Lütfen Böyle Yapmayın

xtekin34

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaşlar bu videodaki eleman gibi lütfen özgün videolarınızda yapmacık olmayın. İnsanı youtube'tan soğutuyo resmen. Büyük ihtimalle ytpara'dan değildir. Eğer aramızdan biriyse tavsiyem "ÖZGÜN" olarak çektiği videoya "ÖZ"ünü katsın. Kendisi olsun. Saçma sapan, özenti, gevşek gevşek konuşma yerine kendi karakterini yansıtsa eminim daha izlenebilinir bir hal alır..

https://www.youtube.com/watch?v=rAnmatIUogM

dünya engelinden kendini mi geçirmiş napmış bu

börtü böcek yiyenler normal bu mu anormal hocam boşver adam istediği kadar gevşek olur gereksiz bir konu olmuş

Abone Almak Bu kadar pahalı Bişey degil Dostlar :) gözünüzde büyütmeyin

Sonraki saniyede ne sacmalik yapacak diye diye hepsini izledim:)

hepsi Burak Oyunda özentisi hiçbirini beğenmiyorum :D

ama Orkun Işıtmak'ın bir kanalı var adam hiç küfür felan etmiyor.

Herkesin hayatına kimse karışamaz. Şaka bi yana çocuğun suçu yok farklı olmazsan izlenmezsin beğenmeyebilirsiniz ama onun tarzı da bu pewdiepie bundan daha beter saçmalıyo ama adam almış yürümüş

Benim tavsiyem ise özgünlüğü kaliteyi önemsemeyin, en saçma ve çocukça salakça ne varsa onu yapın. Yoksa izlenmezsiniz. :)

Daha kelimeleri doğru söyleyemiyor kekeliyor gelmiş burada şov yapmaya çalışıyor.İnsan biraz tekrar felan yapar geliştirmeye çalışır kendini.

Herkesin hayatına kimse karışamaz. Şaka bi yana çocuğun suçu yok farklı olmazsan izlenmezsin beğenmeyebilirsiniz ama onun tarzı da bu pewdiepie bundan daha beter saçmalıyo ama adam almış yürümüş

Hocam şimdi şöyle bir ayrıntı var. Bir insana bazı hareketler yakışır ve yapar. Ama bazılarında bazı hareketler sırıtır.

---------- Spam Engelliyici 23:37 ---------- Önceki Mesaj 23:34 ----------

börtü böcek yiyenler normal bu mu anormal hocam boşver adam istediği kadar gevşek olur gereksiz bir konu olmuş

Anormal diye birşey yazdığımı sanmıyorum hocam? Bahsettiğim konu özentice yakışmayan hareketler.. Burak Oyunda'ya mesela hareketleri yakışıyor. Oturmuş karakterine. Orkun ışıtmak ve Enes batur'a da hareketleri gidiyor. Ama bunun hareketleri, tavrı, söyleyişi birbirine çok zıt. Yani neye benzemek istediğine bile karar verememiş. Gereksiz bir yorum olmuş ;)

Hocam şimdi şöyle bir ayrıntı var. Bir insana bazı hareketler yakışır ve yapar. Ama bazılarında bazı hareketler sırıtır.

İşte hocam onu diyorum 100 kişiye bu çocuğu izletsen 100 kişiden 10 kişi bile bu çocuğa gülüyosa o da devam ettirir 2000 abonesi olmuş demek ki ilgi çekiyo çocuk bu haliyle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri