e tamam, bilim her zaman her şeyin doğrusunu bulabilmek için çalışıyor, senin tükürdüğünü yalamak dediğin şeye biz "hatasını görüp doğru olanı bulmak" diyoruz. ayrıca senin o çok güvenmediğin bilimin icatlarını hayatından çıkarsak 3-5 gün anca yaşarsın.
neye dayanarak karabasanın varlığından bu kadar eminsin onuda anlamadım, kuranda da yazmıyor hiç bir yerde yazmıyor.
gözünle gördün heralde.
bilime karşı değilim ki ben.
ne yazdığımı anlamamışsın hocam. şuanki bilim olmasaydı forum aracılığıyla belki iletişim bile kuramazdık, ama yaşardık
"neye dayanarak karabasanın varlığından bu kadar eminsin onuda anlamadım" diyorsunda yazdığımı bir daha oku bakalım karabasanın kesin varlığından bahsetmişmiyim
"hatasını görüp doğru olanı bulmak" demek ben yanıldım doğru olan buymuş demek. Bilim bunu geçmişte söylediği gibi gelecekte de diyecektir.
neden mi? evrilen düşünce, gelişen teknoloji, gözlemleme yöntemi vb. etkenlerin devamlı değişmesi yüzünden
karabasan olayında da haklısın şuanda uyku felci diyorlar. ama ileride bu değişebilir. Gözlemlemedikleri yada gözlemleyemedikleri birşeylerin farkına varabilirler. o yüzden benim demek istediğim, "öyle bir şey yok" diye söylemene idi. ezelden beri karabasan derler vardır eskilerinde bir bildiği, bilemiyoruz ki.
bir kere günümüzde kabul görmüş bilim kuramları yanlış.
demek istediğimi söyle açıklayayım;
konuşan domuz vakası okumuştum ingilizce bir makalede (inglizce aratırsan daha detaylı sonuçlara ulaşabilirsin).
1 tane konuşan domuz olduğunda şuanki bilim çerçevesi bunun dayanağını yok sayıyor. bunun gibi konuşan 12 tane daha getir bana ondan sonra inceleme başlatıp gerekliyse yeni türünü belirleyeyim diyor şuanki bilim. Bu yanlış bir düşünce neyse konu sapıttı gitti.
tamda yatıyorum varya bu gece bişiler olmasa bari
---------- Spam Engelliyici 02:17 ---------- Önceki Mesaj 02:12 ----------
bence Lucid den daha faydalı bir bilgi vereyim.
Davinci Uykusunu denediniz mi? ben oturtamadım işimden ötürü ama becerebilirsek uykuda geçen bir çok zaman bize kalıyor
bilmeyen arkadaşlar için güzel bir köşe yazısı var
Da Vinci Uykusu ile daha çok yaşayabilirsiniz... - MEHMET BARLAS