Logosu Ünleme Düşmüş Kanalı Açma Yardım

• Kullanıcı VurguN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

VurguN

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirtdiğim gibi kanal logosu ünleme düşmüş, kanaldakı videolar iyi izlenim almış, ama ben uzun zamandır kanala girmediğim için haberim olmamış, çok uzatmadan asıl sorunuma geçeyim, telefon onayı istiyo, kendi numaramı yazıyorum ve şifre girdikten sonra, tam kanala girecem diyorum, bu hatayı alıyorum "Bu Google Hesabı devre dışı bırakıldı"

nasıl kanalıma ulaşa bilirim ? çok rica ediyorum yardım edin

Resimler
1. Screenshot by Lightshot
2. Screenshot by Lightshot
3. Screenshot by Lightshot

mağlesef yok galiba bunları açmanın yolu :) benimde 1 yıllık yaklasık 200kanal bu durumda izlenimleri izliyorum :)

benim de birkaç kanalım var iyi izlenim alan ama bir türlü açamadım ücreti neyse vericem bunları açmasını gösterecek birisine.
8f1ab48a7b19410eb1047abe41d16497.png

şu konudakı okudumda ama bende olmadı, istersen bi dene belki yardımı dokunur

hocam farkılı numara denedınızmı ve kanalın bağlı olduğu gmail adresine erısebılıyormusunuz

[MENTION=20059]xhonest[/MENTION] hocam, gmail girdikte tel onayi istiyo, tel onayini geciyorum, pat karsima yine hesabiniz devre disi kaldi diyo, youtube ayni hatayi veriyo gmail'dede

iki ayri numara ile tel onayi yaptim ama yine olumsuz, bi caresi yokmu ?

hocam eger Google hesabı devre dışı bırkılıd dıyor ama gmaıl acıksa onun ıcın Google gerı bıldırımde bulunuyorsunuz
,ıncelenmesı ıcın ama bundan bı sonuç çıkmıyor Skype gelın bı babaklım ne yapabılırzı izmirmail adresım

hocam farklı tarayıcıdan youtube'a değil de, önce gmaile ya da google artı'ya giriş yapmayı dener misin? [MENTION=17104]VurguN[/MENTION]

[MENTION=24267]bigmoney[/MENTION] abi yandex tarayici ile acinca bu defa tel onay istemedi direk "Bu Google Hesabı devre dışı bırakıldı" yaziyo

---------- Spam Engelliyici 19:36 ---------- Önceki Mesaj 19:05 ----------

forum yollamistim google'dan mesaj gelmis

tam olarak anlamadim ne yapicam

[MENTION=24267]bigmoney[/MENTION] abi yandex tarayici ile acinca bu defa tel onay istemedi direk "Bu Google Hesabı devre dışı bırakıldı" yaziyo

---------- Spam Engelliyici 19:36 ---------- Önceki Mesaj 19:05 ----------

forum yollamistim google'dan mesaj gelmis

tam olarak anlamadim ne yapicam

hesabını tekrar açtık,giriş yap ve tel onayı yap diyor hocam.

bende oyle anladimda hocam, ama giris yapiyorum, tel onayini geciyorum yine ayni hatayi veriyo, bug'mu oldu ne anlamadim

bende oyle anladimda hocam, ama giris yapiyorum, tel onayini geciyorum yine ayni hatayi veriyo, bug'mu oldu ne anlamadim

normal hocam o bendede o şekil tel onayından sonra hata veriyor. normalde o kanallar form gönderilip açılıyordu. fakat onuda fixlediler galiba

valla bilemiyorum hocam onu.istersen biraz bekle,sonra tekrar dene.benimde böyle kanallarım var,telefon girecek yer 1 defa dahi çıkmadı.ne zaman girsem bu hesap kapatıldı diyor ama youtube kanalı açık,kanaldaki videoları filan izleyebiliyorum.kanal hiçbiyere baglı degil,boş boş izleniyor öyle :)

benimde kanal acik, ama resmi unleme dusmus biluyodum, ama az once unlem yokta bloke olmus icon var, ama videolarda iyi izlenmis :D

adsense bagli olsaydi o kadar izlenmezdi :D

hocam tel onayını nasıl geçiyorsunuz acaba. ben de orayı bir türlü geçemedim. kendi numaranızı mu kullanıyorsunuz

kendi numarami kullaniyorum
forumdan bi arkadasda yardimci oldu baska ulke numarasi verdi onunlada denedim, yine olmadi malesef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri