Lütfen acil bakın arkadaşlar 45bin abonelik hesabım askıya alındı yazıyor :(

• Kullanıcı xyloves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
kanal özgün değildi ama çok özeniyordum kanala yani bakımı falan olsun özgün kanal gibi duruyordu aralıkdan beri çok iyi kazandırdı aramalarda çıkıyor benimki aramlara yazdıgımda cıkıyor zaten

bende spam kanalıma geri bildirimde bulunsam ne olurki acaba
birde bu geri bildirim nerden yapılıyor

sıkıntı yok aynısı bana oldu suan takır takır paralar yansıyor yansısında gerisi önemli değil :D

eğer özgün değilsen hiç kurcalama kökden gidersin eğer özgünsen çabala

sizinki nasıl yansıyor ya anlamadım ben bu işte bişey
senin kanaldamı ana kanaldı
adsenseye bağlı olanlar kesinlikle yansımıyor partnerlerde büyük ihtimal öyledir

kanal özgün değildi ama çok özeniyordum kanala yani bakımı falan olsun özgün kanal gibi duruyordu aralıkdan beri çok iyi kazandırdı aramalarda çıkıyor benimki aramlara yazdıgımda cıkıyor zaten

kanal awede demişsiniz yani partner
bugünki kazançların yansıdığını nasıl görüyorsunuz

kanalın özgünmüydü
benimde bana göre iyi kazandıran spam bir kanalım askıya alındı fakat sendeki gibi kanalı ben göremiyorum aramalarda çıkmıyor
sen nasıl kanala ulaşıyorsun

O kanalin gmailine giris yapabiliyorsan, gir ve gecmis tarihlerden izleyici youmlarinin birisi ac, orda video linkini gorursun. Videoyu acinca da kullanici ismine tikla ve butun videolarini gorursun eger silinmediyse...

O kanalin gmailine giris yapabiliyorsan, gir ve gecmis tarihlerden izleyici youmlarinin birisi ac, orda video linkini gorursun. Videoyu acinca da kullanici ismine tikla ve butun videolarini gorursun eger silinmediyse...

daha önceden başıma geldiği için kanal linkini kopyalamıştım aslında ordan girilmiyordu maildende baktım girilmiyor demekki bizimki kökten gitmiş ama gelen mailde askıya alınmıştır yazıyor topluluktan
arkadaşlar kazandırmaya devam ediyor deyince heyecanlanmıştım aslında biraz ama boşa heyecanlanmışım

sizinki nasıl yansıyor ya anlamadım ben bu işte bişey
senin kanaldamı ana kanaldı
adsenseye bağlı olanlar kesinlikle yansımıyor partnerlerde büyük ihtimal öyledir

Adsensede mi yoksa partner mi ?

Soyle oluyor kanal ana kanal bir sekilde kapandi ama giris yeri kapandi kanal duruyor vidolar izleniyor partnerede tikir tikir yansiyor bugun baktigim 4 kanalda giris kapanmis ama kanallar duruyor malesef onlar bosda bana bir kazanci yok

Az önce youtubeda dolaşırken denk geldim.3500'e yakın video 280 bin abone videoları izleniliyor reklamlar çıkıyor.
Fakat kanalına girmeye çalışıldıgında bu kanal kullanılamıyor uyarısı verıyor.Muhtemelen bunun sahibide böyle bir sorun yaşamış.
Kanalına giremediğimden official veya spam mı pek ayırt edemedim.Ama bulduğum birkac video altında official diye yazı vardı.

Sonuçtan haber edersen sevinirim. Özel mesajla ya da konudan.

Hi there,
This account was found in Violation of TOU #4 Section H:
HİZMET KOŞULLARI - YouTube

"You agree not to use or launch any automated system, including without limitation, "robots," "spiders," or "offline readers," that accesses the Service in a manner that sends more request messages to the YouTube servers in a given period of time than a human can reasonably produce in the same period by using a conventional on-line web browser. Notwithstanding the foregoing, YouTube grants the operators of public search engines permission to use spiders to copy materials from the site for the sole purpose of and solely to the extent necessary for creating publicly available searchable indices of the materials, but not caches or archives of such materials. YouTube reserves the right to revoke these exceptions either generally or in specific cases. You agree not to collect or harvest any personally identifiable information, including account names, from the Service, nor to use the communication systems provided by the Service (e.g., comments, email) for any commercial solicitation purposes. You agree not to solicit, for commercial purposes, any users of the Service with respect to their Content."

Sincerely,
The YouTube Team

böyle bi mail geri dönüşü aldım arkadaşlar ne demek biri anlatabilirmi ?

arkadaşlar mailde ne demek istenmiş anlayan varsa yardımedebilirmi ?

herhangi bi bot felan kullanıyomuydun videoları atarken.Bot yüzünden kapanan arkadaşlara da bu mail geldi diye hatırlıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri