LiveLeak ve Youtube

• Kullanıcı echelon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Peki youtbede kaydettıgın bir videonu o sitede direket youtube oalraktanıtıp, videonu gosterebiliyor vede reklamlarını çıkarttıra bılıyormusun ?

direk youtube dan alıyoruz zaten videoyu,reklam çıkmadığınıda söylüyoruz liveleakte en başından beri,önemli olan organik izleme çekmesi ve youtube da videoyu yukarı çıkartması bu sayede youtube üzerinden de izleme geliyor haliyle reklam zileniyor.ayrıca video içi programlama unsurları (abone ol-video tavsiye et gibi) gözüküyor liveleakte,her bakımdan faydalı.

liveleak ve partnerli kazanç ilişkisi nedir ? izlenim başı para veriyor mu ?

Sitede reklam çıkmadığı için adsense yada partner farketmez,liveleak üzerinde olan oynatmalar para kazandırmıyor,sonuçta partner video izlemeye para vermiyor reklam izlenimine veriyor.

ben geçenlerde liveleakta bir videoyu yükleyen kişinin kanalına baktım , adamın nerdeyse tüm videoları milyonu bulmuştu , youtube kanalında

dün embed koduyla attim şuana kadar 1687 izlenim almış. Bu sefer video patlamadi ama illaki patlayan çıkacaktır arasında

liveleak'e ilk başlarda video yüklemesi yapıyorsun bu yüklediğin videodan toplam 20 puana ulaştığında youtube embed kodu açılıyor, haliyle embed olduğu için reklamlar gösterilmiyor yalnız şöyle düşünün orada aldığınız izlenim youtubea yansıyor bu yansıma da video aramalarda üst sıralarda çıkıyor bu da bir avantaj oluyor ben şahsen öyle yapıyorum 1 adet video atıyorum 1 gün içerisinde videoya göre 2-3k izlenim alıyorum bunun yanı sıra yorum ve beğeni alabiliyorum.

liveleak'e ilk başlarda video yüklemesi yapıyorsun bu yüklediğin videodan toplam 20 puana ulaştığında youtube embed kodu açılıyor, haliyle embed olduğu için reklamlar gösterilmiyor yalnız şöyle düşünün orada aldığınız izlenim youtubea yansıyor bu yansıma da video aramalarda üst sıralarda çıkıyor bu da bir avantaj oluyor ben şahsen öyle yapıyorum 1 adet video atıyorum 1 gün içerisinde videoya göre 2-3k izlenim alıyorum bunun yanı sıra yorum ve beğeni alabiliyorum.

peki dostum bu sıteye türkçe video atabilirmiyiz. aynı zamanda haber videoları falanda atılıyor mu?

diyalog ağırlıklı br videoysa türkçe içerik atamazsın ama mesela örnek veriyorum bir kaza haberi olur,çatışma haberi olur aksiyonun önemli olduğu videoları atabilirsin.

peki dostum bu sıteye türkçe video atabilirmiyiz. aynı zamanda haber videoları falanda atılıyor mu?

Atarsın atarsın da pek ilgi gösterilmez genelde kaza,olağanüstü olaylar,enteresan olaylar gibi kategoriler daha çok ilgi görüyor.

Arkadaşlar kendi yaptığım özgün yabancı komik kazalar var... wtf ye atsam patlama yapar mı sizce veya bir sorun olur mu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri