Logo Fiyatları (2 TL) anında tasarım

moonvonmas

Yasaklanmış
Arkadaşlar dün bir konu açmıştım yogun bir istek vardı 15 tane tasarım yaptım gece boyu ugrastım
bugunde yapayım dedim 4 senedir grafikle ugrasıyorum
dün arkadaşlar menun kaldılar anında istedikleri tasarımı yaptım.
herkeste tek bir sorun vardı millet 20 - 25 tl ye yapıyor sen neden 1- 2 tl benim bu işten para kazanmak gibi bir amacım yok ondan dolayı ha diyeceksiniz neden 1-2 tl para alıyorsunuz o parayı emek parası diye alıyorum ve yardıma muhtaç insanlara yardım gibi bir projem var onun için bekliyorum.

Referans Konu : http://www.ytpara.com/youtube-intro-logo/47560-kanaliniza-logo-yapiyorum-sudan-ucuz.html

oradaki her arkadaşa yaptım.

Tasarım için ulaşım ;
buradanda mesaj atabilirsiniz.

Paypal ; [email protected]

hmm :) skype: jkrmzz eklersen görüşelim birkaç tane yaptırabilirim tasarımlarını beğendim :)

Arkadaşlar dün bir konu açmıştım yogun bir istek vardı 15 tane tasarım yaptım gece boyu ugrastım
bugunde yapayım dedim 4 senedir grafikle ugrasıyorum
dün arkadaşlar menun kaldılar anında istedikleri tasarımı yaptım.
herkeste tek bir sorun vardı millet 20 - 25 tl ye yapıyor sen neden 1- 2 tl benim bu işten para kazanmak gibi bir amacım yok ondan dolayı ha diyeceksiniz neden 1-2 tl para alıyorsunuz o parayı emek parası diye alıyorum ve yardıma muhtaç insanlara yardım gibi bir projem var onun için bekliyorum.

Hocam dün konu baltalamaya girmesin diye düşüncelerimi yazmadım konunuza ama şu an yanlış cümleler kurmuşsunuz. Yazmadan edemeyeceğim.

Öncelikle hazırladığınız çalışmaların hiçbiri ne logo ne de tasarım değil. Ortada tasarlanmış herhangi bir şey yok. Sadece internetten bulduğunuz iconların yanına yazı ekleyerek belki çok ufak düzenlemeler yaparak, burada spam kanallarına fazla para harcamak istemeyen ve grafik düzenlemeden anlamayan arkadaşlara satıyorsunuz. Referanslardan açıkça görünen bu. 4 senedir grafikle uğraşan bir arkadaşın "tasarım nedir?" konusunda bir fikri oluşmamışsa bu sizin ayıbınız.

Bu işten para kazanma amacım yok deyip 20-25 liraya logo yapan arkadaşlara atıfta bulunmuşsunuz. Siz bu işten para kazanmayı düşünmüyor olabilirsiniz ama piyasayı bu kadar düşürerek ben ve benim gibi bu işten ekmek yiyen arkadaşların ekmeğiyle oynuyorsunuz bir nevi. Kaldı ki 20-25 LİRAYA LOGO OLMAZ. Piyasanın 20-25 lira seviyesinde gezinmesinin sebebi sizin gibi işi bildiğini düşünen ama düzeyi "grafik düzenleme" nin ötesine gidemeyen, 3-5 kuruş para kazanabilmek adına piyasayı öldüren arkadaşlar. Diğer taraftan ekmek dağıtıyor olmanız bu konuda yaptığınız yanlışın üzerini örtmez.

Sonuçta arz-talep meselesi. Yaptığınız işi görsel anlamda da maddi anlamda da yeterli bulan arkadaşlar var. İstediğiniz fiyattan da satabilirsiniz çalışmanızı. Dün özellikle en ufak bir yanlış anlaşılma durumuna düşmemek için herhangi bir şey söylemedim. Ancak bilgi sahibi olmadığınız konularda insanları yanlış yönlendirerek, piyasayı bu kadar aşağı çekerek kimsenin ekmeğiyle oynamaya da hakkınız yok.

Bunları birilerinin ara sıra çıkıp hatırlatması gerekiyor ne yazık ki.

Son düzenleme:
Hocam dün konu baltalamaya girmesin diye düşüncelerimi yazmadım konunuza ama şu an yanlış cümleler kurmuşsunuz. Yazmadan edemeyeceğim.

Öncelikle hazırladığınız çalışmaların hiçbiri ne logo ne de tasarım değil. Ortada tasarlanmış herhangi bir şey yok. Sadece internetten bulduğunuz iconların yanına yazı ekleyerek belki çok ufak düzenlemeler yaparak, burada spam kanallarına fazla para harcamak istemeyen ve grafik düzenlemeden anlamayan arkadaşlara satıyorsunuz. Referanslardan açıkça görünen bu. 4 senedir grafikle uğraşan bir arkadaşın "tasarım nedir?" konusunda bir fikri oluşmamışsa bu sizin ayıbınız.

Bu işten para kazanma amacım yok deyip 20-25 liraya logo yapan arkadaşlara atıfta bulunmuşsunuz. Siz bu işten para kazanmayı düşünmüyor olabilirsiniz ama piyasayı bu kadar düşürerek ben ve benim gibi bu işten ekmek yiyen arkadaşların ekmeğiyle oynuyorsunuz bir nevi. Kaldı ki 20-25 LİRAYA LOGO OLMAZ. Piyasanın 20-25 lira seviyesinde gezinmesinin sebebi sizin gibi işi bildiğini düşünen ama düzeyi "grafik düzenleme" nin ötesine gidemeyen, 3-5 kuruş para kazanabilmek adına piyasayı öldüren arkadaşlar. Diğer taraftan ekmek dağıtıyor olmanız bu konuda yaptığınız yanlışın üzerini örtmez.

Sonuçta arz-talep meselesi. Yaptığınız işi görsel anlamda da maddi anlamda da yeterli bulan arkadaşlar var. İstediğiniz fiyattan da satabilirsiniz çalışmanızı. Dün özellikle en ufak bir yanlış anlaşılma durumuna düşmemek için herhangi bir şey söylemedim. Ancak bilgi sahibi olmadığınız konularda insanları yanlış yönlendirerek, piyasayı bu kadar aşağı çekerek kimsenin ekmeğiyle oynamaya da hakkınız yok.

Bunları birilerinin ara sıra çıkıp hatırlatması gerekiyor ne yazık ki.

Hocam Bence çok yanlış konuşmussun bende bi sıralar bu işten çok para kazanayım yapayım felan diye düşünüyordum ancak sonra dedimki kendi kendime boşver kazansan ne olacak. Bu yüzden bu işleri 1-2 liraya yapıyorum yukarıdada belirttim hocam gelen parayıda bagış üçün birşey düşünüyorum ona yatırcam yani hiçbir şekilde kendime düşünmedim
Hocam baktım sizinde güzel tasarımlarınız var ama yanlış bişey söylediniz ben pngleri felan internetten bulmuyorum ilinçsizce yazmayın isterseniz ama ben bu işte 4 senedir varım ama siz şunu anlayamamışsınız İnternet üzerinden yapacaksan bu işi en fazla logodan 10-15 kazanırsın hocam 30 TL yazmışsın ben hiçbir şekilde orada size laf göndermesi yapmadım zaten şuana kadar gönderdiğim herkes çok memnun kaldı ve bu arada arkadaşlar 1 tasarım almasına rağmen arkadaşlara begendiniz mi ? begenmediyseniz tekrardan yapayım diyorum hocam sizin işinizede karışmak istemem ama 30 tl yerine 5-10 tl yaparsanız belki para kazanırsınız bu konu burada bitsin boşuna spam yapmyalım

daha detaylı konuşmak için Skype : modebata
iyi günler dilerim.

Hocam Bence çok yanlış konuşmussun bende bi sıralar bu işten çok para kazanayım yapayım felan diye düşünüyordum ancak sonra dedimki kendi kendime boşver kazansan ne olacak. Bu yüzden bu işleri 1-2 liraya yapıyorum yukarıdada belirttim hocam gelen parayıda bagış üçün birşey düşünüyorum ona yatırcam yani hiçbir şekilde kendime düşünmedim
Hocam baktım sizinde güzel tasarımlarınız var ama yanlış bişey söylediniz ben pngleri felan internetten bulmuyorum ilinçsizce yazmayın isterseniz ama ben bu işte 4 senedir varım ama siz şunu anlayamamışsınız İnternet üzerinden yapacaksan bu işi en fazla logodan 10-15 kazanırsın hocam 30 TL yazmışsın ben hiçbir şekilde orada size laf göndermesi yapmadım zaten şuana kadar gönderdiğim herkes çok memnun kaldı ve bu arada arkadaşlar 1 tasarım almasına rağmen arkadaşlara begendiniz mi ? begenmediyseniz tekrardan yapayım diyorum hocam sizin işinizede karışmak istemem ama 30 tl yerine 5-10 tl yaparsanız belki para kazanırsınız bu konu burada bitsin boşuna spam yapmyalım

daha detaylı konuşmak için Skype : modebata
iyi günler dilerim.

Kardeşim ne anlatıyorsun sen ya? Kaç yaşındasın sen? Baba parası mı yiyorsun nasıl geçiniyorsun? Ne demek kazansam ne olacak? Ben üniversite harcımı, yurt/ev paramı, harçlığımı bu işten kazandığım parayla çıkarıyorum. Senin gibi psd düzenleyerek 15 saniyede logo hazırlamıyorum sabahlara kadar uğraşıyorum. Bu iş böyle oluyor çünkü.

Hayatımda yapmadığım işi yaptırıyorsun bana ama insanları aptal yerine koyuşuna kayıtsız kalamam. Özellikle de beni.

15 lira kazanabilirmişim en fazla. HADİ CANIM! 7 senedir bu işi yapıyorum. Profesyonel değilim ama çok şükür on binlerce lira kazandım bu güne kadar. 10-15 lirayla olmadı bunlar.

YBWRu8T.png

Forumda logo psd'lerini google'da aramayı akıl eden tek arkadaş olduğunu düşündün sanırım.

gE2qvyY.png

O konuya eklediğin her grafiği bulur dökerim önüne sende biliyorsun. Yalan konuşmanın bir anlamı yok. Burada işini ne kadar iyi yaptığınla ilgili bir sorunum yok. Herkes herşeyi yapacak diye bir şey de yok. Yalnız madem bu işi bilmiyorsun 4 senedir grafikle ilgileniyorum ayakları yapma. Milleti yalan yanlış bilgilerle kandırıp, piyasayı öldürüp kimsenin ekmeğiyle oynama.

Bu kadar basit bir konuda yalan söyleyen adamın 1-2 liralarını biriktirip hayır işleyeceğine inanmakta zor. Gerçi senin parandır ne yaparsan yap burada yaptığın iyiliği anlatmana gerek yok bu işlerin gizli yapılması daha makbul.

Neyse kime ne anlatıyorum kardeşim. Hayırlı satışlar sana.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri