Lys Tercih Sonucları Açıklandı

açıkögretime, e-kayıt yapılamıyor , 205 tl harç yatırman gerekiyor ve kayıt işlemlerini bizzat yapman gerekiyor,

diplomanı götürmen gerekiyor, yoksa kayıt olamazsın.

Ee diyelim 2. üniversite olarak okumak istedim . O zaman ne olacak diplomamı nasıl okuldan alıcam ki :D

hocam senin o kıyısından döndüğün şeyi yaptım ben :D allaha şükür tekrar yerleştim bu sene ortasında ayrılmıştım . Benim sormak istediğim sorular ayrıldığım üniversiteden aldığım dersleri yeni üniversitemde saydırmak ve kayıt silme işlemi üzerine.

Eski üniversitenden transkript alarak daha önce aldığın dersleri tekrar almıyorsun ama okulu yarım bıraktığın için kabul edilir mi bilemedim , ama almazsın diye tahmin ediyorum.Kayıt silme de ise , başka üniversiteye tercih yapıp tutarsa otomatikmen siliniyor diğer üniversite ki kaydın

Edit:Otomatik silinmiyormuş kayıt , gidip kaydı sildirmek gerekiyormuş

Son düzenleme:
Ee diyelim 2. üniversite olarak okumak istedim . O zaman ne olacak diplomamı nasıl okuldan alıcam ki :D

söyledim ya, 2ci üniversite kayıdı için, 1ci üniversitede öğrenci oldugunu kanıtlamak için, öğrenci belgesi götürmen gerekiyor, diploman 1ci okulda kalıyor, 2ci üniversiteye ögrenci belgesiyle kayıt oluyorsun.

---------- Spam Engelliyici 03:37 ---------- Önceki Mesaj 03:35 ----------

Eski üniversitenden transkript alarak daha önce aldığın dersleri tekrar almıyorsun ama okulu yarım bıraktığın için kabul edilir mi bilemedim , ama almazsın diye tahmin ediyorum.Kayıt silme de ise , başka üniversiteye tercih yapıp tutarsa otomatikmen siliniyor diğer üniversite ki kaydın

öyle bir şey yok, bir öğrenci kendisi gidip kayıt sildirmediği sürece, üniversiteden kayıt silinmez, isterse 50 kere kazansın üniversiteyi, yeni bir üniversiteye kayıt olmak istiyorsa, önce diğer üniversitedeki kaydını sildirmek zorundadır, bu işi bizzat yapmak zorundadır, otomatikman kayıt silinmez.

diplomayı alacak, ilişki kesecek, kütüphane vs borcu varsa onları ödeyecek .

Son düzenleme:

bıraktığım ünide sınıf arkadaşımda başka bi yeri 1. sınıfta bırakıp gelmişti .verdiği dersleri almamıştı . Sayılıyor diye biliyorum hocam teşekkürler yardımınız için

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi kazanan varsa yardımcı olabilirim Aydınlıyım.

[MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] Seni etiketlemekten balanacam ama neyse :)
Birde [MENTION=12529]SameT[/MENTION] abimiz var bildiğim bu kadar.

Bi toplantı düzenleyelim o zaman :D

---------- Spam Engelliyici 08:16 ---------- Önceki Mesaj 08:12 ----------

Zonguldak'a gelen varsa haber etsin toplanalım tavla turnuvası atarız. :D

Sen tavla biliyor muydun ya :) , neyse müsait bi zamanda alırım ifadeni :p

Bilecik şeyh edebali üniversitesi
fen-edebiyat fakültesi
tarih (iö)

uluslar arası ilişkiler açıköğretim kazandım.Kayıtlar internetten mi oluyor?

istanbul teknik kazanan varsa özelden titretsin yardımcı olayım

Zaman çok hızlı geçiyor. Okul her türlü biter amacınız kaliteli arkadaşlıklar ve kaliteli gezmeler olsun. Üniversite o kadar önemsenecek bir kurum değil herkes mezun oluyor artık zaten.

Kazanamadik bir türlü başarıyı yakalayamiyorun

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri