Lütfen hesabımı onaylayın

golduzer

Kayıtlı Üye
Merhaba sayın yöneticiler. Ben 2 yıldır sizin sitenin onaysız üyesi olarak dolaşıyorum. Bakıyorum ki bu durum kimsenin umrunda degil. Ben de yazmak gerarina geldim. Yazdığım yorumlardan , her kese sayğılı site kurallarına dikkat eden biri olduğumu göre bilirsiniz. Bu iyi halden benim hesabımın onaylanması gerekiyordu. Ama hala onaysız profil gibi göz ardı ediniyorum. Bu gibi https://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/127693-youtubea-reklam-vermek.html forumlarda iştirak edemiyorum. Lütfen benim hesabımı onaylayın. Ben dünya üzre yt forumların çoğusunda bulunuyorum. Ama bir tek bu sizin sitede ücret olayın gördüm. Size normal bir forum üyesimi mi gerekli yoksa para mı ? Normal üye gerekliyse benim profilimi onaylayın lütfen. Para ödeyeceğimi zann ediyorsanız ben para ödemek fikrim yok. En azından aylardır para kazanmıyorum. Kazansam bile gerek ki ben zengin olum ki, hatta insanlara yardımcı oldugum hususlar icin bile kayıt oldugum bir foruma ucret odeyim. Acık sozlu oldugum icin size durumu oldugu gibi anlattim. Umarim yazdığım kelimeler ile kimise incitmem. Lutfen benim hesabımı onaylayın.

Merhaba sayın yöneticiler. Ben 2 yıldır sizin sitenin onaysız üyesi olarak dolaşıyorum. Bakıyorum ki bu durum kimsenin umrunda degil. Ben de yazmak gerarina geldim. Yazdığım yorumlardan , her kese sayğılı site kurallarına dikkat eden biri olduğumu göre bilirsiniz. Bu iyi halden benim hesabımın onaylanması gerekiyordu. Ama hala onaysız profil gibi göz ardı ediniyorum. Bu gibi https://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/127693-youtubea-reklam-vermek.html forumlarda iştirak edemiyorum. Lütfen benim hesabımı onaylayın. Ben dünya üzre yt forumların çoğusunda bulunuyorum. Ama bir tek bu sizin sitede ücret olayın gördüm. Size normal bir forum üyesimi mi gerekli yoksa para mı ? Normal üye gerekliyse benim profilimi onaylayın lütfen. Para ödeyeceğimi zann ediyorsanız ben para ödemek fikrim yok. En azından aylardır para kazanmıyorum. Kazansam bile gerek ki ben zengin olum ki, hatta insanlara yardımcı oldugum hususlar icin bile kayıt oldugum bir foruma ucret odeyim. Acık sozlu oldugum icin size durumu oldugu gibi anlattim. Umarim yazdığım kelimeler ile kimise incitmem. Lutfen benim hesabımı onaylayın.

Onaysız kullanıcılarda normal onaylı kullanıcılar gibi mesaj yazabiliyor konu açabiliyor. Sadece onaysız kullanıcıların mesajları ve konuları moderatör tarafından onaylanması gerekiyor.

[MENTION=11620]era[/MENTION] onaysız kullanıcılar satış konusu açabilsin bence
Üye aslında satış yapabilen kullanıcı demek gibi bir şey. Bana da 100tl fazla geliyor, yapacak bir şey yok.

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelsin dolandırsın sonra yeni hesap açıp yeniden dolandırsın. Çok mantıklı. Bana kalırsa yorum bile yapmasınlar tabi :) davetiye yerine bakiyorsunuz hepsi bilgilerimi paylasacagim demis. Ee yorumlar acildi konularda onaylaniyor nerede bu bilgiler. :) bilgi paylasimi yapani gerekirse onaylarizda denildi. 5 sene onceki sorunlari yazip duruyorlar bana gore. Neyse herkese iyi geceler

davet satıs konusu acıcam yakında :D
(latife yapıyorum, onaysız arkadaslar ciddiye almasın)

Parayla bile onaylamıyorlar hocam geçenlerde hesap numarasi istedim ilgilenen olmadi

Aslında forumun canlanması açısından yeni üye alımı mantıklı ancak üst düzey güvenlik ile kayıt olabilmeli
R10da bayrama özel böyle birşey yapmıştı

TC kimliği ile selfie fotoğrafı (kimlikteki fotoğraf ile gerçek yüz benziyormu gibisinden çünkü kötü niyetli kişiler bunlarında çaresini bulur başkasının kimliği vs..)
+90 gerçek telefon numarasıyla kayıt olması vs..

yeni kayıt olanlarada belli bir mesaj sayısından sonra konu açma şartı eklenmesi gibi..

Son düzenleme:
100tl verip 200 lira dolandıramazmı yani bu forumda okadar ticaret dönmüyormu demek istiyorsunuz bırakın bu işleri arkadaşlar ama gel gelelimki forum yönetiminin böyle bir kuralı var bize laf düşmüyor oda farklı mesele.

100tl verip 200 lira dolandıramazmı yani bu forumda okadar ticaret dönmüyormu demek istiyorsunuz bırakın bu işleri arkadaşlar ama gel gelelimki forum yönetiminin böyle bir kuralı var bize laf düşmüyor oda farklı mesele.

Ücretsiz üyeliklere oranla çok çok daha az dolandırır.

Aslında forumun canlanması açısından yeni üye alımı mantıklı ancak üst düzey güvenlik ile kayıt olabilmeli
R10da bayrama özel böyle birşey yapmıştı

TC kimliği ile selfie fotoğrafı (kimlikteki fotoğraf ile gerçek yüz benziyormu gibisinden çünkü kötü niyetli kişiler bunlarında çaresini bulur başkasının kimliği vs..)
+90 gerçek telefon numarasıyla kayıt olması vs..

yeni kayıt olanlarada belli bir mesaj sayısından sonra konu açma şartı eklenmesi gibi..

Ya oyle kural koydular ki Mesela telefon numarasi, tc kimlik gibi bilgiler buranin bilgileri ile ayni egil. Ve ben acikcasi onemli gelisme yasanmadikca tc kimlik yuklemye karsiyim. Banka islemi yapiyorlarla kimlik onemli. Foruma iki kelme soz yazacagiz. Bunun icin tc kimlik vermeye gerek yok.

---------- Spam Engelliyici 12:12 ---------- Önceki Mesaj 10:48 ----------

Bu arada benim diger mesajim silinmis

Ya oyle kural koydular ki Mesela telefon numarasi, tc kimlik gibi bilgiler buranin bilgileri ile ayni egil. Ve ben acikcasi onemli gelisme yasanmadikca tc kimlik yuklemye karsiyim. Banka islemi yapiyorlarla kimlik onemli. Foruma iki kelme soz yazacagiz. Bunun icin tc kimlik vermeye gerek yok.

---------- Spam Engelliyici 12:12 ---------- Önceki Mesaj 10:48 ----------

Bu arada benim diger mesajim silinmis

Bende tc numarasini vermeye korkanlara karsi asiri önyargiliyim. Benim isletme fişimin üzerinde tc numaram var ve her musterinin eline tc mi veriyorum. Senin gibi dusunenler kafasinda ne kuruyor merak ediyorum acikcasi.

Bende tc numarasini vermeye korkanlara karsi asiri önyargiliyim. Benim isletme fişimin üzerinde tc numaram var ve her musterinin eline tc mi veriyorum. Senin gibi dusunenler kafasinda ne kuruyor merak ediyorum acikcasi.

Hocam Tc numarasında sıkıntı yok ancak eski kimlik fotokopileri ile çok dolandırıcılık dönüyor.Yeni kimlikler de inşallah böyle bir sıkıntı çıkmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri