Lütfen Çok Dikkatli Olun

dreadlord

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm..

Bu aralar maillerime çok sayıda gmail adı ile spam mesaj gelmeye başladı.. Mesajın fake olduğu çok açık..

Belki de bu mail sadece bana geliyordur.. Dikkatli olmanızı öneririm.

Saygılarımla

za00X7.png

5. sınıftan berı aynı maili kullanırım şuan 24 yaşındayım hiç böyle şeyler başıma gelmedi bi ara cıbıl cıbıl kadınlar mesaj atıp tıkla canım sen tıklarsın bı tıklada görelim adamsan tıklarsın falan dıye maıl atıyorlardı sonradan gitti öldüler galıba

5. sınıftan berı aynı maili kullanırım şuan 24 yaşındayım hiç böyle şeyler başıma gelmedi bi ara cıbıl cıbıl kadınlar mesaj atıp tıkla canım sen tıklarsın bı tıklada görelim adamsan tıklarsın falan dıye maıl atıyorlardı sonradan gitti öldüler galıba

tıklamadınızmı hocam yoksa :)

Bana bu tür mailler her gün geliyor diyebilirim. Google dışında kargo şirketinden gönderilmiş görüntüsü verilen maillerde olabiliyor. Genelde bir yerden mail bekliyorsam ya da %100 doğru olduğuna eminsem bir maili açarım diğer türlü ne olduğuna bile bakmadan siliyorum

Demek ki hâlâ bunlara kanıp mailleri açanlar dosyaları indirenler var ki bitmediler. Hayret.

5533_234060140231_524865231_8530318_3116191_n.jpg

Mailler zaten spamdan gelirde.
Skype butür mesajlar alanlar karşı taraf genelde virüs yemiş oluyor.
Eskiden Msn virüs saçardı şimdi skype açıklarından atıyorlar demekki.

öyle bi anına denk geliyorki açabiliyorsun aslında :) üni için tarsusda yaşamıştım bi ara,sürekli yurtdışından ürünler alıyorum.bekledigim bi paket bitürlü gelmemişti bikeresinde yahoo hesabıma bi mail geldi kargo bekledigim firmadan gelmiş görünüyordu.o an dikkatimi çekmedi sahte olacagı ki bu işlerde yenide degiliz yani,dalgınlıgıma geldi açtım.pcye bişey indi,kuruldu kendi kendine.4-5 gün pcyi temizlemeye çalıştım ondan sonra :D

banada ençok paypal hakkında geliyor şifrenizi yenileyin diye giden sayfa ise paypalın aynı sayfası ama link farklı dikkat edin

piyasaya bi mevzu dagılmış fake youtube gmail giriş face giriş felan url birebir cakmasi anasayfa tamamiyen aynı youtube ıcın misal veriyorum işte onay rozeti aldınız şu mailden girin onaylayın gibi mesajlar linke girip mail ve şifre yazınca karşi tarafa gidiyormuş sistemi youtubede denk geldim aman diyim oyle şeylere inanmayin arkadaşlar facebook gmail twitter instg. felan tümü için uyguluyorlar sistemde aşiri derecede basit 5 yasındakı cocuk bile yapar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri