lucian youtuber olma yolunda ilerliyor[v1.0] :)

• Kullanıcı lucian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Şurada 15 liraya vds satılıyor tavsiye edebilirim. Ben 2 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım. Başlangıç olarak (down/up) işini görecektir. İşler ilerledikçe yüksek render paketlere geçersin.

bu iş çok kişiye özel bi iş onun için nasıl çalışman gerektiğini kendin deneme yaparak bulabilirsin her yiğidin ayrı bir yoğurt yemesi vardır..

derdim izlenme değil de kanalımın uzun süre dayanması :) kaliteli spam yani :)

Kanal uzun süre dayanır ayda 15 20 lira kazandırır dikkat çekmez yıllarcada kapanmaz. Ama kazanmak için binlerce kanal yapman lazım buda okadar kolay değil aslında. Diğer türlüde 1,2 videoda bin kanalın parasını kaldırırsın ama 1 hafta 1 ay anca dayanır tüm kanallar elden gidince ortada kalırsın.

Binlerce kanal demek binlerce video binlerce kul hakkı demek. O yüzden ben az video ve zengin yabancı içerikleri spamlamakla devam ediyorum.

bu pek açıklayıcı olmadı hocam. Vegas için kumar oynamayı öğreten, işin inceliklerini yazanlar var fakat yt işi için incelikleri öğrenebileceğim bir başlık bulamadım forumda. Çoğu başlık güncelliğini yitirmiş durumda.
Daha incesi kalını mı kaldı, öğrendiklerini öğrenebilmek için 2 yıl harcadım, 3 günde o kadar hazır bilgiye konuyorsunuz.. Bundan ötesi kategoriye bakar incelikten kastınız buysa da kimse altın yumurtlayan tavuğunu paylaşmaz. Biran önce çalışmaya başlayın dediğiniz incelikleri kendiniz bulmaya çalışın.

Daha incesi kalını mı kaldı, öğrendiklerini öğrenebilmek için 2 yıl harcadım, 3 günde o kadar hazır bilgiye konuyorsunuz.. Bundan ötesi kategoriye bakar incelikten kastınız buysa da kimse altın yumurtlayan tavuğunu paylaşmaz. Biran önce çalışmaya başlayın dediğiniz incelikleri kendiniz bulmaya çalışın.

Burada kimseden kategori istediğim/istemişliğim yok. kategorinin zekaya ve araştırmaya dayandığının farkındayım. amacım sadece büyük hatalardan kaçınmak. [mesela 5-10 farklı kanala aynı ip'den girmemek gibi] noktalar yeni başlayanlar için önemli bir bilgi. yardım edecek arkadaşlar bu yönde yardımda bulunurlarsa daha yararlı olur.

Videoyap hesabi ve 10 tane onayli mail alarak funny car crash vine atarak başla [emoji14] ben de boyle baslamistim onceki yazilardaki arkadaslar hakli ne kadar okursan oku deneyince daha tatli oluyor her sabah kalkip kanal takibe baktiginda mutlu oluyorsun spama basla bos durma bence

bende yeni sayılırım ilk foruma girdiğimde kazandığım bir fiyatı yazmıştım Arkadaşın biri dalgaya almıştı hırs yaptım kısa zamanda ciddi bir kazanca ulaştım ilk o arkadaşa kızmıştım neden dalga geçti diye şimdi ona teşekkür ediyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri