Logitech G930 & G35 Büyük indirim

kizilaslan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkdaşlar özgün çalışanlar için iyi bir donanım özellikle gameplay çalışanların işine yarayabilir. ikisi de TR fiyatları 600-800 arası değişen bu kulaklığın mart ayından beri indirime girmesini bekliyordum. Bu sabah indirime girmiş ve 24 saat süreyle almak isteyen varsa kaçırmasın.

G930 69,99$ + 19,10$ kargoyla 89,09$ yapıyor.

Amazon.com: Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 Surround Sound: Electronics

G35 ise 59,99$+ 19,10$ kargoyla 79,09$ yapar.

Amazon.com: Logitech G35 7.1-Channel Surround Sound Headset: Electronics

Ödemeyi USD olarak yapın arkadaşlar 10 tl falan daha ucuza geliyor

Son düzenleme:
Amazon türkiyeye gönderim yapmıyor?
Bazi urunlerde yapmiyor sadece yoksa normalde yapiyor. Ama ekstradan kargo ucreti de aliyor.

Amazon tr ye gonderim yapmiyor demek yanlis olur $100 uzeri icin amazon sizij icin vergiyi bile oduyor Gümrüklerde sorun yasamadan geliyor ürünleri

mobildeyim. yazim hatasi olabilir.

Kablosuz kulaklık almanızı önermem AKG 'nin bi kablosuz kulaklığını almıştım 400 küsüre radyo frekansıyla mı aktarma yaptığı için kulaklığa adaptör bölümü Tızzz diye sürekli bi frekans sesi oluyor. Geri iade gitmek istediğimi söyledim de tüm Kablosuz modellerde bu durumun olduğunu söylemişlerdi. İnternetten alacağınız için birde iadesi zor olabilir.

Kablosuz kulaklık almanızı önermem AKG 'nin bi kablosuz kulaklığını almıştım 400 küsüre radyo frekansıyla mı aktarma yaptığı için kulaklığa adaptör bölümü Tızzz diye sürekli bi frekans sesi oluyor. Geri iade gitmek istediğimi söyledim de tüm Kablosuz modellerde bu durumun olduğunu söylemişlerdi. İnternetten alacağınız için birde iadesi zor olabilir.
Amazonun logitech urunleri 2 yil eu logitech garantisi kapsamindadir. Logitechin garanti kapsami acisindan en iyi firmalardan biri oldugunu kanitlayan bir cok yazi okudum. Bir kullanicisina kanit bile istemeden avrupadan bozulan kablosuz mouse alicisini ucretsiz kargo ile yollamislardi. Kablosuz istemeyenler g35 modeline de bakabilirler veya g430

Mart ayında bende bu fiyata almıştım.Daha sonra kullanmadığım için sattım.

Alacak olanlara tavsiye ederim.Başka frekanslar ile karışma sorunu yaşamadım.Çekim gücü oldukça iyi.Kopma vs hiç olmadı.

Bazi urunlerde yapmiyor sadece yoksa normalde yapiyor. Ama ekstradan kargo ucreti de aliyor.

Amazon tr ye gonderim yapmiyor demek yanlis olur $100 uzeri icin amazon sizij icin vergiyi bile oduyor Gümrüklerde sorun yasamadan geliyor ürünleri

kibarca açıkladığınız için teşekkürler hocam

İlk kez tr'ye gönderim yapan bir ürüne rastladım. Oyun alırken bile kart ayarlarımda abd'de oldugumu göstermiştim.

Şimdi eğer bu ürünü satın alırsam. Turkiye'de ki adrese gelecek değil mi ?

0b9e94494768ad61e7cc0000158c3e31.png

İlk kez tr'ye gönderim yapan bir ürüne rastladım. Oyun alırken bile kart ayarlarımda abd'de oldugumu göstermiştim.

Şimdi eğer bu ürünü satın alırsam. Turkiye'de ki adrese gelecek değil mi ?

0b9e94494768ad61e7cc0000158c3e31.png
Fatura amerikaya kargo tr ye gorunuyor hocam

Fatura amerikaya kargo tr ye gorunuyor hocam

Eyvallah. Yalnız şöyle bir durum var. Biliyorsun gümrükte takılmaması için 75 euro üstü olmaması lazım.

Bu ürün 89 dolar. Amazon'da dolar 2.35 yani toplamda 89x2.35 209 tl ediyor.

Euro ise 2.75 türkiyede yani 75x7.75 = 206 tl oluyor.

Ben şimdi 206 tl'yi geçeceğim için extra %20 vergi alabilirler vergiyi geçtim gümrükte takılma sorunu olabilir.

Edit: Başka bir kredi kartı tanıtıp direk dolar üzerinden satın alacağım. Böyle 206 tl sınırını geçmez diye umuyorum.

Son düzenleme:
Eyvallah. Yalnız şöyle bir durum var. Biliyorsun gümrükte takılmaması için 75 euro üstü olmaması lazım.

Bu ürün 89 dolar. Amazon'da dolar 2.35 yani toplamda 89x2.35 209 tl ediyor.

Euro ise 2.75 türkiyede yani 75x7.75 = 206 tl oluyor.

Ben şimdi 206 tl'yi geçeceğim için extra %20 vergi alabilirler vergiyi geçtim gümrükte takılma sorunu olabilir.
Hocam öncelikle odemenizi usd olarak yaparsanz daha ucuza geliyor amazon krndi kuruyla 209 tl fiyat cikardi ama kredi kartindan direj usd olarak cekerseniz 197 falan oluyor.

Sorunuza gelirsek hocam 75€ 100$ sinirina kargo dahil degil. Sadece urune verdgnx tutr vergi kapsamina girer

Ürün Türkiye'de 500-600 lira. Alsam mı ki ya. Televizyon izlerken çok lazım oluyor aslında. Hiç yoktan sesini kıs diye bağıran birisi olmayacak.

Girişi nasıl bu ürünün. Yani ben led tv'ye bağlayarak sesin kulaklığıma gelmesini sağlayabilir miyim ? Sadece bu amaçla alacağım.

Ürün Türkiye'de 500-600 lira. Alsam mı ki ya. Televizyon izlerken çok lazım oluyor aslında. Hiç yoktan sesini kıs diye bağıran birisi olmayacak.

Girişi nasıl bu ürünün. Yani ben led tv'ye bağlayarak sesin kulaklığıma gelmesini sağlayabilir miyim ? Sadece bu amaçla alacağım.

Usb alıcılı ve usb ses kartlı ama tv uyumluluğu var mı bilemem hocam bir araştırın dilerseniz

Beyler ben satın aldım ama para falan çekmediler benden )

Neden olduğunu anlamadım.

9a77aa11fe9afed6ecbf0e333aaa2355.png

g35 kullanıcısıyım 350 tl ödedim trde oldukça iyi bir kulaklık oyun oynayanlara özellikle öneririm.
g930 konusunda şarj 6 saat felan gidiyormuş ilk zamanlarda şarj yeri çok bozuluyormuş yani kısmen tavsiye etmedi kullanan arkadaşlar.
Ben sadece müzik dinlicem diyip bu kulaklığı almayın bas tiz kulaklığıdır oyunlarda ses kasma olarak daha çok kullanılır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri