Lys Tercih Sonucları Açıklandı

kazandığın yere göre değişir hayırlı olsun nereyi kazandın

e devlet şifresi alın 1 tane postaneden, direk e devletten yapın kayıtlarınızı, bu yıl tüm üniversiteler e kayıt kabul edecek, diplomayı , fotoyu felanda ilk ders baslangıcında götürürsünüz, kayıt için ta oralara gitmeyin

28 temmuz devlet üniversitelrere online olucak 3 ağustos normal kayıt

Aynen arkadaşlar bende öyle biliyorum ÖSYM'de öyle yazıyor çünkü e-kayıt diye. Yarın gidip postaneden alacağım e-devlet şifresi. Zaten yurt için elbet gidicez, yarın üniversiteyi arayıp konuşmak lazım :)

Akdeniz üniversitesini kazanan varsa yarın hemen pılını pırtısını toplasın gelsin kalacak yeri hazır :)

bize o havuzlu lüx dayrende yer var mı gardeş

---------- Spam Engelliyici 01:57 ---------- Önceki Mesaj 01:57 ----------

tokat varsa yardımcı olabilirim :D

Ege üniversitesi varsa bende kalacak yer olmasada çevreyi gezdirebilirim. Ulaşımı vs anlatabilirim.

Konya Selçuk Üniversitesi hakkında bende az çok bilgilendirme yapabilirim kazanan varsa

Kıyısından döndüm hocam geçen sene , o psikolojiyi iyi bilirim.Yardımcı olabileceğimiz birşeyse sorabilirsin.

Hayırlı olsun kazanan arkadaşlara , kazanamayanlarda üzülmesin bende 1 sene geç gittim hiçbirşey olduğu yok:)

hocam senin o kıyısından döndüğün şeyi yaptım ben :D allaha şükür tekrar yerleştim bu sene ortasında ayrılmıştım . Benim sormak istediğim sorular ayrıldığım üniversiteden aldığım dersleri yeni üniversitemde saydırmak ve kayıt silme işlemi üzerine.

[MENTION=37974]Alkyone[/MENTION] [MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] [MENTION=17590]lordxlaguna[/MENTION]

ne kadar çok zonguldaklı varmış :) bende zonguldak`tanım :)

İzmir 9 Eylül'e bi yeğen gönderiyorum:)

kurgu görüntü yönetimi bölümü. (renderci yetişecek:))

[MENTION=37974]Alkyone[/MENTION] [MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] [MENTION=17590]lordxlaguna[/MENTION]

ne kadar çok zonguldaklı varmış :) bende zonguldak`tanım :)

[MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] Seni etiketlemekten balanacam ama neyse :)
Birde [MENTION=12529]SameT[/MENTION] abimiz var bildiğim bu kadar.

tokat kazanan varsa yazsın 6. yılıma girmek üzereyim tokatta :) kategori taktik istemesin bilgisayarın yanına yaklastırmam kalacak yer kolay onu ayarlarız :)

Bu açıköğretim kayıtların da diploma istenmiyor sanırım değil mi ? Şimdi benim diploma kütahya da gidip almam gerekir mi bırakıcam da orayı ?

Edit : Birde , Kayıt Tarihi :31/08-08/09/2015 diyor altında da
Yerleştiğiniz programa 28 Temmuz-5 Ağustos 2015 tarihleri arasında e-devlet kapısından elektronik kayıt yaptırabilirsiniz.
Ne yapmam gerek şimdi 28 temmuz da e-devletten kayıt yaptırabiliyor muyum ?

Son düzenleme:
Bu açıköğretim kayıtların da diploma istenmiyor sanırım değil mi ? Şimdi benim diploma kütahya da gidip almam gerekir mi bırakıcam da orayı ?

Edit : Birde , Kayıt Tarihi :31/08-08/09/2015 diyor altında da
Yerleştiğiniz programa 28 Temmuz-5 Ağustos 2015 tarihleri arasında e-devlet kapısından elektronik kayıt yaptırabilirsiniz.
Ne yapmam gerek şimdi 28 temmuz da e-devletten kayıt yaptırabiliyor muyum ?

açıkögretime, e-kayıt yapılamıyor , 205 tl harç yatırman gerekiyor ve kayıt işlemlerini bizzat yapman gerekiyor,

diplomanı götürmen gerekiyor, yoksa kayıt olamazsın.

ama sana şöyle birşey soracam, tüm bunlarla uğraşmak istemiyorsan, ve aöf'ü yinede okumak istiyorsan, 2ci üniversite olarakda kayıt yaptırabilirsin,, yapman gereken tek şey şu anda öğrencisi oldugun üniversiteden ögrenci belgesi almak, ve 2ci üniversite için aöf kayıt yaptırmak [205 tl şart:)] ögrenci belgesini e-devletten alabilirsin.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri