Merhabalar arkadaşlar 13.500 abonesi olan bir youtube kanalım var attığım son 5 video toplamda 400.000 izlendi videolarım çok izleniyor 2-3 ayda çok geliştim abonem çok hızlı artıyor ama artık video yapamıyorum sebebi ise mausemin bozulması yaptığım videolar sebebiyle her yeni mause aldığımda bozuluyor kaliteli bir mause ihtiyacım var youtubede 3 aydır kanal açıldığında direk 4000 saat 1000 aboneye ulaştım ve 3 aydır para kazanmamı açmadı ama forumdan sağ olsun bir abimiz mikrofonumu karşılamıştı
kendime sponsor arıyorum illa sponsora gerek yok şu para kazanmanın açılmasını çözsede olur çünki artık 20-30 tl verip mause almaktan bıktım kaliteli bir mauseye ihtiyacım var video yapmak istiyorum lütfen yardım edin
savaş oyunları falan tanıtabilirim ama illa sponsora gerek yok para kazanmam açılsın yeter
kendime sponsor arıyorum illa sponsora gerek yok şu para kazanmanın açılmasını çözsede olur çünki artık 20-30 tl verip mause almaktan bıktım kaliteli bir mauseye ihtiyacım var video yapmak istiyorum lütfen yardım edin
savaş oyunları falan tanıtabilirim ama illa sponsora gerek yok para kazanmam açılsın yeter