Lütfen acil bakın arkadaşlar 45bin abonelik hesabım askıya alındı yazıyor :(

• Kullanıcı xyloves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hayır özgün bir kanal olsa olur da özgün olmayan içeriği ifşa etmiş olursun zaten öyle bir durumda. Tam olarak kontrol edemiyorum ama sanırım para kazandırmaya devam ediyor kanal.

hadiya peki numaraları var sitesinde ordan ulaşmayı denedinizmi ?

Sorunda orda zaten partner olduğu için kanalının spama düştüğünü ticari kanıtları ispatlamadan dolar yaktığın için ceza alıyorsun kardeş. Abone sayın 1 k yı geçtiğinde google sana link yollar. Google+ da kanalınıza url verdik diye. Google hesabında o yüzden kapanmaz. ama kanalın askıya alınır.

Aynı durum benim de başıma geldi. Hesap devre dışı kaldı fakat kanal duruyor ve reklamlar görüntülenmeye devam ediyor. Birkaç defa form gönderdim herhangi bir dönüş olmadı. Nerdeyse bir ay olacak kanal da aynı şekilde durmaya devam ediyor. İzlenim ve videolar artıyor sürekli.

Şu ana kadar bir çözüm bulamadım ben de malesef.

Ikinize de gecmis olsun!

Bir aydir ulasamadigin ama acik olan bu kanalinin rakamlari adsense'ye yansimaya devam ediyor mu?

Teşekkür ederim. İşte ondan tam olarak emin değilim. Bu sıralar da tek tek kanallara giriş yapmak istemiyorum. Benim kanal adsensede idi bu arada. Aynı durumda olan epeyce kişi var ama onlardan da bir türlü açıklama gelmiyor bu konuda.

Teşekkür ederim. İşte ondan tam olarak emin değilim. Bu sıralar da tek tek kanallara giriş yapmak istemiyorum. Benim kanal adsensede idi bu arada. Aynı durumda olan epeyce kişi var ama onlardan da bir türlü açıklama gelmiyor bu konuda.

ya bide partner awe sorunsuz ödeme alıyordum şimdi bi yamuk olmaz inşallah gerçi dedigin gibi olursa sürekli açık kalırsa giriş yapamazsam parayı verirmi muallak

arkadaşlar bitanede diğer kanalıma giriş yapayım dedim sanırım 1 pcden 2 tane youtube kanalına giriş yaptıgım için kapandı herhalde böyle bişey mümkünmü ?

valla ben tek pcden 4 kanala giriyorum 2si adsense 2 si partner daha hiç kanalım spamdan kapanmadı.ne modem resliyorum ne bişey yapıyorum.aynı pcden girmen sebebiyle kapanacagını sanmıyorum

Hayır bir pc den onlarca youtube kanalına giriş yapanlar var o yüzden kapanmaz. Topluluktan gitmiş gibi görünüyor. Yazılan etiketlere kadar bir sürü sebep olabiliyor.

Awe kapatılan kanallara da ödeme yaptı şimdiye kadar. Fakat miktar yüksek olunca ödemeler gelmiyor malesef gördüğüm kadarıyla. Marttan beri ödeme bekliyorum hala gelmedi.

Hayır bir pc den onlarca youtube kanalına giriş yapanlar var o yüzden kapanmaz. Topluluktan gitmiş gibi görünüyor. Yazılan etiketlere kadar bir sürü sebep olabiliyor.

Awe kapatılan kanallara da ödeme yaptı şimdiye kadar. Fakat miktar yüksek olunca ödemeler gelmiyor malesef gördüğüm kadarıyla. Marttan beri ödeme bekliyorum hala gelmedi.

ama nedense bütün kendi pcmden giriş yaptıgım kanallar kapanmıs ve aynı mailler gelmiş

askıya alınmış kanadaki videolar nasıl aktif oluyor onu anlamadım
bizim askıya alınanlarda aktif değil
seninki alt kanal olupta ana kanalın kapanmış olmasın

Bir çok şey olabilir. ip adresin banlanmış olabilir, aynı telefon numarasını kullanan ya da aynı adsenseye bağlı hesaplar gitmiş olabilir. Forumda bu konularla ilgili epeyce konu mevcut.

kanal kapansa youtubede nasıl cıkıcak onu anlayamadım halen duruyor kanal

Kanalda %100 senin videoların varsa hertürlü acarsın merak etme.
Bizzat sahit oldugumdan dolayı biliyorum.

Eger senin ise yapman gereken tek sey google veya youtube support mail atıp olanları anlatman.
Daha sonrasında senden gerekli evrakları, kanıtları v.s isterler.
Sende bunları saglıyabilirsen eger acarlar kesin.

askıya alınmış kanadaki videolar nasıl aktif oluyor onu anlamadım
bizim askıya alınanlarda aktif değil
seninki alt kanal olupta ana kanalın kapanmış olmasın

bende bunları anlamadım suan hesaplarımın cogu askıya alındı yazıyor ama hepsi açık durumda 1-2 günde kapanmazsa bakacaz alt kanal ana kanal muhabbetini bilmiyorum

Kanalda %100 senin videoların varsa hertürlü acarsın merak etme.
Bizzat sahit oldugumdan dolayı biliyorum.

Eger senin ise yapman gereken tey sey google veya youtube support mail atıp olanları anlatman.
Daha sonrasında senden gerekli evrakları, kanıtları v.s isterler.
Sende bunları saglıyabilirsen eger acarlar kesin.

geribildirim yolladım cevap bekliyorum

ama nedense bütün kendi pcmden giriş yaptıgım kanallar kapanmıs ve aynı mailler gelmiş

Aynı pc ve ipnin sıkıntı çıkaracağını bende düşünmüyorum ben internet cafe işletiyorum ve dükkanı ip si sabit yani modemi resetlesemde değişmiyo ve anamakinamdan yapıyorum aynı günde 10 hesaba girip çıkış yaptığım oluyo benimde çok kanallarım kapandı ama genelde topluluktan kapandı yada spamdan. Bende spamcıyım :) yakında google hiç spam yaptırmicak bize sanırım :)

Aynı pc ve ipnin sıkıntı çıkaracağını bende düşünmüyorum ben internet cafe işletiyorum ve dükkanı ip si sabit yani modemi resetlesemde değişmiyo ve anamakinamdan yapıyorum aynı günde 10 hesaba girip çıkış yaptığım oluyo benimde çok kanallarım kapandı ama genelde topluluktan kapandı yada spamdan. Bende spamcıyım :) yakında google hiç spam yaptırmicak bize sanırım :)

ben tek kanal çalışıyordum konseri videoları misali aralıkdan beri kapanmadı şimdi kapandı anlamadım bi iş var bu olayda

ben tek kanal çalışıyordum konseri videoları misali aralıkdan beri kapanmadı şimdi kapandı anlamadım bi iş var bu olayda

kanalın özgünmüydü
benimde bana göre iyi kazandıran spam bir kanalım askıya alındı fakat sendeki gibi kanalı ben göremiyorum aramalarda çıkmıyor
sen nasıl kanala ulaşıyorsun

kanalın özgünmüydü
benimde bana göre iyi kazandıran spam bir kanalım askıya alındı fakat sendeki gibi kanalı ben göremiyorum aramalarda çıkmıyor
sen nasıl kanala ulaşıyorsun

kanal özgün değildi ama çok özeniyordum kanala yani bakımı falan olsun özgün kanal gibi duruyordu aralıkdan beri çok iyi kazandırdı aramalarda çıkıyor benimki aramlara yazdıgımda cıkıyor zaten

sıkıntı yok aynısı bana oldu suan takır takır paralar yansıyor yansısında gerisi önemli değil :D

eğer özgün değilsen hiç kurcalama kökden gidersin eğer özgünsen çabala

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri