Liveleakta Videoyu Nasıl Featured de çıkarırız?

Bende diyorum ki bırak yorum almayı videoyu benden başka izleyen yokken adamlar videonu feutured yaptık diye mesaj attı.

imkansız öyle bişey,liveleak de sayımlar gecikmeli geliyor sen 0 diye bakarsın 1 saat sonra 10k görürsün,featured kategorisine gelen en taze videoların izlenme rakamlarına bak.

yav küfür çok ediyorlar yorumlarda :)

---------- Mesaj saat 19:30:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:30:04 civarında gönderildi. ----------

hocam registered-I olmamak için ne yapmalıyız ? Embed kapanıyor biliyorsun.

Bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.

Olan videoyu yüklemeyin yeterli.Ben hep benzer videolardan dolayı banlandım.Üyeler hemen ispiyonluyorlar.

imkansız öyle bişey,liveleak de sayımlar gecikmeli geliyor sen 0 diye bakarsın 1 saat sonra 10k görürsün,featured kategorisine gelen en taze videoların izlenme rakamlarına bak.

Şuan anasayfada 1 saat içinde yüklenmiş ve 11 yorum almış video var ama en son yüklenen videolar içinde 1 saat içinde yüklenmiş 50-60 yorum almış videolar var.

Olan videoyu yüklemeyin yeterli.Ben hep benzer videolardan dolayı banlandım.Üyeler hemen ispiyonluyorlar.

abi hiç olmayan videoları yükledim repostta olmadı embed açıldı ekledim bi tane embedli daha sonra registered-I oldum :(

Nasıl olacak ip değiştirdim farklı üyelik açtım 1 video attım o da repost oldu daha da uğraşmadım boş yere kürek çekiyorum diye :)

abi hiç olmayan videoları yükledim repostta olmadı embed açıldı ekledim bi tane embedli daha sonra registered-I oldum :(

Nasıl olacak ip değiştirdim farklı üyelik açtım 1 video attım o da repost oldu daha da uğraşmadım boş yere kürek çekiyorum diye :)

Ben zaten embed açık kalma umudumu kaybettim.Sadece videonun açıklama kısmına videonun orginal adresi deyip youtube linkini atıyorum iyi kötü izlenim geliyor.

Şuan anasayfada 1 saat içinde yüklenmiş ve 11 yorum almış video var ama en son yüklenen videolar içinde 1 saat içinde yüklenmiş 50-60 yorum almış videolar var.

11 commentten fazlası var video sayfasına git görürsün,anlık rapor yok liveleakte.

LiveLeak.com - Redefining the Media Feature potential itemslara bak hepsinde izleme sayısına göre yüksek sayıda yorum vardır.

sıfır adsense hesabına bağladım bi kanalı dün,liveleak'e gömdüm videoyu sonuç bu.videonun liveleak izlemesi sadece 2500 adsense e yansıma bu şekilde,öyle çok süper ilginç bir video da değil.

2gww5ty.jpg

sıfır adsense hesabına bağladım bi kanalı dün,liveleak'e gömdüm videoyu sonuç bu.videonun liveleak izlemesi sadece 2500 adsense e yansıma bu şekilde,öyle çok süper ilginç bir video da değil.

2gww5ty.jpg

abi peki direkt youtube aranmadan gelen kaç peki ?

Ordan gelen tıklar kaç peki ? 2500 e kaçtı ?

raporlar daha analitiğe düşmedi ama LL den 2500 gelmiş youtube da 13k izleme var yani 10k üzeri youtube da izlenmiş yaklaşık,bunu normal yt de yayınlasam 300 olmazdı herhalde 67 like var ayrıca

raporlar daha analitiğe düşmedi ama LL den 2500 gelmiş youtube da 13k izleme var yani 10k üzeri youtube da izlenmiş yaklaşık,bunu normal yt de yayınlasam 300 olmazdı herhalde 67 like var ayrıca

evet olmazdı abi haklısın. Gelen tıkı merak ettim ordan kaç tık geldi diye

Registered-I olmasam aktif kullanacam ama bi daha şansımı deneyecem 1 tane repost oldu.

1 tane repost olsa dahi embedi açmazlar mı ?

Abi sen registered-I olmadan nasıl yoluna devam ediyorsun ? Çoğu kişinin embed kapanıyor.

repost dediğim gibi çok önemli değil alışkanlık yapmazsan.banlamalar daha çok alakasız içerikten kaynaklanıyor.üyeler videonun altında sövmeye başladıysa anlaki o kanal gidici:D

bak işte yüklediklerine onlar alakasızdır büyük ihtimal o tarz yükleme:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri