Lucid Dream

e tamam, bilim her zaman her şeyin doğrusunu bulabilmek için çalışıyor, senin tükürdüğünü yalamak dediğin şeye biz "hatasını görüp doğru olanı bulmak" diyoruz. ayrıca senin o çok güvenmediğin bilimin icatlarını hayatından çıkarsak 3-5 gün anca yaşarsın.

neye dayanarak karabasanın varlığından bu kadar eminsin onuda anlamadım, kuranda da yazmıyor hiç bir yerde yazmıyor.

gözünle gördün heralde.

bilime karşı değilim ki ben.
ne yazdığımı anlamamışsın hocam. şuanki bilim olmasaydı forum aracılığıyla belki iletişim bile kuramazdık, ama yaşardık :) dedelerimizin dedeleri 3-5 gün mü yaşadı sence ?

"neye dayanarak karabasanın varlığından bu kadar eminsin onuda anlamadım" diyorsunda yazdığımı bir daha oku bakalım karabasanın kesin varlığından bahsetmişmiyim :) ama sen öyle bir şey yok değip kesinleştiriyorsun. buna yazdım ben nasıl bu kadar eminsin diye.

"hatasını görüp doğru olanı bulmak" demek ben yanıldım doğru olan buymuş demek. Bilim bunu geçmişte söylediği gibi gelecekte de diyecektir.
neden mi? evrilen düşünce, gelişen teknoloji, gözlemleme yöntemi vb. etkenlerin devamlı değişmesi yüzünden

karabasan olayında da haklısın şuanda uyku felci diyorlar. ama ileride bu değişebilir. Gözlemlemedikleri yada gözlemleyemedikleri birşeylerin farkına varabilirler. o yüzden benim demek istediğim, "öyle bir şey yok" diye söylemene idi. ezelden beri karabasan derler vardır eskilerinde bir bildiği, bilemiyoruz ki.

bir kere günümüzde kabul görmüş bilim kuramları yanlış.
demek istediğimi söyle açıklayayım;
konuşan domuz vakası okumuştum ingilizce bir makalede (inglizce aratırsan daha detaylı sonuçlara ulaşabilirsin).
1 tane konuşan domuz olduğunda şuanki bilim çerçevesi bunun dayanağını yok sayıyor. bunun gibi konuşan 12 tane daha getir bana ondan sonra inceleme başlatıp gerekliyse yeni türünü belirleyeyim diyor şuanki bilim. Bu yanlış bir düşünce neyse konu sapıttı gitti.

tamda yatıyorum varya bu gece bişiler olmasa bari :D :D:D

---------- Spam Engelliyici 02:17 ---------- Önceki Mesaj 02:12 ----------

bence Lucid den daha faydalı bir bilgi vereyim.
Davinci Uykusunu denediniz mi? ben oturtamadım işimden ötürü ama becerebilirsek uykuda geçen bir çok zaman bize kalıyor

bilmeyen arkadaşlar için güzel bir köşe yazısı var
Da Vinci Uykusu ile daha çok yaşayabilirsiniz... - MEHMET BARLAS

Bir kere tek Asral seeyahati başardım. onun için de hergece çalışmak üzere 6 ay emek verdim. Ama Lucit hiç yaşamadım

ilk rüya kontrolünde karabasanla kapıştım çıkan sonçtan pek memnun kalmadıki ogün bugündür çıkmıyor karşım biliyor başına gelecekleri :D

Herkese iyi haftalar hocam akşamki deneyimlerimi paylaşacağım dediğim gibi akşam tüm ışıkları kapadım lusid için özel bir müzik açtım 4 saatlik ve yattım yatağa ilk başlarda müziğin sesi çok geliyordu sonra yavaş yavaş müziğin kesildiğini fark ettim bir taraftan gözlerim kapalı olmasına ramen gözlerimin önünden karartılar geçmeye başladı bende zihnimden dua okumaya başladım ve ortam beyazladı ardından kendimi evin içindeki mutfağın kapısını açarken gördüm kapıyı açtıktan sonra kendimi yazlıkta buldum ve dalış yapmak için geldiğimi anımsadım ve rüyada olduğumu farkına vardım dalış elbisemi çok rahat bir şekilde giyip istediğim tüm ekipmanlar aktivite odamda tamamdı aldım onları ve daldım denize düşündüğüm tüm büyük balıklar zıpkınımın ucuna ucuna geliyordu ve vurup bütün siteye benim balıkları yedirdim ardından kendimi yatakta sıçrarken buldum hava karanlıktı hala ışık düğmesine bastım ışık yanmadı tekrar denedim tekrar olmadı bu benim rüyalarımda sık sık olan bir olay ışık düğmesinin çalışmaması aha dedim buda rüya evin içi ay ışığıyla doluydu ve evde kimsecikler yoktu ama dışarıdan güm güm diye sesler geliyordu ve yer titriyordu birden aklıma geldi bu rüyayı küçüklüğümden beri görüyordum bu godzilla tarzı bir dinazordu sürekli bizim evin penceresine gözlerini dikip beni korkutur ve kaçırırdı bu sefer evden dışarı çıktım ve dinazorun denizden çıkıp bana doğru geldiğini gördüm gitgide yaklaştı yaklaştı ve bana gözlerini dikti ardından bende ona benden ne istediğini beni neden sürekli korkuttuğunu sordum bana verdiği cevap amacım seni korkutmak değil senden yardım istemek dedi biliyorum arkadaşlar çok uzun oldu devamını sonra anlatacağım....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri