Liveleak Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Yanlış amalamada ingilizcem yok ben soramıyorum.

Arkadaşlar 30 saniyelik bir videoyu 3 saat önce deneme amaçlı hem liveleak'e, hemen de 4 ayrı youtube kanalıma yükledim.

Sonuç: Youtube'da izlenme 2 yorum 0 - Liveleak izlenme 501 ve 13 yourm

Aradaki fark bu ama liveleak'de hemen banlıyor milleti baksana.

üye girişi yaptıktan sonra üst kısımda submit yazan butona tıklıyoruz.

add files>>> videoyu bilgisayardan seçiyoruz
start upload diyoruz.

video başlığı ve açıklamasını girdikten sonra alt kısımda kimlerin oylayabileceğini soruyor. Herkese hitab eden videolar için GA'yı seçiyoruz ve video yüklendikten sonra yayınlıyoruz.

bugünlük video ekleme limitimi doldurduğum için videolu veya resimli açıklama ekleyemiyorum k.bakma

Bilgi için teşekkürler dostum. Bir tane video ekledim yalnız bu videonun kabul edilip edilmediğini nerden anlayabiliriz.

çok saol hocam yaa , Allah adsensene zeval vermesin hergün bir videon hit yapar inş :D ( bir youtubera ancak bu şekilde dua edilebilir :D )

Bilgi için teşekkürler dostum. Bir tane video ekledim yalnız bu videonun kabul edilip edilmediğini nerden anlayabiliriz.

1.mesajda 6.soruda cevap var ama yine de yazayım.

My items'e tıkladıktan sonra videonuzun yanında Queued for encoding and processing ibaresi yoksa videonuz onaylanmış demektir.Zaten onaylanan videolara yorum gelmeye başlıyor.

rdlc2.png

Video onaylandığında bu şekilde oluyor...

rdlc2.png

Video onaylandığında bu şekilde oluyor...

butonların ne işe yaradğınıda ben söyliyim

modify - video üzerinde başlık etiket vs düzeltme işlemi yapıyor

change thumbnail - küçük resmi değiştirmenizi yarıyor

bakın arkadaşlar şunu da söyleyeyim, liveleak'ten alıp youtube'a atacağınıza ; youtube'unuzdan liveleak'a atın. Liveleak'i bu şekilde kullanın.

Hayatta dönmeyen telif işleri liveleak'te dönüyor. Eğer gün içerisinde kıl bir elemana gelirseniz seri telif yersiniz haberiniz olsun. Bundan dolayı konu çok önemli.

Merhabalar , faydalı olduğunu düşündüğüm bir bilgiyi paylaşmak isterim bende.

rdnum.png

1-Yukarıdaki My Main Channel sekmesine tıklayarak kanal sayfanıza gelin ve açılır menüden

Widget Module sekmesine tıklayın.

2- Daha sonra eklenen module un sag ustunde ingiliz anahtarı var ona tıklayın

rdnx0.png

3- Daha sonra da resimde görüldüğü gibi Youtube channel sekmesine tıklayarak sayfanıza youtube vidolarınızı gönderebilirsiniz.

Bu sayede Liveleak uzerinden bir kişi sizin profilinize bakarsa youtube videolarınızı görüp kanalınıza abone olma şansı artar

2 saat önce felan 20 puana çıkmak için ilk videomu yükledim.Şimdi baktım 100 izlenme 16 yorum millet ne hevesliymiş yorum atmaya :D

[MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION] arkadaşın paylaştığı bu bilgiler benim için bir dönüm noktası oldu gerçekten Allah gönlüne göre verir inşallah

Uykuluyum diye sanırım tek ben anlamamışım... neyse 1-2 saat sonra tekrar okumaya çalışayım :(

[MENTION=2023]imampower[/MENTION] verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. 1.mesaja ekliyorum.

Update:

3 gün 5 video toplam izlenme sayisi: 10238

Partnerlik üzeri nerden baksana $50 gelir sağlamıştı.

3 saat önce yüklediğim video 489 izlenme 9 yorum almış. Güzel iş
@Kumanlı paylaşım için tekrardan teşekkürler

Update:

3 gün 5 video toplam izlenme sayisi: 10238

Partnerlik üzeri nerden baksana $50 gelir sağlamıştı.

yok öyle bi dünya üstad:D

Liveleak üzerindeki izlemelerin bi kazancı yok önemli olan videodan youtube sayfasına kaç kişinin gittiği

facebooka emded olarak eklenen youtube vıdeoları parya yansıyorda lıveleak neden yansımasın Dasboot. Anlamaya çalışıyorumda.

Yok hocam sayılmıyor,para vermeyen platform olarak geçiyor liveleak.Facebookta reklam oynar burda oynamıyor.

Yok hocam sayılmıyor,para vermeyen platform olarak geçiyor liveleak.Facebookta reklam oynar burda oynamıyor.

partnerlik konusunda bir şey diyemeyeceğim ama liveleakta reklam dışında bütün fonksiyonlar çalışıyor. Yani videonuz beğenilebilir veya paylaşılabilir.

rdufj.jpg

Tabi onlarda sıkıntı yok,ek açıklama-video içi programlama gibi özellikler kullanılabiliyor ama reklam geliri için youtube sayfasında izlenmesi gerekli videonun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri