Logo 20 tl

ReLaKx

Kayıtlı Üye
merhaba daha önceki referanslarımı göstermek adına yeni yaptığım referansımı koymak istedim.

glOQgR.png

lY6MJr.png

BXBg7D.png

lYALDr.png

7mzk2W.png

ÖDEME ŞEKLİ:
XWABn6.png

JL1pRq.gif

kusura bakma bu logolar bırak 20 yi 5 i bedava olsa da kimse almaz.

logoyu istediğim fiyattan yapasım bu seni hiçmi hiç ilgilendirmez kafan 5 tl ye çalıştığı için bu tür konulara basmaz kafan anladınmı.o yüzdenki boş boş konular yazıpta konumu gereksiz yere yazıpta konumu baltama anladınmı.

Hayırlı satışlar hocam; ölücülerin, mezarcıların ve bedavacıların aramızda olduğunu unutmayın, o yüzden pek kulak asmayın.

Meselam herkesin satışına kimse karışamaz. ha nasıl garışamaz? ben bu şekir satar bu adam şu şekir satar şu şekir... ha hiçkimse hiçkimseye garışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü bidir. ha bu alışveriş işi gurban olduğum yarabbiresulallahtan gelebilir lakinki öyle değildir. benim yorumlamam bu gadar. hadi hayırlı işler.

Son düzenleme:
Gereksiz mesajlar temizlenmiştir. [MENTION=18591]ReLaKx[/MENTION] Mesaj sayınızıda göz önünde bulundurarak forumdaki bir kaç kişiye referans verirseniz sizin için daha iyi olur. ;)

Hayırlı satışlar.

Gereksiz mesajlar temizlenmiştir. [MENTION=18591]ReLaKx[/MENTION] Mesaj sayınızıda göz önünde bulundurarak forumdaki bir kaç kişiye referans verirseniz sizin için daha iyi olur. ;)

Hayırlı satışlar.

allah razı olsun ama bu şekilde nasıl referans vereyimki baksanıza nasıl kelime sarfediyorlar.

Hayırlı satışlar.

bu logolara 5 tl demek acizliğin son örneğidir.

hocam arkadaş,kendi üslubunu düzeltsin bence bu mesajı da bayağı bir gereksiz benim ilk mesajıma karşılık,onuda silin de tam olsun teşekkürler

logoyu istediğim fiyattan yapasım bu seni hiçmi hiç ilgilendirmez kafan 5 tl ye çalıştığı için bu tür konulara basmaz kafan anladınmı.o yüzdenki boş boş konular yazıpta konumu gereksiz yere yazıpta konumu baltama anladınmı.

evet logonu istediğin fitattan yaparsın bu doğru.foruma genel konu açtığın için bende yaptığın kıytırık çalışmalarla ilgili en azından bana göre değeri 5 para etmez adına logo dediğin şekillerle ilgili fikrimi belirtirim buda çok doğru.ticaret yapacaksan eleştiriye açık olacaksın öyle senin kafan basmaz da bilmem ne olmaz da ile yürümez bu işler.ve senin çapın ne ki bana 5tl lık kafan basıyor dıyorsun.haddini bil.

Hayırlı satışlar.

hocam şimdi satış konusuna benim eleştiri babında ve birazda alaycı bir şekilde yaptığım mesaj gereksiz mi oluyor ? Dahası konuyu açan kişi benim yorumuma hakaretle karşılık veriyor.o mesaj silinmiyor aynı duyarlılığı burda da gösterebilirdiniz.biraz adil olunuz.

Dostum hazır resimler kullanıp milletin emeğini çalıp yanına yazı yazmayla logo yapılmaz. Kusura bakma ama arkadaşlar hakettiğin şeyi söylemişler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri