldu abartısız üstelik 3 apartman ötede bu yer
Yazdım hocamYerinde olsam gelen pizzalaarı siparişin kalanını da getirene kadar yemezdim diğerleri gelene kadar soğuyacakları için onları da iade eder yenisini isterdim. Sorun çıkarırlarsa da bizzat şubeye gider soruna sorunla karşılık verirdim. Tabi bu arada başka birşey atıştırman lazım. Parasını vermeseymişsin keşke hemen.
Şikayetvar'a ve Facebook sayfalarına falan heryere de yazmak gerek.
kardeşim sen bir hizmet alıyorsun ve bu hizmet karşılığında bir ücret ödüyorsun ve bu ücretin karşılığını alman gerekmezmi 2 kere iş yapıyorlar bu kadar olay dediğiniz bu biz hakkımızı arıyoruz he desen ki bir küçük pizza bir kola için hayır adamların kendi umursamazlığı motorcu çocuk geldi şimdi çok çok özür dileriz işte restorantımızdaki elemanların suçu diye söylendi kardeşim bu 1 15 dklık yarım saatlik bir olay değildi tmm pizzalar bir saat sonra geldi ama unutulan içeek te 2 saat sonra geldi şikayet kaydını yaptılar hadi bakalım ve müşteri hizmetleride çok umursamaz ben bir daha bu firmadan alış veriş yapmam ....
---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------
Öneri içiin teşekkürler
o yüzden siparişleri yemeksepeti.com dan veriyorum.5 dk geç mi geldi hemen bildiriyorum.arayıp soruyorlar...
yemeksepeti %10 kesiyor neden telefonla vermiyorsunuz siparişi diye ağlıyorlar..
LC bana da genelde geç getiriyordu 2 defa şikayet ettim.1inde de kolayı unutmuşlardı.
30dk sınırları içindeysen bedavayı karşılamak zorunda.ben bir kere bildirmiştim sonra da telefonla arayıp bildirdim,gerisini siz düşünün artık deyince -abi çalışandan kesilir ama falan dedi de vazgeçtim.sonraki siparişler vaktinden önce gelmeye başladı.adamlar biliyor çünkü adresden benim olduğumuTek bizim olumsuz puanımızın bir önemi olur mu ki?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.