Lys Tercih Sonucları Açıklandı

[MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] var hocam var. [MENTION=37974]Alkyone[/MENTION] hocam sağolsun dün bana çok yardımcı oldu . Gelince görüşcek hocam inşalkah . [MENTION=12529]SameT[/MENTION] abimle de tanıştırırım sizi dedi :) . P.tesi orda oluruz arkadaşla allah kısmet ederse , gelirkende size dondurma getircez hocam :)

[MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] var hocam var. [MENTION=37974]Alkyone[/MENTION] hocam sağolsun dün bana çok yardımcı oldu . Gelince görüşcek hocam inşalkah . [MENTION=12529]SameT[/MENTION] abimle de tanıştırırım sizi dedi :) . P.tesi orda oluruz arkadaşla allah kısmet ederse , gelirkende size dondurma getircez hocam :)

Gelin yeter ki hocam, yardımcı oluruz sorun yaşamazsınız.

Ya 2 yıllık puanımdan o kadar düşük yerleri yaptım hatta yaşadığım şehirde yaptım kesin tutucak yerleri yine tutmadı ya 2. tercihlerde tutmazsa ne yapıcam ikinci öğretim bile olsa yeter ya şu 2.tercihler hakkında sormak istediklerim var bilgili olanlar varsa yazabilir mi lütfen?

Eskişehir yok mu ya 1 kişi Eskişehir yazmamış garip :D

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)
İŞLETME FAKÜLTESİ
İŞLETME (AÇIKÖĞRETİM)

Olur mu hocam ? :D

Edit ---------------------------
Şimdi arkadaşlar ben kütahya tavşanlı myo 2 yıllık internet ve ağ teknolojileri okuyorum . Onu bırakıcam açıköğretim okuyacağım . Gidip diplomamı almam gerekiyormuş sanırım aöf e kayıt olabilmem için . Bunda problem yok , birde askerlik tecil belgesi istiyorlarmış . Şubeye gitsem kimliğimle direk tecil belgesi alabilir miyim ? Önce diplomamı alsam problem çıkıcak sanırım askerlik ile ilgili.

Son düzenleme:
Ya 2 yıllık puanımdan o kadar düşük yerleri yaptım hatta yaşadığım şehirde yaptım kesin tutucak yerleri yine tutmadı ya 2. tercihlerde tutmazsa ne yapıcam ikinci öğretim bile olsa yeter ya şu 2.tercihler hakkında sormak istediklerim var bilgili olanlar varsa yazabilir mi lütfen?

2 yıllık tutmasın hocam 1 sene mezuna kalın yoksa pişman olursunuz 2 yıllığa başlıyanların hayali dgs ile 4 yıla tamamlarım ama hayatlar 2 yıllık bitmeden bırakanlarla dolu

Eskişehir anadolu Yönetim Bilişim Sistemleri lisans (Açık öğretim ) Seneye programcılık yada müh. tudarda olursa 2. üni olur ama olmassa yine mesleğimizle ilgili bir bölüme devam
YBS ile Şükür sonunda :D

2 yıllık tutmasın hocam 1 sene mezuna kalın yoksa pişman olursunuz 2 yıllığa başlıyanların hayali dgs ile 4 yıla tamamlarım ama hayatlar 2 yıllık bitmeden bırakanlarla dolu

Yok ya ben seviyorum bölümümü bitirim yani DGS ilede geçiş yaparım ama tutsun başka birşey istemiyorum ya 2.tercihlerde çok sıkıntı olur diyolar anlamadım.

Işık Üniversitesinde okuyan var mı? Şile kampüsünde

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)
İŞLETME FAKÜLTESİ
İŞLETME (AÇIKÖĞRETİM)

Olur mu hocam ? :D

Edit ---------------------------
Şimdi arkadaşlar ben kütahya tavşanlı myo 2 yıllık internet ve ağ teknolojileri okuyorum . Onu bırakıcam açıköğretim okuyacağım . Gidip diplomamı almam gerekiyormuş sanırım aöf e kayıt olabilmem için . Bunda problem yok , birde askerlik tecil belgesi istiyorlarmış . Şubeye gitsem kimliğimle direk tecil belgesi alabilir miyim ? Önce diplomamı alsam problem çıkıcak sanırım askerlik ile ilgili.

aynı durumda ben varım.Bence diğer 2 yıllık üni yi bırakma.Açık öğretime kayıt olurken öğrenci belgenle kayıt olabiliyormuşsun.

aynı durumda ben varım.Bence diğer 2 yıllık üni yi bırakma.Açık öğretime kayıt olurken öğrenci belgenle kayıt olabiliyormuşsun.

Ya şimdi ben 2. sınıfım da bu sene kayıt yaptırdım gitmedim ( Bu sene geçmiştim 2. sınıfa ). Şimdi tekrar derslere kayıt yaptırsam gitmesem sorun falan çıkar , gidip sildireyim kaydı kafam rahat olsun .

Birde aöf e kayıt yaptırmak için tecil belgesi istiyormuş . E-devletten aldığımız belge de oluyormuş . Yarın ptt ye gidip e-devlet şifresi alıcam , aldığım da bütün bilgilerim çıkar mı ? Yani askerlik durumum vs. orda direk çıkar mı yoksa tekrar şubeye falan gidip e-devlet için güncelletmem gerekiyor mu ?

Ya şimdi ben 2. sınıfım da bu sene kayıt yaptırdım gitmedim ( Bu sene geçmiştim 2. sınıfa ). Şimdi tekrar derslere kayıt yaptırsam gitmesem sorun falan çıkar , gidip sildireyim kaydı kafam rahat olsun .

Birde aöf e kayıt yaptırmak için tecil belgesi istiyormuş . E-devletten aldığımız belge de oluyormuş . Yarın ptt ye gidip e-devlet şifresi alıcam , aldığım da bütün bilgilerim çıkar mı ? Yani askerlik durumum vs. orda direk çıkar mı yoksa tekrar şubeye falan gidip e-devlet için güncelletmem gerekiyor mu ?

Hocam tam araştırmadım ama kaydını sildirirsen tecil belgesi isterler.Başka üni ye kayıtlı olduğun zaman lazım olmuyor diye biliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri