Liveleak 20 puan ve youtube embed ekleme

• Kullanıcı KUMANLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
Ya bide merak ettigim sey su partner olduk diyelim videolari attik buraya .Reklam cikmiyor.Peki reklam cikmiyorsa partner firma nasil kazanicak ve bize neden para vericek .Yada ben yanlis mi biliyorum.ikisncisi ise burdan gelen hitler yuzde kac oranla adsenseye yansiyor deneyen varmi hic.

8 milyon izlenmiş

olabilir , ben görmedim dedim . ( hiç yoktur diyede birşey demedim )
tabiki vardır koca site ama Youtube'in tırnağı olamayacak bir site .
yani burda hit kasmaya çalışmaktansa Youtube'da kasmaya çalışmak daha mantıklı .
:D

burdaki üyeler yada ziyaretçiler genelde şiddet içerikli videoları izlemek için geliyorlar.
çünkü youtube'e oranla burda butür paylaşımlar daha yaygın vede daha kolay yayınlanıyor .

ben senin açtığın konuya felan laf söylemek amacıyla bunları yazmıyorum , bunuda belirteyim .
bu senin verdiğin bilgiler önemli bilgiler , sonuçta embed kodu açık diye bu hesapları satanlar var .
:cool:

Britney spears diye arattın ve popüler olmasını mı bekledin liveleakte:D Ne alakası var liveleak in bu tip main stream işlerle.Kullanabilene büyük nimet.

bende onu diyorum . bazılarının işine yarayabilir .

Ya bide merak ettigim sey su partner olduk diyelim videolari attik buraya .Reklam cikmiyor.Peki reklam cikmiyorsa partner firma nasil kazanicak ve bize neden para vericek .Yada ben yanlis mi biliyorum.ikisncisi ise burdan gelen hitler yuzde kac oranla adsenseye yansiyor deneyen varmi hic.

liveleak üstündeki oynatmalar para kazandırmaz,liveleak üzerinden youtube sayfana gelenlerden kazanırsın.

liveleak üstündeki oynatmalar para kazandırmaz,liveleak üzerinden youtube sayfana gelenlerden kazanırsın.

Yani embed ile ekledigim yt videosuu liveleak de mesela 2k izlendi yt de hic izlenmedi bu durumda partner kanalimda 2k liveleak goruntulemesine hic para gelmicekmi?

Registered + olduktan 5 dk. sonra Registered -I oldu benim kanal. 24 saate sadece3 video ekleyebiliyoum artik.

Ne istir bu anlamadim gitti. Millete video ekletmeyeceklerdi niye acmislar bu siteyi gelde anla.

posta kutuna baktınmı cevabı orada vardır...bide mylist de yazar hangi video yasaklandığını...
copyright olmicak, dil ingilizce olcak (bende türkce konuşulan video vardı rededildi), bu tür şeylere dikat ediceksin.

Aslında youtube reklam verenden para alırken reklam tıklama başına değil, reklam görüntüleme başına para alıyor ama bize reklam tıklama başına para ödüyor. :mad: :confused: :( :eek:

Yapma be kötü oldu bu hayallerim yikildi.Peki partner kanali burdan gelen izlenmeye para vermemesinin nedeni nedir

Reklam çıkmıyor çünkü hocam,mesela facebook gibi platformda reklam çıkınca nasıl sayılıyorsa liveleakte de çıkmadığı için sayılmıyor.

Reklam çıkmıyor çünkü hocam,mesela facebook gibi platformda reklam çıkınca nasıl sayılıyorsa liveleakte de çıkmadığı için sayılmıyor.

Pek i etkisi olmazki o zaman anca bir anda yuksek izlenim alip ana sayfada goruntulenirse etkisi olur siz nasil dusunuyorsunuz kazanca etki bakimindan liveleaki.

Arkadaşlar nacizane tavsiyemdir. Özellikle embed kodu açılan arkadaşlar için... Evet liveleaktan embed yolu ile güzel izlenmeler elde edilebilmekte...Ama Siz siz olun günde 3-4 video embedlemekten öteye gitmeyin. Yani Liveleak moderatörleri belirli bir zaman sonra bu durumdan rahatsız olmakta ve hesabı banlamaktalar...Haaa diyeceksiniz ki banlarsa banlasın 2 günde başka bir hesapla yeniden aktif ederim embedi..Yalnız çok aşırı yüklenme olursa ileride bu embed olayını tamamen kaldırabilirler...Bir nevi altın yumurtlayan tavuğu kesmemek yada kestirmemek lazım değil mi?

Pek i etkisi olmazki o zaman anca bir anda yuksek izlenim alip ana sayfada goruntulenirse etkisi olur siz nasil dusunuyorsunuz kazanca etki bakimindan liveleaki.

Ben memnunum hocam en azından öngördüğüm şekilde gidiyor büyük beklenti olmaması gerektiğini başta söyledik zaten.

Ben memnunum hocam en azından öngördüğüm şekilde gidiyor büyük beklenti olmaması gerektiğini başta söyledik zaten.

Peki şöyle bir soru sorıyım liveleakte izlendi 2k oldu video 2k seviyesine hızlı bie şekilde gelen videonun yt den izlenmye faydası oluyormu yok attığımız 0 izlenimli video ile aynı durumdamı?

Genel birşey demek zor hocam çok faktör var,duruma göre değişir herkesin kendisinin denemesi lazım,sadece liveleak birşey yapamaz youtube kanalının gücü de önemli.

Peki şöyle bir soru sorıyım liveleakte izlendi 2k oldu video 2k seviyesine hızlı bie şekilde gelen videonun yt den izlenmye faydası oluyormu yok attığımız 0 izlenimli video ile aynı durumdamı?

sonuçta bir imleme yapılıyor ve mutlaka bir yerlerden faydası çıkacaktır.

Genel birşey demek zor hocam çok faktör var,duruma göre değişir herkesin kendisinin denemesi lazım,sadece liveleak birşey yapamaz youtube kanalının gücü de önemli.

+1

günlük video yükleme limitin 3'e düşürülmüş.

ne yapmış olabilirim ki? dün 2 video bugünde peş peşe 2 video yükledim? peş peşe olması mı sorun acaba?

my items'e tıklayıp görebilirsin. bir video repost etmiş olabilirsin.Yani liveleak'ta bulunan bir videoyu tekrar yüklemiş olabilirsin ya da rejected olmuştur videolarından birisi, rejected olduğu zaman onaylanmamış oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri