Lütfen yardım sigara kullanımı

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
merhabalar
dırek konuya gırıyım
arkadaslar babam asırı sıgara tuketıyor bende bu durumdan hıc hosnut degılım gunde 2 hatta 3 paket brıllant ıcıyor ustelıkgeceler kalkıp ıcıyor
bu sıgara alıskanlıgını nasıl ortadan kaldırabılım kısa en ıyı yontem nedır yardımcı olandan allah razı olsun

Takipteyim sigarayı bırakalı 4 saat oldu :)

merhabalar
dırek konuya gırıyım
arkadaslar babam asırı sıgara tuketıyor bende bu durumdan hıc hosnut degılım gunde 2 hatta 3 paket brıllant ıcıyor ustelıkgeceler kalkıp ıcıyor
bu sıgara alıskanlıgını nasıl ortadan kaldırabılım kısa en ıyı yontem nedır yardımcı olandan allah razı olsun

Aynı sorun benim babam da da var. Babama öyle diyorum. Yok abi bırakamıyor.

bizim peder 35 sene içtikten sonra bıraktı

nasıl yaptın dediğimde birden bıraktım ilaçla falan olacak gibi değil dedi

sanırım muhabbet bu kafada bitirmek

Kafansında bitirmedikden sonra ilaç v.s. fayda etmez , sigaranın yerini dolduracak bir şey olması lazım , Elektronik sigara deneyebilir

konuyu görünce daha 2 defa çektiğim sigarayi söndürdüm. lanet olsun bu youtubeye benim ki içtiklerimin yarısı yt nin stresi. geri kalanı da pc başında olduğu için

Gögüs hastalıklarına gidip babanızı tedavi ettirim ve size ücretsiz doktorunuz Champix ilacı yazar. Düzenli kullanımda çok etkilidir.

NOT: bende içiciyim kısa süre içerisinde bende bu tedaviye başlayacağım..

Kardeş malesef 10 yıldır içiyorum.Var gerisini sen düşün :( Başlarda 3 günde 1 paket idi sonraki zamanlarda artmaya başladı ve şuan günde 3 paket bi türlü bırakamadım gece gündüz içiyorum,sabah kalkıyorum sudan önce cigara :( Bırakmak çok zor hemde çok :( Doktora gittim ciğerleri göstermeye film çektiler 10 yıl yaşarsın dedi.

şimdi gogus doktoruna gıtsek faydası olur mu ? yoksa farklı bır bolume mı gıtmek lazım

171 ara bağımlılık derecene bakıyorlar doktora yolluyorlar doktor da bu ilacı yazıyorMUŞ

Kardeş ben babamı sigaraya bağlı akciğer kanserinden kaybettim . Malesef bende içiyorum . Hatta bizim sülalede ırsilik var sanırım hepsi bundan gidiyor . Ama bu öyle bir illetki nasıl bırakılır bilmiyorum .

171 sigara bırakma hattıyla görüştükten sonra champixi onlar veriyorlar. arkadaşım almıştı. çocuk harbiden de bıraktı

çevremde champixi kullanıp bırakanlar var istesende içemiyormuşsun mutlaka denemesini tavsiye ederim ;)

Az önce aradım 171'i Aile sağlık merkezine yönlendiriyor 182 den randevu alıp. En kısa zaman da kendim de gidip alacağım bu ilacı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri