Liverpool - Beşiktaş | 19.02.2015 - Tartışma Alanı

0-3 dedim ama böyle bir kupon gerçeği de var :D 1-1 bitsin tüm maçlar :D

xx8uAKb.png

Şu an 8-0 muhabbeti yapmanın bir anlamı yok ama bu konunun konuşulmayacağını düşünmek de tamamen saçmalık. Beşiktaş taraftarı 8-0'ın intikamını alalım kurada Liverpool gelsin diye yırtınırken, 8-0'ı kendileri hatırlatırken bir sorun yok, diğer takım taraftarı 8-0 dediğinde Türk düşmanı oluyor. Saçmalamayın.

Bugün bu konunun açılmasını en çok Beşiktaşlılar istedi. En başında kuralardan önce böyle bir eşleşmenin sadece 8-0'ı hatırlatacağını başka bir işe yaramayacağını (Beşiktaş 8 gol ve fazlasını atamazsa) söyledik. Bunların olmama imkanı yok. Türkiyesi, Almanyası, İspanyası yok bu işin orada da Madrid taraftarı Barcelona ile, Katalanlar Madrid ile dalga geçiyor. Bu her zaman böyleydi her zaman da böyle olacak.

Haftalardır beklediğiniz maç gelmiş burada nasıl kazanırız diye düşünüp maçla ilgili güzel hayaller kurmak yerine 8-0 muhabbeti yaparak (kendince) eğlenen arkadaşlara laf yetiştiriyor, konuyu gereksiz yere büyütüyorsunuz. Özetle demek istediğim böyle muhabbetler bitmeyecek bu konuları büyütmenin anlamı yok. Beşiktaş'ın önünde çok önemli bir maç var ve taraftarın bu maçı düşünüp konuşması lazım.

Maç ile ilgili Demba'nın durumunu merak ediyorum ben sakat diyorlardı ama oynuyormuş sanırım. Çok hazır olduğunu sanmıyorum ki hazır değilse gol yollarında ciddi sıkıntı yaşar Beşiktaş. Kaldı ki bugün mutlaka gol atması gerekiyor Beşiktaş'ın.. Savunmaya çekilirse hiç şansı olduğunu düşünmüyorum. Hücumda bir şeyler yapabileceğini düşündüğüm adam Gökhan Töre.. Benim için maçın kilit adamı Gökhan

8-0 diyen herkes benim gözümde vatan hainidir. açık ve net.

Tahmin yapıyor insanlar burda sevgili kardeşim.

1-0 diyende vatan haini o zaman senin gözünde 8-0 diyende vatan haini.
Vatan hainliğini ne sanıyorsun sen acaba.

Futbol bu, maç... İnsanlar tahmin yapıyor. Takım olarak da çok güçlüler, Keşke Beşiktaş kazansa ama fark olabilir sonuçta.

Çok lüzumsuz bir yorum yapmışsın.

8-0 diyen herkes benim gözümde vatan hainidir. açık ve net.

Canım kardeşim futbolu bu kadar abartmayın.Savaş halinde değiliz beşiktaşı tutmayanlara vatan haini demek nasıl bir saçmalık ? Altı üstü bir futbol bu isteyen istediği takımı tutar şu oyunu gereğinden fazla abartıpta insanları futboldan soğutmanın bir anlamı yok.Bence o sözü sil özür dile, bir futbol maçı yahu bir futbol maçı abartıp durmayın.

Tahmin yapıyor insanlar burda sevgili kardeşim.

1-0 diyende vatan haini o zaman senin gözünde 8-0 diyende vatan haini.
Vatan hainliğini ne sanıyorsun sen acaba.

Futbol bu, maç... İnsanlar tahmin yapıyor. Takım olarak da çok güçlüler, Keşke Beşiktaş kazansa ama fark olabilir sonuçta.

Çok lüzumsuz bir yorum yapmışsın.

dalga geçme amacıyla 8-0 diyenleri kastettiğimi çok iyi biliyosun abi. ayrıca sözümün arkasındayım. türkiyeyi temsil ediyor bu takım orada. ben galatasaray 6 yediğinde sonuna kadar galatasaraylıydım. fenerbahçenin avrupaya gidip gitmeyeceği belli olacağı sıralarda her gece allahıma dua ettim. avrupada bi türk takımı daha görelim diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri