Lütfen bana işletim sistemi önerin.

azenec

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bilgisayarımı aldığımda üzerinde windows 7 lisanslı yüklü gelmişti. sonra güncelleme zamanı açılmamaya başladı bende format yaptım. ah aptal kafam :(

şimdi işletim sistemi kurmak istiyorum ama kuramıyorum. keyim yok. bende linux minda geçtim ama şimdide hiçbirşey amlamıyorum. hiçbir program desteklemiyor. lütfen bana işletim sistemi önerirmisiniz. keyim yok. ayrıca lisansa verecek yüzlerce dolar paramda yok. crack istemiyorum. duyduğuma göre kmspico kmsauto vs tüm crack tarzı programların kaynağı belli değilmiş ve casus programları kullanıyorlarmış işletim sisteminde.

windows xp kullanmak istiyorum ama orjinal key ve iso yu nerden indiririm bilmiyorum. ayrıca diger işletim sistemlerinide 20-30 tl ye lisans kodu satılan yer varsa onada razıyım. lütfen yardım edin.

orijinal format attır formatçı pccilerde

windows 10 ücretsiz olarak indirilip kullanılabiliyor sanırım. çıktığından beri win 10 kullanıyorum format atmayı unuttum diyebilirim gayet stabil.

windows 10 ücretsiz olarak indirilip kullanılabiliyor sanırım. çıktığından beri win 10 kullanıyorum format atmayı unuttum diyebilirim gayet stabil.

hocam windows 10 a ücretsiz geçmek için sadece yükseltmeyle oluyor diye duydum. gerçekten yükleyip kurabilirmiyim lisans kodsuz?

windows 10 indirip kurabilirsin 3 aydır kullanıyorum gayet iyi

linux dünyasını keşfedin bence. madem adım atmıssınız. ben linux ile tanıstıgım için cok mutluyum. windowsu hiç sevmiyorum. stabilite = linux yani. Suan Cinde bulunan dünyanin en hizli süperbilgisayarinda bile Linux işletim sistemi var. Nedensiz olmasa gerek.

win 10 öneririm bende ücretsiz kurulumunu microsoftun sitesinden usbye atıpta kurabiliyorsun. gerisi crack :/

Kullanımın alanına göre değişcek hocam. Şuanda linux başlangıcı için sana ubuntu önerebilirim. Öyle oyun falan diyosan yine oynanır ama uğraşılmaz. Ancak normal bir kullanım için kesinlikle ubuntu çok stabil çalışmakta. Windows sisteminde kullandığın bir çok programın alternatifini ücretsiz olarak bulabiliyorsun.

Kullanımın alanına göre değişcek hocam. Şuanda linux başlangıcı için sana ubuntu önerebilirim. Öyle oyun falan diyosan yine oynanır ama uğraşılmaz. Ancak normal bir kullanım için kesinlikle ubuntu çok stabil çalışmakta. Windows sisteminde kullandığın bir çok programın alternatifini ücretsiz olarak bulabiliyorsun.

altına imzamı atarım, 2 yıl civarı ubuntu kullanmıştım çok da memnundum.

gittigidiyor gıbı sıtelerde orjinal wındows 10 key satın alıp sorunsuzca kullanabılırsın yuzlerce lıra vermene gerek yok orjınal kullanmak ıcın 50 lıraya cozersın ısı

bildiğim kadarıyla xp de crack olmuyor serial le direk kuruluyor serialde nette mevcut.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri