Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeşim 22.50 puanım oldu ama youtube embed açıalmadı bende
yok hocam benim normal + vaziyette,45 video yükledim sadece 1 kere repost oldu onun dışında iyi hesabın durumu.
hocam Registered-I neden oluyor bende embed açıldı registered-I oldum direkt ?
Ayrıca registered-I nedir ?
Bikaç gün furya oldu burda herkes yüklendi arada kaynamış olabilirsin
En iyi ihtimal öyle kalıyor ama banlanan çok -l olup embed açtıktan sonra.
Ben 20 puana gelemden 15 puanda registered I oldum şimdi 21 puanım oldu ve embed açılmadı bence uraşmayın boşuna ıp değiştirip farklı hesap alın.
ip değiştirip açtığım 3.kanaldı bu.. her kanalıma farklı ip'den ve browser'dan çerezleri vs silerek giriyorum.. acaba sistem bunu anlayabilir mi ki![]()
bugün yüklediğim videolar onaylanmış ama puan yüklenmemiş, başına hiç böyle bir şey gelen var mı?
onaylanan videolarınızın yanında "repost" yazıyorsa videolarınız yayınlanır fakat puan vermez.Yani daha önce yüklenmiş bir video yüklediginizden puan vermiyor.
puanlar geç eklenebiliyor ama yinede 1 saati geçmemesi lazım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.