lpg de indirim yapan kart varmıdır

taner_izmit

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba gün geçmiyorki lpg fiyatları zamlanmasın...........
acaba yüzde 5 10 gibi indrim yapan kart varmıdır
bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

bizde po filo kart var benzin ve dizelde 20-25 kurus indirim ediyor ama lpg de etmiyor serefsiz :) Bence yoktur hocam ama sen araştır çok alıyorsan kredi kartlarının kampanyalarına katılabilirsin aylık 100 tl alıp 10tl puan verenler vardı sanırım.

Valla ben artık zamları takip etmeyi bıraktım. İzmir gürçeşme po'dan 3.07 den aldım geçen gün. İçim acıyor bu gaza bu kadar para vermeye. Benzin göremiyor zaten araba :D

Valla ben artık zamları takip etmeyi bıraktım. İzmir gürçeşme po'dan 3.07 den aldım geçen gün. İçim acıyor bu gaza bu kadar para vermeye. Benzin göremiyor zaten araba :D

benzınde calısmaya calısmaya sağırlaştı benımkı zaten :D lpg burda izmitte 2,81-2,75 arası genelde otobanda felan 3,25 3,50

benzınde calısmaya calısmaya sağırlaştı benımkı zaten :D lpg burda izmitte 2,81-2,75 arası genelde otobanda felan 3,25 3,50
Otobana çıkamıyorum ki gaz fiyatlarına bakayım :D Valla gidişat hiç iyi değil. Allah sonumuzu hayır etsin. Gaz bile benzin fiyatının olması gerektiğinden de pahalı düşün artık sonu..

Benim kayınpederin eline biyerden para geçmiş, dedi araba bi benzin görsün dedi benzin alayım artık şu arabaya dedi, araba çalışmadı benzinde unutmuş benzini, sonra mecbur gaz aldı bir daha :D:D

petrollerin kampanyalarını değerlendirmek lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri